łapeczek Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 C.D.N nastapi jutroo mam nadzieje ze zdiecia sie podobaja Quote
ewka i haker Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 dużo zdjęć tylko baaardzo długo czekałam az sie otworzą http://i452.photobucket.com/albums/qq241/zuziaczek12/PC311151.jpg to mnie trochę powaliło i kilka innych tego typu Quote
Asiaczek Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Nonono, dwie bite strony fotek Hani na koniku:lol: Pzdr. Quote
łapeczek Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='deer_1987']Ale fotki sa za duze :( oj ale juz i tak sa zmniejszone do 640x480 [quote name='ewka i haker']dużo zdjęć tylko baaardzo długo czekałam az sie otworzą http://i452.photobucket.com/albums/qq241/zuziaczek12/PC311151.jpg to mnie trochę powaliło i kilka innych tego typu ej noo wiesz co ... ja tam sie nie dziwie marko mial zdeczka duzo energi bo po dlugim czasie pod siodlem byl wiec co .... a pozatym to jest kon ktory jeszcze pamieta cos ze swojego bycia ogieram wiesz rok tamu stracil dopiero swaja meskosc wiec [quote name='Asiaczek']Nonono, dwie bite strony fotek Hani na koniku:lol: Pzdr. popoludniu bedzie reszta i gdzies przewina sie moje ... a z dzis tez powinny gdzies byc ;] Quote
taxelina Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 656x496 ma wiekszosc na poprzedniej stronie Quote
Martunia Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Ehh mój post gdzieś polazł między zdjęcia, dwie strony potem. :eviltong: A dzisiaj zapadnie decyzja... Quote
łapeczek Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 deer_1987 napisał(a):656x496 ma wiekszosc na poprzedniej stronie wszystkie zdiecia w kompie mam pozmniejszane odrazy od 640x480 a ze programy do przerabiania gdzies cos jeszcze dodaja to nie wiem ;/ Martunia napisał(a):Ehh mój post gdzieś polazł między zdjęcia, dwie strony potem. :eviltong: A dzisiaj zapadnie decyzja... TAk to juz dzis... czekam na mame i jak wroci z pracy idziemy do veta ... jestem zdenerwowana jak nigdy Quote
łapeczek Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Narazie jestem ale niedlugo znikam na wizyte u veta ale tym czasem moze reszta zdiec .... No to teraz Ja na Marko .... Quote
łapeczek Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Ok narazie STOP lece z Maksiem do mamy i do veta trzymajcie kciuki ;p Quote
łapeczek Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Wlasnie od veta wrocilismy .... jest juz O.K nie ma stanu zapalnego :) co mnie najbardziej cieszy nie kuleje juz ... oby tak zostalo teraz Maksio powoli moze wrocic do treningow ... i nasze spacery juz nie beda ograninczane do lekkiego truchtu Maksiaa bedziemy stopniowo biegac az w koncu bedzie mogl polatac z pileczka ... Vet powiedzial ze powinnismy wrocic do treningow i nie zwarzac narazie ale raz w miesiacu mamy sie u niej wstawic ... na kontroli ;p Pozatym mamy isc na badanie o dysplazje na poczatku przyszlego tygodnia ... Chyba wszystko ....... P.S mysle ze narazie zostajemy w agility ........................... Quote
taxelina Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Ok, mam nadzieje ze to przejdzie szybko!! Quote
Doginka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Super, że Maksio wraca do zdrówka:multi::multi::multi: Moje sznupole też już zdrowe:p Wszystkiego dobrego w Nowym Roku;) Quote
Recommended Posts