Martunia Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Fajne zdjątka :loveu: Co tam, mamo? :evil_lol: Quote
taxelina Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 łapeczek napisał(a): Deer : bede wdzieczna za jakies porady co po ustawiac w Olympusku aby ostrosc byla O.K ;] bo generalnie iso przy slonku mam na 100 czas wysoko i WB : na chmurce ;] cos po zmieniac jeszcze ???? poprzestawiac ??? Aha i mam caly czas na AF i na Manulalu :) czas zalezy od tego czy w ruchu czy portret. jak masz tryby autofokusa (tamgdzie masz duzo roznych prostokatow w menu jak iso itp. rozumiesz?) to masz zle ustawione wiem bo sama na poczatku mialam zle i nie ostrzyl. zaraz postaram sie wziasc moj aparat i powiedziec ci ktora opcje masz TAM ustawic. Quote
łapeczek Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Asiaczek napisał(a):Dawaj te foteczki z koleżanką Marta...:lol: Pzdr. Mmmmm.... no OK ale wiele ich nie ma :diabloti: ewka i haker napisał(a):jaki ten czas? zalezy tez od obiektu ktoremu robisz zdjecie jak jest slonce to po co balans bieli masz na pochmurnie? Fajnie wiedziec ze masz nowy login :angryy: Minerva napisał(a):Wpadamy z rewizytą. Śliczne fotki:loveu: czesc dziekowac:eviltong: Martunia napisał(a):Fajne zdjątka :loveu: Co tam, mamo? :evil_lol: dziekowac ;] a nic o 19 uciekam na dowrek xD:diabloti: deer_1987 napisał(a):czas zalezy od tego czy w ruchu czy portret. jak masz tryby autofokusa (tamgdzie masz duzo roznych prostokatow w menu jak iso itp. rozumiesz?) to masz zle ustawione wiem bo sama na poczatku mialam zle i nie ostrzyl. zaraz postaram sie wziasc moj aparat i powiedziec ci ktora opcje masz TAM ustawic. OoOOo bede bardzo wdzieczna :roll: Quote
Asiaczek Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Wiesz co? Bardzo mi się podobasz w tej nowej fryzurze, naprawdę! Ale poprosze o fotki, na których usmiechasz się, a nie masz taka ponurą minę... O, np. jak tu: http://i452.photobucket.com/albums/qq241/zuziaczek12/P8270339.jpg Pzdr. Quote
ewka i haker Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 nie wiem o co Ci chodzi człowiek chcesz dobrze doradzić a ty już jakieś fochy rzucasz. tak jak tym obiektywem,chodź nie tylko ja tak twierdziłam a tez osoba która dłużej robi zdjecia i robi dobre zdjecia. Quote
Tepes Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 http://i452.photobucket.com/albums/qq241/zuziaczek12/P8270392.jpg jezu a ta co włosy Ci zżero:evil_lol::evil_lol: Quote
taxelina Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 łapeczek napisał(a):OoOOo bede bardzo wdzieczna :roll: Zasnelam padnieta po calym meczacym tygodniu ale ide po aparat: s-af ma byc. sprawdz czy tak masz!! Quote
łapeczek Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Asiaczek napisał(a):Wiesz co? Bardzo mi się podobasz w tej nowej fryzurze, naprawdę! Ale poprosze o fotki, na których usmiechasz się, a nie masz taka ponurą minę... O, np. jak tu: http://i452.photobucket.com/albums/qq241/zuziaczek12/P8270339.jpg Pzdr. Hehe poszukam czegos i specjalnie do Ciebie Asiaczku wrzuce:loveu:i bardzo dziekuje mnie rowniez bardzo sie podoba nowa fryzurka troszku rozjasniony bladzik no i ta grzywka :diabloti: Martunia napisał(a):Jakie wesołe zdjęcia, super :cool3: :diabloti::diabloti::diabloti: Anula & Bono napisał(a):http://i452.photobucket.com/albums/qq241/zuziaczek12/P8270392.jpg jezu a ta co włosy Ci zżero:evil_lol::evil_lol: glodna byla to ja poczestowalam:eviltong::diabloti: deer_1987 napisał(a):Zasnelam padnieta po calym meczacym tygodniu ale ide po aparat: s-af ma byc. sprawdz czy tak masz!! tak mam S-AF xD Quote
łapeczek Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 No to jedno jedyne foto dla Asiaczka z jakos takim usmiechem ;p ale nie martw sie jutro tez ide na zdjecia i obiecuje wiecej usmiechuw xD Quote
Asiaczek Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 łapeczek napisał(a):No to jedno jedyne foto dla Asiaczka z jakos takim usmiechem ;p ale nie martw sie jutro tez ide na zdjecia i obiecuje wiecej usmiechuw xD E, to jest zaledwie początek uśmiechu...:lol: http://i452.photobucket.com/albums/qq241/zuziaczek12/P8280520.jpg Pzdr. Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 przełamałam wstyd :oops::cool1::hand::evil_lol::evil_lol: http://i452.photobucket.com/albums/qq241/zuziaczek12/P8270392.jpg jakie gooopie:lol::diabloti: Quote
łapeczek Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Asiaczek napisał(a):E, to jest zaledwie początek uśmiechu...:lol: http://i452.photobucket.com/albums/qq241/zuziaczek12/P8280520.jpg Pzdr. OCH , Asiaczku !!! Postaram sie jutro :) dobrze ? ale tak ciezko sie ten usmiech pokazuje jak sie mysli ze za chwile szkola sie zacznie :angryy: Quote
Asiaczek Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 łapeczek napisał(a):OCH , Asiaczku !!! Postaram sie jutro :) dobrze ? ale tak ciezko sie ten usmiech pokazuje jak sie mysli ze za chwile szkola sie zacznie :angryy: Jasne, ja poczekam... A co do rozpoczęcia szkoły, to ja lubiłam te pierwsze dni po rozpoczęciu roku, kiedy jeszcze nic nie było wiadome, lekcje jeszcze takie luźne. Ale po mniej więcej 2 tygodniach, to juz nie było lekko... Rozumiem, Twój stan. Ja też kiedys chodziłam do szkoły...:evil_lol: Pzdr. Quote
łapeczek Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 ZAPRASZAMY NA IMPREZKE : POZEGNANIE WAKACJI :diabloti: Startujemy w niedziele ( 30.08.09 ) o godzinie 21:00 bedzie MuZyCzKa chlopcy i dziwczynki %%%%%%%%%%%%%%%%%% i dobra zabawa jak zawsze !!!!!! ZAPRASZAMY WSZYTSKICH BEZ WYJATKOW [SIZE=1] P.S Bonowa zrobi wielkie wejscie !!!!! Quote
Asiaczek Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 O tej godzinie, to ja będę wracała z Białegostoku, z wystawy... A po wystawie to ja nie nadaję się na imprezki...:cool3: Ale życzę Wam cudownej zabawy!:lol: Pzdr. Quote
łapeczek Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Asiaczek napisał(a):Jasne, ja poczekam... A co do rozpoczęcia szkoły, to ja lubiłam te pierwsze dni po rozpoczęciu roku, kiedy jeszcze nic nie było wiadome, lekcje jeszcze takie luźne. Ale po mniej więcej 2 tygodniach, to juz nie było lekko... Rozumiem, Twój stan. Ja też kiedys chodziłam do szkoły...:evil_lol: Pzdr. HeHeHe... Ja tam lubie tylko pierwszy dzien szkoly tzn.samo rozpoczecie ! ale sluchac ApeLu dyrcia nie bardzo jakos w tym roku mi sie chce ;/ pewnie znowu kazda klase bedzie ogladal dokladnie pod wzgledem galowegoo ubioru ;/ poprostu facet jest .....bez komentarza ..... A w tym roku jakos strasznie bardzo mi sie nie chce isc do tej szkoly :placz::placz::placz: Moze to dlatego ze przez te 10 miesiecy mialam wspaniala bratnia dusze z ktora sie bez slow rozumialam ktora dopiero poznalam 1 wrzesnia zeszlegoo roku i nigdy wczesnije jej nie znalam a mialam uczycie ze znam ja juz bardzo dlugo ....A teraz jej nie bedzie ze mnie wogole :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: No moze od czasu do czasu sie spotkamy w Chodziezy albo Poznaniu ale to jakies wyjatkowe dni beda ......a ja bym chciala zeby byla przy mne tak jak przez te 10 miesiecy I kl.....:placz::placz: łoo ale sie rozpisalam:placz::placz: Quote
łapeczek Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Asiaczek napisał(a):O tej godzinie, to ja będę wracała z Białegostoku, z wystawy... A po wystawie to ja nie nadaję się na imprezki...:cool3: Ale życzę Wam cudownej zabawy!:lol: Pzdr. Dziekujemy :) ale i tak wpadnij do nas w poniedzialek koniecznie ...zovaczysz ten caly bajzel :diabloti::diabloti: Quote
***Paulina*** Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Cześć:multi: Na imprezkę wpadniemy na pewno;) A tak poza tym masz już maluszka u siebie??? Quote
łapeczek Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Cześć:multi: Na imprezkę wpadniemy na pewno;) A tak poza tym masz już maluszka u siebie??? No to zapraszam zapraszam ;P (chyba jakas liste zorganizuje na ta imprezke :P ) nie niestety Lalunie nie przyjedzie w ten weekend tylko w nasteny ;p ale napewno wam ja pokaze napstrykam jej fotek mnustwo :) Quote
***Paulina*** Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Ciekawa jestem jak się z Maksiem dogada:roll: Quote
łapeczek Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Spooksik oksik ;] Maksio jest ugodowy ;p ona juz raz u nas byla i nawet razem spali w Maksia lozku xD Quote
Recommended Posts