Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

łapeczek napisał(a):

Deer : bede wdzieczna za jakies porady co po ustawiac w Olympusku aby ostrosc byla O.K ;] bo generalnie iso przy slonku mam na 100 czas wysoko i WB : na chmurce ;]
cos po zmieniac jeszcze ???? poprzestawiac ??? Aha i mam caly czas na AF i na Manulalu :)

czas zalezy od tego czy w ruchu czy portret. jak masz tryby autofokusa (tamgdzie masz duzo roznych prostokatow w menu jak iso itp. rozumiesz?) to masz zle ustawione wiem bo sama na poczatku mialam zle i nie ostrzyl. zaraz postaram sie wziasc moj aparat i powiedziec ci ktora opcje masz TAM ustawic.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Dawaj te foteczki z koleżanką Marta...:lol:

Pzdr.

Mmmmm.... no OK ale wiele ich nie ma :diabloti:

ewka i haker napisał(a):
jaki ten czas?
zalezy tez od obiektu ktoremu robisz zdjecie
jak jest slonce to po co balans bieli masz na pochmurnie?

Fajnie wiedziec ze masz nowy login :angryy:

Minerva napisał(a):
Wpadamy z rewizytą.
Śliczne fotki:loveu:

czesc dziekowac:eviltong:

Martunia napisał(a):
Fajne zdjątka :loveu:
Co tam, mamo? :evil_lol:

dziekowac ;]
a nic o 19 uciekam na dowrek xD:diabloti:

deer_1987 napisał(a):
czas zalezy od tego czy w ruchu czy portret. jak masz tryby autofokusa (tamgdzie masz duzo roznych prostokatow w menu jak iso itp. rozumiesz?) to masz zle ustawione wiem bo sama na poczatku mialam zle i nie ostrzyl. zaraz postaram sie wziasc moj aparat i powiedziec ci ktora opcje masz TAM ustawic.

OoOOo bede bardzo wdzieczna :roll:

Posted

nie wiem o co Ci chodzi człowiek chcesz dobrze doradzić a ty już jakieś fochy rzucasz.
tak jak tym obiektywem,chodź nie tylko ja tak twierdziłam a tez osoba która dłużej robi zdjecia i robi dobre zdjecia.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Wiesz co? Bardzo mi się podobasz w tej nowej fryzurze, naprawdę! Ale poprosze o fotki, na których usmiechasz się, a nie masz taka ponurą minę...
O, np. jak tu:
http://i452.photobucket.com/albums/qq241/zuziaczek12/P8270339.jpg

Pzdr.

Hehe poszukam czegos i specjalnie do Ciebie Asiaczku wrzuce:loveu:i bardzo dziekuje mnie rowniez bardzo sie podoba nowa fryzurka troszku rozjasniony bladzik no i ta grzywka :diabloti:

Martunia napisał(a):
Jakie wesołe zdjęcia, super :cool3:

:diabloti::diabloti::diabloti:

Anula & Bono napisał(a):
http://i452.photobucket.com/albums/qq241/zuziaczek12/P8270392.jpg
jezu a ta co włosy Ci zżero:evil_lol::evil_lol:

glodna byla to ja poczestowalam:eviltong::diabloti:

deer_1987 napisał(a):
Zasnelam padnieta po calym meczacym tygodniu ale ide po aparat: s-af ma byc. sprawdz czy tak masz!!

tak mam S-AF xD

Posted

łapeczek napisał(a):
OCH , Asiaczku !!! Postaram sie jutro :) dobrze ?
ale tak ciezko sie ten usmiech pokazuje jak sie mysli ze za chwile szkola sie zacznie :angryy:

Jasne, ja poczekam...

A co do rozpoczęcia szkoły, to ja lubiłam te pierwsze dni po rozpoczęciu roku, kiedy jeszcze nic nie było wiadome, lekcje jeszcze takie luźne. Ale po mniej więcej 2 tygodniach, to juz nie było lekko... Rozumiem, Twój stan. Ja też kiedys chodziłam do szkoły...:evil_lol:

Pzdr.

Posted

ZAPRASZAMY NA IMPREZKE : POZEGNANIE WAKACJI :diabloti:

Startujemy w niedziele ( 30.08.09 ) o godzinie 21:00
bedzie MuZyCzKa
chlopcy i dziwczynki
%%%%%%%%%%%%%%%%%%
i dobra zabawa jak zawsze !!!!!!

ZAPRASZAMY WSZYTSKICH BEZ WYJATKOW

[SIZE=1] P.S Bonowa zrobi wielkie wejscie !!!!!

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jasne, ja poczekam...

A co do rozpoczęcia szkoły, to ja lubiłam te pierwsze dni po rozpoczęciu roku, kiedy jeszcze nic nie było wiadome, lekcje jeszcze takie luźne. Ale po mniej więcej 2 tygodniach, to juz nie było lekko... Rozumiem, Twój stan. Ja też kiedys chodziłam do szkoły...:evil_lol:

Pzdr.

HeHeHe...
Ja tam lubie tylko pierwszy dzien szkoly tzn.samo rozpoczecie ! ale sluchac ApeLu dyrcia nie bardzo jakos w tym roku mi sie chce ;/ pewnie znowu kazda klase bedzie ogladal dokladnie pod wzgledem galowegoo ubioru ;/ poprostu facet jest .....bez komentarza ..... A w tym roku jakos strasznie bardzo mi sie nie chce isc do tej szkoly :placz::placz::placz:
Moze to dlatego ze przez te 10 miesiecy mialam wspaniala bratnia dusze z ktora sie bez slow rozumialam ktora dopiero poznalam 1 wrzesnia zeszlegoo roku i nigdy wczesnije jej nie znalam a mialam uczycie ze znam ja juz bardzo dlugo ....A teraz jej nie bedzie ze mnie wogole :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:
No moze od czasu do czasu sie spotkamy w Chodziezy albo Poznaniu ale to jakies wyjatkowe dni beda ......a ja bym chciala zeby byla przy mne tak jak przez te 10 miesiecy I kl.....:placz::placz:

łoo ale sie rozpisalam:placz::placz:

Posted

Asiaczek napisał(a):
O tej godzinie, to ja będę wracała z Białegostoku, z wystawy... A po wystawie to ja nie nadaję się na imprezki...:cool3:
Ale życzę Wam cudownej zabawy!:lol:

Pzdr.

Dziekujemy :) ale i tak wpadnij do nas w poniedzialek koniecznie ...zovaczysz ten caly bajzel :diabloti::diabloti:

Posted

***Paulina*** napisał(a):
Cześć:multi:
Na imprezkę wpadniemy na pewno;)
A tak poza tym masz już maluszka u siebie???

No to zapraszam zapraszam ;P
(chyba jakas liste zorganizuje na ta imprezke :P )
nie niestety Lalunie nie przyjedzie w ten weekend tylko w nasteny ;p
ale napewno wam ja pokaze napstrykam jej fotek mnustwo :)