Marta_Ares Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 nieciekawa przygoda :shake: :shake: zdjecia swietne:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Tepes Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 ooo jak słodko śpi:loveu: A cóz to za śliczny leśny stwór:loveu: Quote
ewka i haker Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10369940#post10369940 super prawie lesne fotki:D:D Quote
łapeczek Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='jamnicze']oj, to miałaś przygodę od razu przypomniało mi sie jak byłam u kuzynki na wsi i jak to dzieciaki zapomniałyśmy w porę nagonić kaczki i one wróciły na gnojówkę. To zaczęłyśmy poyrzykiwac aby je przegonić, jak to zobaczył ich jamnik, to dawaj do tego śmierdzącego bajorka ale kaczuchy były szybsze, a jamnik opadał z sił . W końcu wściekły wujek wszedł do tej gnojówki i go wyciągnął Nie muszę mówić jak wyglądał i pachniał, oj, ale nam sie wtedy dostało Hahaha .... chyba bym wolala Maksa ratowac z tego smierdzacego oczka anizeli z rzeki z pradami .... [quote name='Doginka'] Ładne foteczki:loveu: Dziekujemy bardzo xD [quote name='Marta_Ares']nieciekawa przygoda :shake: :shake: zdjecia swietne:loveu: :loveu: :loveu: NO roszke i tak ....ale najwazniejsze ze sie skonczyla dobrze dla mnie i dla Maksia xD Dziekujemy ... nam tez sie podobaja xD [quote name='Acctiually']ooo jak słodko śpi:loveu: A cóz to za śliczny leśny stwór:loveu: Ten sliczny lesny stworek tak troszke przypomina mojego malutkiego Maksia .... chyba tak mi sie zdaje .... o nie to napewno moj maly plywak xD [quote name='deer_1987']Fajnie ze dalas fotki! fajnie ze sie podobaja xD [quote name='ewka i haker']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10369940#post10369940 super prawie lesne fotki:D:D NO wlasnie prawie ... bo to taka polanka u mnie za przedszkolem z drzewkami ... no co prawie jak las xD [quote name='infers1995']Suuuper fotki! Dziekujemy bardzo xD Quote
Anka_ZG Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 hej;) ale sliczne Maksiowe spacerkowe foteczki:) czekamy na wiecej:) Quote
łapeczek Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 Anka_ZG napisał(a):hej;) ale sliczne Maksiowe spacerkowe foteczki:) czekamy na wiecej:) Wiecej juz w krotce xD Quote
marcia&parys Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 ojejku jeszcze tylko mnie tutaj chyba nie bylo po tak dlugiej nieobecnosci ale jestem i chwale foty Maksika bussska Quote
łapeczek Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 marcia&parys napisał(a):ojejku jeszcze tylko mnie tutaj chyba nie bylo po tak dlugiej nieobecnosci ale jestem i chwale foty Maksika bussska No wlasnie zaniedbujesz mnie i mojego Maksia ... nie ladnie nie ladnie :) Quote
jamnicze Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 łapeczek napisał(a):Hahaha .... chyba bym wolala Maksa ratowac z tego smierdzacego oczka anizeli z rzeki z pradami .... Na pewno miałaś większą adrenalinę, ale przynajmniej koszty mniejsze :evil_lol: spodnie ciotka wyprała ale buty były do wyrzucenia :eviltong: Quote
łapeczek Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 jamnicze napisał(a):Na pewno miałaś większą adrenalinę, ale przynajmniej koszty mniejsze :evil_lol: spodnie ciotka wyprała ale buty były do wyrzucenia :eviltong: No wiesz ja napoczatku chcialam wbiec do tej rzeki tak jak stalam czyli w butach spodniach bluzce i bluzie z telefonem w kieszeni ale dziewczyny mowia zciagaj te ciuch wiec chwila zzawachania bo kazda sekunda byla stratna ... ale w koncu sciagnelam buty skarpetki i w reszcie zostalam .... w bluzie mojej mamy wskoczylam do tej wody jeszcze sie na kamieniach poslizgnelam ale widzialam zaly czas odplywajacego maksia .... na koncu to tylko liczylo sie zeby on choc wyszedl z tego ze mna pal lich ... ale naszczescnie jestesmy oboje Quote
łapeczek Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 [quote name='Doginka']Odważna jesteś!!! Doginka a ty bys nie ratowala jednego ze swoich psiakow ??? [quote name='ewka i haker']no pewnie!!:D hehehehehehehe ;]:cool3: [quote name='Acctiually']Heeeeeeeeeeeeeeeej:) witam witam ;] :Dog_run: Quote
łapeczek Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Anka_ZG napisał(a):hej:) gdzie nowe foteczki?:) hey ... noowe foteczki moze sie dzis pojawia jak zechce mi sie jakies nowe Maksiowi zrobic xD narazie wenny tworczej brak :( Quote
malgooska Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Właśnie wczoraj Ewka mi opowiadała historię z ratowaniem Maksika... Dzisiaj wchodzę na Twoją galerię i znowu czytam tą mrożącą krew w żyłach opowieść... To musiało być straszne! Tylko pogratulować Maksowi takiej wspaniałej pańci, która nie wachała się i od razu wskoczyła do lodowatej Warty... Naprawdę jesteś odważna, wspaniała i wogóle... :multi: Oczywiście czekam na nowe foteczki ocalałego ( na szczęście!!!!!! ) sznupka :loveu: Quote
łapeczek Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 malgooska napisał(a):Właśnie wczoraj Ewka mi opowiadała historię z ratowaniem Maksika... Dzisiaj wchodzę na Twoją galerię i znowu czytam tą mrożącą krew w żyłach opowieść... To musiało być straszne! Tylko pogratulować Maksowi takiej wspaniałej pańci, która nie wachała się i od razu wskoczyła do lodowatej Warty... Naprawdę jesteś odważna, wspaniała i wogóle... :multi: Oczywiście czekam na nowe foteczki ocalałego ( na szczęście!!!!!! ) sznupka :loveu: Dzieki wielkie ... na moim miejscu chyba kazdy by wskoczyl po swojego psiaka xD nowe foteczki pojawia sie moze jeszcze dzis postaram sie co nieco pstryknac Maksiowi ...ale nie wiem co z tego wyjdzie bo ten tylko chodzi z kata w kat i spi :( Quote
łapeczek Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 ewka i haker napisał(a):witamy i chce3my foty:PP No wytrzymaj jeszcze troszke ... bateryjki sie laduja xD a Maksio spi ... ty Ewka nie zgadniesz z kad musialam isc z kapcia do domku :( Quote
łapeczek Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 aaaaaaaaa wiec fotki juz sa wgrane na fotosika ale niestety cos mi pada i sie wylancza... jak dojde do tego co sie dzieeje foty odrazu wyladuja na dogo Quote
łapeczek Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 No O.K problem rozwiazany ... foty dla was : Quote
Recommended Posts