taxelina Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 A to nie mozesz juz teraz zrezygnowac zeby sie nie odnowilo? Quote
łapeczek Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Martunia napisał(a):O, wreszcie do nas wróciliście! :multi: ^^ Bardzo mi szkoda Maksia. :( Dobrze, że wraca zdrowia, martwi mnie tylko to, że może się mu to powtórzyć i trzeba będzie zrezygnować z agility... :-( Mam jednak ogromną nadzieję, że tak nie będzie. ;) Będzie dobrze. :thumbs: Stęskniłam się za zdjęciami Maksia. :) Słodko wygląda. Już nie robisz zdjęć z komórki i zdjęcia ładnie wychodzą. :) My rowniez sie cieszymy z powrotu :] Nie tylko Ciebie to martwi mnie tez ogromnie :( dlatego mam ciagle dylemat czy wracac do agility czy nie .... Licze na Dobre zakonczenie Dziekujemy Tak doczekalam sie aparaciku pozadnego teraz foty szczelam OLYMPUSEM E 410 i jestem zadowolona moze efekty jeszcze nie sa takie jak byc powinny ale jestem na dobre drodze =----tak mysle ;] Quote
Martunia Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 No to ostateczna decyzja zapadnie po wizycie u weta... Trzymam kciuki za to, by było dobrze i by nie trzeba było rezygnować z agility. :thumbs: Właśnie zauważyłam, zdjęcia są o wiele ładniejsze. :) Niedługo zdjęcia w ogóle extra będą. :) Quote
łapeczek Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Martunia napisał(a):No to ostateczna decyzja zapadnie po wizycie u weta... Trzymam kciuki za to, by było dobrze i by nie trzeba było rezygnować z agility. :thumbs: Właśnie zauważyłam, zdjęcia są o wiele ładniejsze. :) Niedługo zdjęcia w ogóle extra będą. :) Wlasnie tak bedzie ... wydaje mi sie ze po oparciu sie o rozmowe z nia bedzie to najlepsza decyzja ;] dziex Quote
Dorkaa Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Gratuluję nowego sprzętu :cool3: No i mam nadzieję ze z Maksiem będzie już wszystko w porządku, bo niefajnie to wygląda. Quote
Asiaczek Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Hohoho, Olympus... nonono... Fotki od razu ostrzejsze:lol: A moze nie przeciążać juz Maksika? Wiem, że ciężko podjąć decyzję o nieuczestniczenu w treningach, ale... Pzdr. Quote
Martunia Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Jutro jedziecie do weta, nie? Wszystkiego najlepszego w roku 2009! Quote
łapeczek Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Dorkaa napisał(a):Gratuluję nowego sprzętu :cool3: No i mam nadzieję ze z Maksiem będzie już wszystko w porządku, bo niefajnie to wygląda. Dziekuje ;] oby tak wlasnie bylo... Asiaczek napisał(a):Hohoho, Olympus... nonono... Fotki od razu ostrzejsze:lol: A moze nie przeciążać juz Maksika? Wiem, że ciężko podjąć decyzję o nieuczestniczenu w treningach, ale... Pzdr. oj Gwizdorek byl w tym roku chojny xD mysle nad tym ciagle... i mysle ze najlepsza decyzje podejme wlasnie po wizycie u veta ... Martunia napisał(a):Jutro jedziecie do weta, nie? Wszystkiego najlepszego w roku 2009! Tak to juz jutro ... pewnie Maksia czeka jakis nastepny zaszczyk ;/ ( biedaczek ) Dziekujemy i rowniez skladamy wszystkim SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU =*** Quote
taxelina Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/11513174-post2701.html Quote
ewka i haker Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 ja mysle ze to nie jest az tak grozne i ze to przejdzie po prostu nadwyrężenie to jest 2.5letni pies i myślę ze to chwilowe i nie realne żeby dokona życia chodził na smyczy Quote
łapeczek Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Nie wiem... chyba jeszcze nie chce zrezygnowac ;[ ale wiem ze bylo by lepiej .... jednak chce sprobowac .... Quote
łapeczek Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Mam troszke zdiatek robionych wczoraj ... glownie Koniki ale pierwsze zdiatko to Maksio zebyscie nie zapomnieli jak wyglada lobuz maly ;p A teraz Hania i Marko (kon jest na sprzedaz ! ) Quote
Recommended Posts