Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piekne 'psioki'. I Maksio i ten borderek :loveu:.
Pozdrawiamy.
PS.Przepraszam, że tak zaniedbuję Waszą galerię w odwiedziny, ale chyba sama wiesz-szkoła połyka czas. I to w wielkich ilościach :shake:.

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mudik napisał(a):
Jakie fajne frizbowe foty:loveu::loveu::multi:, a Summer jest z jakiej hodowli? z NNL ?

oszalalas :P mnie i Marcie z tamtad sie szczenieta nie podobaja nie pytaj czemu jakos tak od jest z Czech :):diabloti:

Spoko Minerva rozumiem mam to samo :)

Posted

Sweet napisał(a):
Hejo:D
super foty:D
a to to jest ten Border co mi o nim na spacerze mówiłaś:lol:

no Tak Tak:diabloti:

Martunia napisał(a):
Hejo :loveu:
Śliczny Maksik oraz zdjęcia z BC :):)
Jak tam weekend? :D

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
A w sumie to dobrze :P rozmawiam sobie z kolegami ktorym zekomo sie podobam ...ale jeden jest natrety a drugi spooko i obydowaj maja niebieskie oczka za ktorymi pojde w ciemno :P no ale coz ...wyjdzie jeszcze tak ze pojade z nimi na ta 3 dniowa wycieczke na konie bo jak ja jade to oni koniecznie tez musza bedzie karambol i masakra :P:P:P:P no i oczywiscie %%%%%% a pozatym nie wiem czy jutro sie pojawie na dogo bo mnie nauka czeka na najblizsze dni szkoly ;/;/ masakra :placz::placz::placz:

Posted

No to masz dylemat....:roll:
Ale wybierz właściwie;)
eh.. ta szkoła....:roll: a na którą idziesz w pon do szkoły? wiesz ze cie jeszcze nie widziałam na przystanku:eviltong: bo ja zawsze jestem ok. 20 po 7 na lecha:evil_lol: tylko w pon będę później...

Posted

Sweet napisał(a):
No to masz dylemat....:roll:
Ale wybierz właściwie;)
eh.. ta szkoła....:roll: a na którą idziesz w pon do szkoły? wiesz ze cie jeszcze nie widziałam na przystanku:eviltong: bo ja zawsze jestem ok. 20 po 7 na lecha:evil_lol: tylko w pon będę później...

łoo to ja juz dawno wtedy jestem w tramwaju :P:evil_lol:

deer_1987 napisał(a):
Ale fajne foty!!

mam nadzieje ze sie poprawily tochu:cool1:

Posted

łapeczek napisał(a):
Ona? mm...to jest facecik xD:evil_lol:

Ups, jakoś po imieniu wydawało mi się ze to dziewczynka, anyway główkę ma rewelka umaszczoną!:loveu::loveu: