Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Anula & Bono']ile zdjęć:loveu::loveu:

pfff...malo malo ale musze je rozbic na partie bo potym nie bede miala co dodawac :) a w sobote idem robic zdjecia to wtedy was zasypie fotami :P

[quote name='***Paulina***']http://images48.fotosik.pl/191/700d3af2e5893f83med.jpg
Fajne ujęcie;)
A imprezka miała wczoraj być i nie było:shake:

mmm no miala miala ale wiekoszosc nie miala humorku bo szkola sie zaczela dzis ;/

Posted

Hej Wam wieczornie :hand:
Maksiu super :loveu:. U nas też niedługo powinny być foty, powinny,a le nie wiem czy mi się będzie chciało, no jeszcze zobaczymy.:p
Pozdrawiamy.

Posted

[quote name='Martunia']Śliczny Maksik :loveu:
Super banneros :cool3:

:loveu::loveu: moj moj moj i Maksio i baneros:loveu::loveu:

[quote name='Ewcia38']Boziu jaki słodziak:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
http://images50.fotosik.pl/191/176782617cb2b0c9med.jpg

:loveu:

[quote name='Minerva']Hej Wam wieczornie :hand:
Maksiu super :loveu:. U nas też niedługo powinny być foty, powinny,a le nie wiem czy mi się będzie chciało, no jeszcze zobaczymy.:p
Pozdrawiamy.

hej
wpadniemy dzis do was

[quote name='deer_1987']Ja nie wi3em jak on dziala ze jak smycz ma to nie ucieka chociaz by z nia mogl a bez niej ucieknie :P

hehe jak go spuszcze to czuje zew wolnosci i leci a jak biega tak na smyczy to ja mam komfort ze moge go szybko zlapac wrazie co i on sie pilnuje ,....Taki juz z niego dziwaczek kochany

Posted

łapeczek napisał(a):

hehe jak go spuszcze to czuje zew wolnosci i leci a jak biega tak na smyczy to ja mam komfort ze moge go szybko zlapac wrazie co i on sie pilnuje ,....Taki juz z niego dziwaczek kochany

Ja z Kati mam identycznie;)

Posted

hehehe no to nie jestem sama ;]
jak maksia spuszczam calkowicie to na sztucznej trwie ;p bo jest w sumie salkkiem ogrodza z wyjatkiem 2 malych wejsc takich bramek bez drzwiczek ale to pilnuje i jets dobrze

Posted

czesc wszytskimm wielkie dziekuje za odwiedzinki ;p
ale jo musze do fizyki kuknac na jakies glupie zadanie :(

P.S kto mi wytłumaczy fizyke???tylko jedno pytanie jakies durne ktorego nie wiem ;/ boze ciele jestem z fizy