łapeczek Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 wiem ze wiekszosc dogomaniakow lubi rowniez koniki ... wiec tu pare fotek konikow z osrodka jezdzieckoego WOLA ... Quote
łapeczek Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 to jest kNIGA ... kiedys byla jednym z kon w naszym stadku konikow poolskich ... potem zostala sprzedana albo wydane ja tam juz nie wiem ...i trafila do osrodka na WOLI ...jak byla u nas to byla GRUBA... a teraz jak wyglada zebra jej widac ... ale corawda to u nas stala i tylko jadla a tam chodzi w szkolce i to chyba duzo ... ale no przepraszam jak ona teraz wyglada ... strasznie ...jak ja widzialam to byla wyploszona przestraszona chuda i strasznie ciezko oddychala a na dodatek sie kiwala w przod i tyl.. ja nie wiem co z nia jest ale jak dla mnie to nie jest dobre ;( Quote
łapeczek Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 [quote name='Acctiually']O jakie konisie śliczne:loveu: dziekuje ..... Quote
ewka i haker Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 kiedy bylas na woli?? masz blizsze zdjecie?? Quote
łapeczek Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 ewka i haker napisał(a):kiedy bylas na woli?? masz blizsze zdjecie?? na woli bylam w piatek do poludnia ... nie mam blizszego zdiecia ...ale mowie Ci ona wygladala strasznie ;( chuda i wogole ale zaniepokoilo mnie najbardziej to jej ciezkie oddychanie i kiwanie sie na nogach w przod i tyl ;( nie wiem co to moze byc .... moze jednego dnia wybierzamy sie na rowerkach na wole i zobaczysz sama ??? Quote
ewka i haker Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 moge jechac jak bede miec czas moze jutro Quote
łapeczek Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 ewka i haker napisał(a):moge jechac jak bede miec czas moze jutro nie wiem czy jutro ... bo chyba nie bede u babci ... ale moze pojade i potem o 18 na Stary Rynek na to spotkanko klasowe :) a wiesz chyba zostane z Marta na Raszynie ... nie zostawie jej tam samej xD Quote
ewka i haker Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 jak chcesz;) tylko sie tam nie zmarnujcie;) Quote
łapeczek Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 ewka i haker napisał(a):jak chcesz;) tylko sie tam nie zmarnujcie;) nie zmarnujemy sie....bedziemy tylko mialy lekko Quote
łapeczek Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [quote name='teqquila']Siemanko i zagladam i tutaj do Was :) fajnie cieszymy sie bardzo ...:multi: Quote
Avaloth Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 o witam :) przepraszam, że dopiero teraz odpisuję, al ostatnio jakoś rzadko na galeriach siedzę.. Twój Maksik śliczny :loveu: już trzeci sznaucer w naszej galerii, ale pierwszy pieprz-sól :loveu::evil_lol: na pewno będę odwiedzać:) dzięki za wszystkie miłe słowa ;) Quote
łapeczek Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Maksik to nie jest tak do konca pieprz i sol ...on jest ogolnie czarno srebrny ale ma gdzie niegdzie siwe wloski ....po goleniu tak tego nie widac xD Quote
Avaloth Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 łapeczek napisał(a):Maksik to nie jest tak do konca pieprz i sol ...on jest ogolnie czarno srebrny ale ma gdzie niegdzie siwe wloski ....po goleniu tak tego nie widac xD w każdym razie nie jest cały czarny :evil_lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Cześć:p Oglądnęłam fotki i nachodzi mi na myśl pytanko - kiedy Maxio idzie do frycka?:razz: A ten wychudzony konik to może ma sierocą chorobę skoro się tak buja - może mało się nim interesują?:razz: Quote
łapeczek Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 witamy witamy xD Maksio idzie do fryca jakos w najblizszym czasie ... xD a nie podoba Ci sie Doginko "owieczka" ??? nie wiem ... wiem tylko ze cos jest nie tak ... jak znajde czas jeszcze raz tam pojade i zobacze co z nia xD Quote
ewka i haker Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 z przykrością sie zegnam na ok1.5tygodnia ponieważ wyjeżdżam Quote
łapeczek Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 eeeeeee nie musialas tego tu pisac...przeciez ja to wiem ...:) ale dobra bedzie juz dla innych xD tylko rob tam duzooo foti i jak bedziesz miala dostep do neta to wgraj jakies na pokaz :) Quote
Doginka Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 No i gdzie foty?????????:diabloti::mad::diabloti: Quote
łapeczek Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 jak wszyscy wolaja o foty to foty juz ... bardzo prosze xD No to tylko tyle z moich zapasikow ...ale dzis cos mu jeszcze pstrykne napewno... pozatym w poniedzialek wybieramy sie do skokow na dzialeczke wiec tam tez Maksik bedzie mial robione foty ...jak wroce w sobote odrazu je wam powstawiem ... aa narazie do poniedzialku bede wklejac to co porabie mu teraz na biezaci xD Quote
Recommended Posts