Martunia Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 No ej, nie będziemy znowu przekładać :evil_lol: To ja organizuję, więc ma być, jak mówię.. :evil_lol::diabloti::diabloti: (żart :evil_lol:) Quote
łapeczek Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Martunia napisał(a):No ej, nie będziemy znowu przekładać :evil_lol: To ja organizuję, więc ma być, jak mówię.. :evil_lol::diabloti::diabloti: (żart :evil_lol:) No spoooko to dzis 21:00 na tej galerii tylko duzo %%% Quote
Sweet Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 łapeczek napisał(a):do tuczna ;p kiedy? teraz?:D weź mnie ze sobą:eviltong::eviltong: Quote
łapeczek Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 jeszcze nie czekam az zadzwoni wspolnik mamy i sie okresli o ktorej troche to potrwa znajc jegoo ...to dajesz z nami Quote
Sweet Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 łapeczek napisał(a):jeszcze nie czekam az zadzwoni wspolnik mamy i sie okresli o ktorej troche to potrwa znajc jegoo ...to dajesz z nami aa:) a na 21 wrócisz??:razz: To przyjedźcie po mnie:evil_lol: prawie po drodze:diabloti::evil_lol: Quote
Sweet Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 łapeczek napisał(a):No spoko XD to fajnie:D tylko nie zapomnij po mnie przyjechać:diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
łapeczek Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 nie zapomnie :P najpier ci tu napisze czy jade Quote
Sweet Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 łapeczek napisał(a):nie zapomnie :P najpier ci tu napisze czy jade to napisz bo widzę ze z gg poszłaś sobie już... Quote
łapeczek Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Juz wrocilamm :P znecalam sie troche nad Sznupackiem ( w sesie czesania ) Quote
Sweet Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 łapeczek napisał(a):Juz wrocilamm :P znecalam sie troche nad Sznupackiem ( w sesie czesania ) to po co ty nad tym jeziorem tak krótko byłaś??:evil_lol: I nie zabrałaś mnie:placz::placz: Quote
łapeczek Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 nie bylam nad jeziorkiem jeszcze i chyba nie pojade bo nie dzwoni ten gostek ;/ a wrocilam bo mnie na dgm nie bylo gdyz znecalam sie nad sznupasem Quote
Sweet Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 łapeczek napisał(a):nie bylam nad jeziorkiem jeszcze i chyba nie pojade bo nie dzwoni ten gostek ;/ a wrocilam bo mnie na dgm nie bylo gdyz znecalam sie nad sznupasem aaa.. myślałam ze z nad jeziora wróciłaś:eviltong: a o tej godzinie po co tam miałaś jechać?:eviltong: aaa:) Quote
łapeczek Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 zeby sie wykapac xD wiesz jaka ciepla woda teraz bedzie !!! ale chyba juz nie pojade ;/ odbije to sobie kiedy indziej ...... Quote
Sweet Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 łapeczek napisał(a):zeby sie wykapac xD wiesz jaka ciepla woda teraz bedzie !!! ale chyba juz nie pojade ;/ odbije to sobie kiedy indziej ...... hehe:) no niby tak:eviltong::eviltong: bo dzisiaj to goraco było oby az tak nie bylo we wtorek bo mi mały padnie:evil_lol: nom:) na cały dzien najlepiej jechac:eviltong: Quote
łapeczek Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Niop Maksio tez nie da rady :p najwyzej skapia sie w malcie ( a potem beda smierdziec ze szook ;p) Quote
Sweet Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 łapeczek napisał(a):Niop Maksio tez nie da rady :p najwyzej skapia sie w malcie ( a potem beda smierdziec ze szook ;p) trzeba by jakąś wodę wziąć ze sobą:eviltong: Ło boże w tej wodze brudnej, śmierdzącej:evil_lol::evil_lol: dobrze że mój nie przepada za pływaniem:eviltong: Quote
łapeczek Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 noo ja cos w plecaka moze wezme :P hee maksio tez w sumie nie specjalnie zeby samemu z siebie wlesc ;p Quote
Sweet Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 łapeczek napisał(a):noo ja cos w plecaka moze wezme :P hee maksio tez w sumie nie specjalnie zeby samemu z siebie wlesc ;p Ja też się coś postaram wziąc:eviltong: jak nie to zawsze można w tych budkach poprosić o trochę wody jak będą mieć:diabloti: taka z kranu bo czesto jest zeby cos umyc np:eviltong: :) to moze unikniemy tego smrodu:evil_lol: Quote
Sweet Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 łapeczek napisał(a):damy rade xD Pewnie że tak:) Quote
Recommended Posts