Illusion Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Wreszcie jakieś zdjęcia :mdleje:. Musisz chyba trochę nad ustawieniami popracować, bo niektóre niezbyt dobrze wyszły, ale chyba nie jest źle jak na początki :evil_lol:. Quote
łapeczek Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 deer_1987 napisał(a):dostalas priva ode mnie tu na dogo? Tak dostalam ...zaloze sobie konto dzis wieczoorkiem xD RCookie napisał(a):Wreszcie jakieś zdjęcia :mdleje:. Musisz chyba trochę nad ustawieniami popracować, bo niektóre niezbyt dobrze wyszły, ale chyba nie jest źle jak na początki :evil_lol:. Wiem wiem caly czas cwiczymy cwiczymy Quote
Izabela124. Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Ale imprezka mnie ominęła:lol: Ale ja miałam swoją na działce:eviltong: O widzę, że Kabik z Maksiem się spotkali:loveu: Quote
łapeczek Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 noo to moze dodam jeszcze trocha zdjec co zeby wam sie nie nudzilo u nas xD Quote
łapeczek Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 P.S jak mi Bonowa powiesz ze JO ma dluga noga to sie udusza !!! Quote
Tepes Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 No bo MOSZ!:cool3: i to jeszce przy takim wzroscie kobito http://i452.photobucket.com/albums/qq241/zuziaczek12/P8189447.jpg wiatr we włosach:lol: http://i452.photobucket.com/albums/qq241/zuziaczek12/P8189496.jpg gestapo xD Quote
łapeczek Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Nie znosz sie dziewojko :) znasz jakis przystojnych jezdzców ??? ( dyscyplina dowolna ) Quote
Martunia Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Fajne zdjęcia :D Chyba Ada dorwała twojego olympusa, bo zdjęcia z tobą na twoim lustrze, hmmm :eviltong: No i co Ada, który lepszy? :cool3: :lol: :diabloti: (pewnie odp będzie brzmiała w stylu "i tak canony lepsze" :diabloti:). Quote
łapeczek Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 hehehe ehh ona nie wie co dobre jest xD Olympusek najnaj fajniejszy Quote
Martunia Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 No wiadomo, że olympusy naj :cool3: Co tam u Was :D ? Quote
Foxowa Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Heeej :loveu: U nas wielka impra z okazji 100 strony galerii. Zapraszamy wszystkich i ciebie nie może na niej zabraknąć ;) Quote
Sweet Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Martunia napisał(a):Fajne zdjęcia :D Chyba Ada dorwała twojego olympusa, bo zdjęcia z tobą na twoim lustrze, hmmm :eviltong: No i co Ada, który lepszy? :cool3: :lol: :diabloti: (pewnie odp będzie brzmiała w stylu "i tak canony lepsze" :diabloti:). A dorwałam:eviltong::eviltong: w sumie już do końca zdjęcia są mojej roboty:evil_lol: A nie wiem ogólnie jakoś nie przepadam za olumpusami ale jakoś ten Ani mi bardziej pod pasował bo wytłumaczyła mi jak co zmieniać:evil_lol::evil_lol::eviltong: u ciebie nie znalazłam gdzie sie iso zmienia:evil_lol: A zdjecia kabika śliczne:D potem ci powiem jakie masz mi dac w oryginale:razz: Quote
Martunia Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Pokazywałam ci przecież jak tam się robi :diabloti: phi :lol: Quote
Sweet Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Martunia napisał(a):Pokazywałam ci przecież jak tam się robi :diabloti: phi :lol: właśnie że nie:eviltong::eviltong: wydaje ci się:evil_lol: Quote
łapeczek Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Doginka napisał(a):Pogodzę Was - NIKONY góra:evil_lol: ehhh wcale NIE :razz: Olympuski fajniejszy :diabloti: Martunia napisał(a):No wiadomo, że olympusy naj :cool3: Co tam u Was :D ? A nic po staremu xD dzis troche w miescie a jutro na koniki xD Foxowa napisał(a):Heeej :loveu: U nas wielka impra z okazji 100 strony galerii. Zapraszamy wszystkich i ciebie nie może na niej zabraknąć ;) No to chyba mnie zabraklo :placz: bo taka strasznnie zmeczona bylam wczoraj:roll: Sweet napisał(a):A dorwałam:eviltong::eviltong: w sumie już do końca zdjęcia są mojej roboty:evil_lol: A nie wiem ogólnie jakoś nie przepadam za olumpusami ale jakoś ten Ani mi bardziej pod pasował bo wytłumaczyła mi jak co zmieniać:evil_lol::evil_lol::eviltong: u ciebie nie znalazłam gdzie sie iso zmienia:evil_lol: A zdjecia kabika śliczne:D potem ci powiem jakie masz mi dac w oryginale:razz: hehe bo moj jest fajny xD hehe wiem jak mam zachecic osobe :P OK to czekam ;p Quote
łapeczek Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 [quote name='Martunia']Pokazywałam ci przecież jak tam się robi :diabloti: phi :lol: przeciez jest mega prosto klikasz OK i wszytskie ustawiania mosz:P:diabloti::diabloti: [quote name='deer_1987']Widac ze spotkanie sie udalo :D udalo udalo:multi: [quote name='Klaudysiaczek']Cześć, sialala :D [quote name='Anula & Bono']Witam Panią:diabloti: [quote name='Sweet']Hej wam:D:D:D [quote name='Martunia']Heeej! :hand: Wszystkim hejooo hejooo:p:p Quote
Recommended Posts