ewka i haker Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Ania dawaj zdjecia w forumowych rozmiarach kiedy jest ta wystawa w zielonej Quote
łapeczek Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 http://images39.fotosik.pl/191/bd8fa9d9745251eb.jpg http://images44.fotosik.pl/194/83701299a36d8ac7.jpg http://images39.fotosik.pl/191/ce4c42b104df5b49.jpg http://images42.fotosik.pl/106/563e5fe3928f8e8d.jpg http://images47.fotosik.pl/194/c509a51e406d6bb1.jpg Quote
łapeczek Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Izabela124. napisał(a):Chyba ciężko jest zmęczyć tego bordera :evil_lol: Troche tak ;] ale wiesz on sie meczy ale jak widze ze talezyk bierzesz w reke to znow jest nakercony xD ewka i haker napisał(a):Ania dawaj zdjecia w forumowych rozmiarach kiedy jest ta wystawa w zielonej mmm.....nie pamietam ! chyba w przeszly weekend :P Quote
Izabela124. Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 łapeczek napisał(a):Troche tak ;] ale wiesz on sie meczy ale jak widze ze talezyk bierzesz w reke to znow jest nakercony xD :evil_lol: Chyba nie dałabym rady z takim psem:lol: Quote
łapeczek Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Izabela124. napisał(a)::evil_lol: Chyba nie dałabym rady z takim psem:lol: eh tam :) ja bym chciala takiego lobuziaka ktorego wszedzie jest pelno;p no w sumie Maksia tez pelno wszedzie ( zwlaszcza jak sie je xD ) ;p Quote
Sweet Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 łapeczek napisał(a):eh tam :) ja bym chciala takiego lobuziaka ktorego wszedzie jest pelno;p no w sumie Maksia tez pelno wszedzie ( zwlaszcza jak sie je xD ) ;p No chyba tylko jak się je:evil_lol: chociaż w sumie nie wiem moze tak tez jest go pełno:eviltong: Bo na naszym spacerze to pełno było tylko kabika wszędzie:evil_lol::evil_lol: ale on ma ADHD wrodzone wiec może to sie nie liczy:eviltong::eviltong: I w ogóle to hej:) jak ci mija sobota?:D Quote
łapeczek Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 hehe nie no jak sie nic nie je i z nim nie bawi to on chodzi z kaata w katt i sie poklada zeby kiimaC ;];] a sobota na sprzataniu narazie minela mi ale za chwil pare zwijam manatki i idemm do Malty xd Quote
ewka i haker Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 łapeczek napisał(a): mmm.....nie pamietam ! chyba w przeszly weekend :P mmm..zadalam normalne pytanie i tak trudno odpowiedziec juz sobie znalazłam tylko na liście nie ma Samiego Quote
Izabela124. Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 łapeczek napisał(a):eh tam :) ja bym chciala takiego lobuziaka ktorego wszedzie jest pelno;p no w sumie Maksia tez pelno wszedzie ( zwlaszcza jak sie je xD ) ;pHe he na razie to wystarczy mi Bobik:evil_lol: Ale co do borderów to nie kręcą mnie, chociaż może kiedyś to się zmieni jak założę własną rodzinę Quote
łapeczek Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 a czy ktos powiedzial ze Sammi jest tam wystawiany ? a pozatym nie byl by wpisany na liste jako Summer! Quote
łapeczek Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Izabela124. napisał(a):He he na razie to wystarczy mi Bobik:evil_lol: Ale co do borderów to nie kręcą mnie, chociaż może kiedyś to się zmieni jak założę własną rodzinę hehe mnie sie zawsze Golden marzyl potemm Doberman a teraz BC pewnie sie to jeszcze 3 tysiace razy zmieni Quote
Izabela124. Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 łapeczek napisał(a):hehe mnie sie zawsze Golden marzyl potemm Doberman a teraz BC pewnie sie to jeszcze 3 tysiace razy zmieniJa to szybko zdania nie zmieniam, np.: już od małego chciałam być wetem i teraz realizuję ten plan:lol: Quote
łapeczek Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 łooo ja tez zawsze chcilam byc wetem i jezdzic konno to drugie zrealizowalam :) a to pierwsze mi sie niedawno odwidzialo jak zobaczylam duzego paskudnego kleszcze u mojego psa....a pozatym slabo mi sie robi jak krew widze Quote
Izabela124. Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 łapeczek napisał(a):łooo ja tez zawsze chcilam byc wetem i jezdzic konno to drugie zrealizowalam :) a to pierwsze mi sie niedawno odwidzialo jak zobaczylam duzego paskudnego kleszcze u mojego psa....a pozatym slabo mi sie robi jak krew widze To faktycznie wetem nie mogłabyć zostać. Konno też trochę jeździłam, ale teraz nie mam ani czasu ani pieniędzy na to, ale na pewno kiedyś i to marzenie zrealizuję;) Quote
ewka i haker Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 wiem ze jest wystawiany:) i ze ma inne rodowodowe imie i go nie ma tylko tak mowie ;] Quote
łapeczek Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 hehe :)ale za to pojdem sobie na Uniwersytet Przyrodniczy na cus zwiazane ze zwierzetami tak sobie mysle ...ale pozyjemy zobaczymy ... Quote
łapeczek Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 ewka i haker napisał(a):wiem ze jest wystawiany:) i ze ma inne rodowodowe imie i go nie ma tylko tak mowie ;] przeciez ja wiem ze go nie ma na liscie !!!! bo wczoraj sie o to z marta wkurzylysmy na maksa :P ale sprawa juz jest wyjasniona i wszytsko wiadomo Quote
Izabela124. Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 łapeczek napisał(a):hehe :)ale za to pojdem sobie na Uniwersytet Przyrodniczy na cus zwiazane ze zwierzetami tak sobie mysle ...ale pozyjemy zobaczymy ...Na jaki Ty profil poszłaś do liceum? Quote
łapeczek Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 bywa tak czasem jak jets tyle psob zgloszonych too robi sie zamieszanie ;] a zajmuja sie tym osoby ktore nie do konca potrafia tego wszystkiegoo ogarnac xD mmm... Quote
ewka i haker Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 na wystawach zawsze jest bałagan... numerki nie dochodzą... zmieniają po kilka razy sedziego i rożne sprawy Quote
łapeczek Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 no bywa tak czasem !!!!!!!!!! ja lece sie ogarnac a potem do Malty z leszczami papa:* Quote
Izabela124. Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 ewka i haker napisał(a):na wystawach zawsze jest bałagan... numerki nie dochodzą... zmieniają po kilka razy sedziego i rożne sprawyJeśli się chce wystawiać psa to trza się do tego przyzwyczaić :eviltong: łapeczek napisał(a):no bywa tak czasem !!!!!!!!!! ja lece sie ogarnac a potem do Malty z leszczami papa:* Udanego wypadu życzę :* Quote
Recommended Posts