Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to jest kNIGA ... kiedys byla jednym z kon w naszym stadku konikow poolskich ...
potem zostala sprzedana albo wydane ja tam juz nie wiem ...i trafila do osrodka na WOLI ...jak byla u nas to byla GRUBA... a teraz jak wyglada zebra jej widac ...
ale corawda to u nas stala i tylko jadla a tam chodzi w szkolce i to chyba duzo ...
ale no przepraszam jak ona teraz wyglada ... strasznie ...jak ja widzialam to byla wyploszona przestraszona chuda i strasznie ciezko oddychala a na dodatek sie kiwala w przod i tyl.. ja nie wiem co z nia jest ale jak dla mnie to nie jest dobre ;(

Posted

ewka i haker napisał(a):
kiedy bylas na woli??
masz blizsze zdjecie??

na woli bylam w piatek do poludnia ...
nie mam blizszego zdiecia ...ale mowie Ci ona wygladala strasznie ;(
chuda i wogole ale zaniepokoilo mnie najbardziej to jej ciezkie oddychanie i kiwanie sie na nogach w przod i tyl ;(
nie wiem co to moze byc ....
moze jednego dnia wybierzamy sie na rowerkach na wole i zobaczysz sama ???

Posted

ewka i haker napisał(a):
moge jechac jak bede miec czas moze jutro

nie wiem czy jutro ...
bo chyba nie bede u babci ...
ale moze pojade i potem o 18 na Stary Rynek na to spotkanko klasowe :)

a wiesz chyba zostane z Marta na Raszynie ... nie zostawie jej tam samej xD

Posted

o witam :)
przepraszam, że dopiero teraz odpisuję, al ostatnio jakoś rzadko na galeriach siedzę..
Twój Maksik śliczny :loveu: już trzeci sznaucer w naszej galerii, ale pierwszy pieprz-sól :loveu::evil_lol:
na pewno będę odwiedzać:)
dzięki za wszystkie miłe słowa ;)

Posted

łapeczek napisał(a):
Maksik to nie jest tak do konca pieprz i sol ...on jest ogolnie czarno srebrny ale ma gdzie niegdzie siwe wloski ....po goleniu tak tego nie widac xD

w każdym razie nie jest cały czarny :evil_lol::evil_lol:

Posted

Cześć:p
Oglądnęłam fotki i nachodzi mi na myśl pytanko - kiedy Maxio idzie do frycka?:razz:
A ten wychudzony konik to może ma sierocą chorobę skoro się tak buja - może mało się nim interesują?:razz:

Posted

witamy witamy xD
Maksio idzie do fryca jakos w najblizszym czasie ... xD a nie podoba Ci sie Doginko "owieczka" ???
nie wiem ... wiem tylko ze cos jest nie tak ... jak znajde czas jeszcze raz tam pojade i zobacze co z nia xD

Posted

eeeeeee nie musialas tego tu pisac...przeciez ja to wiem ...:)
ale dobra bedzie juz dla innych xD

tylko rob tam duzooo foti i jak bedziesz miala dostep do neta to wgraj jakies na pokaz :)

Posted

jak wszyscy wolaja o foty to foty juz ...
bardzo prosze xD

No to tylko tyle z moich zapasikow ...ale dzis cos mu jeszcze pstrykne napewno...
pozatym w poniedzialek wybieramy sie do skokow na dzialeczke wiec tam tez Maksik bedzie mial robione foty ...jak wroce w sobote odrazu je wam powstawiem ...
aa narazie do poniedzialku bede wklejac to co porabie mu teraz na biezaci xD