teqquila Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 pewnie maja mega kaca :diabloti: siemanko Quote
Tepes Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 A no witam witam!:D Dzisiej ledwo wstałach a Marta drink no drugs nieeeeeeeee Sex, drugs and rock'n'roll Quote
łapeczek Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name='Martunia']ostatnie piwko ostatni drinczek No i lulu, bo jutro znów imprezka i trzeba się wyspać :diabloti: :hand: hehe Martusia zostala do ostatniego drineczka xD [quote name='Foxowa']I jak tam po imprezie? :cool3: glowa to mnie niesamowicie boli:cool1: [quote name='deer_1987']Macie kaca? Joooo TAK:angryy: [quote name='teqquila']pewnie maja mega kaca :diabloti: siemanko Wooo BOZE kto mnie odwiedzil:crazyeye::crazyeye: TYSONOWA i brygada:loveu: Czesc czesc [quote name='Pestka']Hej, widze że dużo mnie nie ominęło :D hehe tak jakos wyszlo:razz: [quote name='Anula & Bono']A no witam witam!:D Dzisiej ledwo wstałach a Marta drink no drugs nieeeeeeeee Sex, drugs and rock'n'roll hehe ni ty jedna kochana nie ty jedna :diabloti: [quote name='Pestka']łapeczek, Ty masz fbl'a nie? Tak tak Łapeczkowa ma FBL :) i tak sie zastanawiam czy nie polaczyc banerka galeriia i fbl xD Quote
Sweet Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 A ja się na imprezę nie załapałam:placz::placz: Quote
Tepes Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='Sweet']A ja się na imprezę nie załapałam:placz::placz: No cóż cięzkie życie:diabloti: Quote
łapeczek Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Skarpetka pisalam dosyc wczesnie ze balujemy o 21:00 :P ale mozesz dzis sie pobawic z nami u Bonowej ;p Quote
Sweet Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='Anula & Bono']No cóż cięzkie życie:diabloti: No bywa:eviltong::eviltong: [quote name='łapeczek']Skarpetka pisalam dosyc wczesnie ze balujemy o 21:00 :P ale mozesz dzis sie pobawic z nami u Bonowej ;p wiem przecież:evil_lol: ale nie zdążyłam dotrzeć do was:eviltong::eviltong: ale może Anula mnie nie chce wiec nie wiem czy będę mogła się pobawić:roll: Quote
Tepes Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='Sweet']No bywa:eviltong::eviltong: wiem przecież:evil_lol: ale nie zdążyłam dotrzeć do was:eviltong::eviltong: ale może Anula mnie nie chce wiec nie wiem czy będę mogła się pobawić:roll: Nikt tak nic nie godoł że Cie nie chca a ze Ty se tak ubzdurałaś to nie moja wina:lol: Quote
łapeczek Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Oj BOnowa Bonowa !!! Skarpetka wbijaj dzisiaj i konic xD Quote
Sweet Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='Anula & Bono']Nikt tak nic nie godoł że Cie nie chca a ze Ty se tak ubzdurałaś to nie moja wina:lol: ja nie powiedziałam ze mnie nie chcesz tylko ze moze mnie nie chcesz bo nie zaprosiłas mnie osobiscie do siebie na impreze:eviltong::eviltong: [quote name='łapeczek'] Skarpetka wbijaj dzisiaj i konic xD Oj no wpadne:eviltong::eviltong: Quote
łapeczek Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Trzymom Cie za slowo xD a jutro bawimy sie u Faxowej xd Quote
Tepes Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='Sweet']ja nie powiedziałam ze mnie nie chcesz tylko ze moze mnie nie chcesz bo nie zaprosiłas mnie osobiscie do siebie na impreze:eviltong::eviltong: Oj no wpadne:eviltong::eviltong: Bo nikogo nie zparaszałach ino napisałach u mie na wątku że jest:cool3: Quote
łapeczek Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 hehe wlasnie wlasnie zapomnialam nie bylo jakiegos zaproszenia tylko padlo Haslo ze BOnowa robi dzis bibe xD Quote
Sweet Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='Anula & Bono']Bo nikogo nie zparaszałach ino napisałach u mie na wątku że jest:cool3: no niby tak:eviltong::eviltong: [quote name='łapeczek']hehe wlasnie wlasnie zapomnialam nie bylo jakiegos zaproszenia tylko padlo Haslo ze BOnowa robi dzis bibe xD hehe:) Quote
łapeczek Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Skoro wczoraj bylo imprezowo to dzis Maksiokoowoo :) Quote
Pestka Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 http://i452.photobucket.com/albums/qq241/zuziaczek12/P8179264.jpg Jaki słodziak :loveu: Wiecej! Quote
Recommended Posts