Tepes Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 No widzisz jak jo na Ciebie źle wpływom:diabloti: Quote
Izabela124. Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Sweet napisał(a):ale śmieszne:evil_lol::evil_lol: ja nawet nie wiem kiedy taka minę zrobiłam:eviltong::eviltong::eviltong:Ha ha ha mnie ta fotka rozśmiesyzła:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Sweet Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Izabela124. napisał(a):Ha ha ha mnie ta fotka rozśmiesyzła:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: nie tylko ciebie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong: Quote
ewka i haker Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 mi to wygląda na zabrudzony obiektyw bo dziwne ze tam gdzie zdjęcie jest ciemne w jednym miejscu była biała plama i nie musisz się tak unosić.może i są przejarane w tych miejscach nie wiem co z nimi robilas. deer-można Quote
łapeczek Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 [quote name='Anula & Bono']No widzisz jak jo na Ciebie źle wpływom:diabloti: eh odrazy zly wplyw fajno jestes dziewojka :eviltong: [quote name='deer_1987']jak mozna popsuc w kompie ftki? oj mozna mozna :placz::placz: [quote name='ewka i haker']mi to wygląda na zabrudzony obiektyw bo dziwne ze tam gdzie zdjęcie jest ciemne w jednym miejscu była biała plama i nie musisz się tak unosić.może i są przejarane w tych miejscach nie wiem co z nimi robilas. deer-można Nie unosze sie !:angryy: Ale jesli Cie nie bylo i nie widzilas stanu technicznego mojego Olympusa to sie nie wypowiadaj !!!:angryy::angryy::angryy: Quote
łapeczek Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 A tak pozatym to chyba od lutego rozpoczynam treningi w Racocie :P tylko w poniedzialek trzeba wykonac telefonik do jednego Pana :):):):) Quote
Pusiakowa Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Witamy sie. ;) u nas dalej foty z wystawy.xd Quote
Selenne Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Aż wstyd się przyznać, ale w tytule na początku przeczytałam zamiasta "Galeria Sznupaska" to "Galeria Szympanska" xD Ale jak by nie patrzeć to nijak nie podobne xD Quote
łapeczek Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 [quote name='Doginka']Witam się ;) [quote name='Pusiakowa']Witamy sie. ;) u nas dalej foty z wystawy.xd [quote name='Pestka']Witam sobotnie! :D Hej wszytskimm ;) Dziekujemy za odwiedzinnkii [quote name='Selenne']Aż wstyd się przyznać, ale w tytule na początku przeczytałam zamiasta "Galeria Sznupaska" to "Galeria Szympanska" xD Ale jak by nie patrzeć to nijak nie podobne xD oj ty oj ty !!! to nie jest prawda ! do szympansa maksiowu daleko:diabloti: Quote
ariss Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Pomimo że nie widziałam Twojego aparatu wydaje mi się zupełnie jak Ewie, że miałaś syf na obiektywie i wydaje mi się również jak Dogince, że foty są przejarane:eviltong: ale to nic złego najlepszym się zdarza!!! Teraz czekamy na kolejną serie spacerowych ujęć;) Quote
Martunia Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Hej! :D Co tam u Was? Dawno zdjęć nie było :diabloti: :eviltong: Quote
Pestka Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='Anula & Bono']Witam a tu co tak cicho i pusto?:razz: A właścicielka pewnie gdzie zabalowała albo co :diabloti: Quote
Tepes Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='Pestka']A właścicielka pewnie gdzie zabalowała albo co :diabloti: Teroz śpi kajś pod mostem z halbą w ręce:evil_lol::evil_lol: Quote
łapeczek Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [quote name='ariss']Pomimo że nie widziałam Twojego aparatu wydaje mi się zupełnie jak Ewie, że miałaś syf na obiektywie i wydaje mi się również jak Dogince, że foty są przejarane:eviltong: ale to nic złego najlepszym się zdarza!!! Teraz czekamy na kolejną serie spacerowych ujęć;) Kurczaczek NOOO nic nie bylo z obiektywem :-( zdjecia dojechaly do domku cale i dobre nawet tylko ja chcialam przedobrzyc i w programie je popsulam !!! Obiektyw jest dobry i sprawny [quote name='Martunia']Hej! :D Co tam u Was? Dawno zdjęć nie było :diabloti: :eviltong: Hej w sumie to wszytsko po staremu procz mojej fryzurki xD:diabloti::diabloti: [quote name='Pusiakowa']Dobry.;):lol: Hejoo:razz: [quote name='Anula & Bono']Witam a tu co tak cicho i pusto?:razz: Przygotowywalam sie duchowo i psychicznie do wuzyty u reyzjera dlatego sie nie pokazywalam xD [quote name='Pestka']A właścicielka pewnie gdzie zabalowała albo co :diabloti: i balowalam rowniez ... z kad wiedzialas? [quote name='Anula & Bono']Teroz śpi kajś pod mostem z halbą w ręce:evil_lol::evil_lol: tak zle to ze mna nie bylo :diabloti: [quote name='deer_1987']Czekam na foty!! Mam pare fot z wczorajszej sesji z kumpela z klasy xD Quote
Martunia Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 No w końcu żeś wróciła! :multi: Mamusia tęskniła za dzieckiem ? :evil_lol: :loveu: Dawaj zdjęcia, szczególnie te z nowym fryzem :cool3: Quote
łapeczek Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [quote name='Anula & Bono']Aaaaa fryzjer not o dajesz foty:diabloti: swoja z nowym wygladem mam jedna moge ja zaprezentowac jak ktos chce ;p a tak to mam z wczoraj pare z sesji z kumpela xD [quote name='Martunia']No w końcu żeś wróciła! :multi: Mamusia tęskniła za dzieckiem ? :evil_lol: :loveu: Dawaj zdjęcia, szczególnie te z nowym fryzem :cool3: ja tez sie cieszee !!! bo jednak bez was moje dziolchy jakos pusto mi jest :P ;) oooj teskniila tesknilaaaa Quote
Recommended Posts