łapeczek Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Łooo ale was sie tu zeszlo do nas na to foty :P no dobra zaraz cus wrzuca;] Quote
Tepes Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 wziełabyś go z ty smyczy odpieła:evil_lol: Quote
łapeczek Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='Anula & Bono']wziełabyś go z ty smyczy odpieła:evil_lol: eeee nie ....Bo zwieje a nie chce mi sie nigdy za nim ganiac po ManHatanie:eviltong: Quote
***Paulina*** Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 http://images48.fotosik.pl/191/700d3af2e5893f83med.jpg Fajne ujęcie;) A imprezka miała wczoraj być i nie było:shake: Quote
łapeczek Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='Anula & Bono']ile zdjęć:loveu::loveu: pfff...malo malo ale musze je rozbic na partie bo potym nie bede miala co dodawac :) a w sobote idem robic zdjecia to wtedy was zasypie fotami :P [quote name='***Paulina***']http://images48.fotosik.pl/191/700d3af2e5893f83med.jpg Fajne ujęcie;) A imprezka miała wczoraj być i nie było:shake: mmm no miala miala ale wiekoszosc nie miala humorku bo szkola sie zaczela dzis ;/ Quote
***Paulina*** Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 łapeczek napisał(a): mmm no miala miala ale wiekoszosc nie miala humorku bo szkola sie zaczela dzis ;/ No niestety się zaczęła, ale nic na to nie poradzimy:shake: Szybko zleci te 10 mies.;) Quote
łapeczek Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 A no 38 tygodni jak to policzyl moj wychowawca xD Quote
***Paulina*** Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 łapeczek napisał(a):A no 38 tygodni jak to policzyl moj wychowawca xD Co za dokładność:evil_lol: Quote
łapeczek Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 heheh jak by mu sie nudzilo to jeszcze policzyl by dokladnie dni Quote
Martunia Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Śliczny Maksik :loveu: Super banneros :cool3: Quote
Ewcia38 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Boziu jaki słodziak:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: http://images50.fotosik.pl/191/176782617cb2b0c9med.jpg Quote
Minerva Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Hej Wam wieczornie :hand: Maksiu super :loveu:. U nas też niedługo powinny być foty, powinny,a le nie wiem czy mi się będzie chciało, no jeszcze zobaczymy.:p Pozdrawiamy. Quote
taxelina Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Ja nie wi3em jak on dziala ze jak smycz ma to nie ucieka chociaz by z nia mogl a bez niej ucieknie :P Quote
łapeczek Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 [quote name='Martunia']Śliczny Maksik :loveu: Super banneros :cool3: :loveu::loveu: moj moj moj i Maksio i baneros:loveu::loveu: [quote name='Ewcia38']Boziu jaki słodziak:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: http://images50.fotosik.pl/191/176782617cb2b0c9med.jpg :loveu: [quote name='Minerva']Hej Wam wieczornie :hand: Maksiu super :loveu:. U nas też niedługo powinny być foty, powinny,a le nie wiem czy mi się będzie chciało, no jeszcze zobaczymy.:p Pozdrawiamy. hej wpadniemy dzis do was [quote name='deer_1987']Ja nie wi3em jak on dziala ze jak smycz ma to nie ucieka chociaz by z nia mogl a bez niej ucieknie :P hehe jak go spuszcze to czuje zew wolnosci i leci a jak biega tak na smyczy to ja mam komfort ze moge go szybko zlapac wrazie co i on sie pilnuje ,....Taki juz z niego dziwaczek kochany Quote
***Paulina*** Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 łapeczek napisał(a): hehe jak go spuszcze to czuje zew wolnosci i leci a jak biega tak na smyczy to ja mam komfort ze moge go szybko zlapac wrazie co i on sie pilnuje ,....Taki juz z niego dziwaczek kochany Ja z Kati mam identycznie;) Quote
łapeczek Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 hehehe no to nie jestem sama ;] jak maksia spuszczam calkowicie to na sztucznej trwie ;p bo jest w sumie salkkiem ogrodza z wyjatkiem 2 malych wejsc takich bramek bez drzwiczek ale to pilnuje i jets dobrze Quote
Minerva Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Hej Wam :hand: dziękujemy za odwiedziny w naszej galerii ;). Pozdrawiamy i tym razem nie zapraszamy, bo nowych fot dzisiaj nie będzie :evil_lol:. Quote
Pestka Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Hej wpadłam sie przywitac i na fotki zaprosić :D Quote
łapeczek Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 czesc wszytskimm wielkie dziekuje za odwiedzinki ;p ale jo musze do fizyki kuknac na jakies glupie zadanie :( P.S kto mi wytłumaczy fizyke???tylko jedno pytanie jakies durne ktorego nie wiem ;/ boze ciele jestem z fizy Quote
Recommended Posts