łapeczek Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 ***Paulina*** napisał(a):No nareszcie jesteś:multi: Co tam u Maksia??? a no jestem ;] u Maksia wszystko SI ... Bursztynka13 napisał(a):Jak będziesz miała trochę czasu to zapraszam do galeri Bursztyna:razz: o.k zaraz wpadne do was ;] Quote
Pestka Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 dawno nas nie było.. ale nadrabiamy już. Quote
łapeczek Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Kinguska napisał(a):dawno nas nie było.. ale nadrabiamy już. czesc czesc wam ;] Quote
Bursztynka13 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Hello:) Jak tam w niedzielny poranek się czujecie?:evil_lol: Quote
Doginka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 To kiedy ten aparacik nowy będzie?:razz: Quote
łapeczek Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Pusiakowa napisał(a):Hejo ;] wsio nadrobione :p czesc Bursztynka13 napisał(a):Hello:) Jak tam w niedzielny poranek się czujecie?:evil_lol: a super .... jestesmy po dobrym treningu agility... bardzo zadowolona z poczynan mojego łobuza Martunia napisał(a):Hej! Coś nowego u Was słychać? czesc w sumie to nic ... ale maksio wchodzi juz bez problemow do prawie lezocej szmaty od miekkiego tunelo:multi::multi::multi: Izabela124. napisał(a):Witanko i dziś:multi: czesc Doginka napisał(a):To kiedy ten aparacik nowy będzie?:razz: Kinguska napisał(a):no właśnie :razz: jak dobrze pojdzie to na koniec listopada a poczatek grudnia:razz: ale jesli nie to dopiero na swieta ....:placz::placz::placz::placz: Quote
Martunia Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 O no to brawo dla Maksia. :) A jutro do szkoły... :( Quote
łapeczek Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Martunia napisał(a):O no to brawo dla Maksia. :) A jutro do szkoły... :( dziekujemy ... oby na nastepnym treningu spisywal sie tak jak teraz i jeszcze lepiej noo niestety szkola ... a ja tylko odliczma dni do wycieczki ze szkola z jazda konna przez trzy dni ;] Quote
Bursztynka13 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Aplauz dla Maksia:klacz:za postępy na torze agility:) Ze swoim potffforkiem agility zaczynam od końca stycznia:multi:najpierw muszę skończyć kurs PT:) ale też jest fajnie... A co do aparatu-to szkoda że tak późno będzie bo do tego czasu galeria umrze śmiercią długą i bolesną:evil_lol: i nie wiem czy uda ci się ją wskrzesić:evil_lol: oczywiście żartję:) Quote
łapeczek Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Bursztynka13 napisał(a):Aplauz dla Maksia:klacz:za postępy na torze agility:) Ze swoim potffforkiem agility zaczynam od końca stycznia:multi:najpierw muszę skończyć kurs PT:) ale też jest fajnie... A co do aparatu-to szkoda że tak późno będzie bo do tego czasu galeria umrze śmiercią długą i bolesną:evil_lol: i nie wiem czy uda ci się ją wskrzesić:evil_lol: oczywiście żartję:) dziekujemy ......juz sie nie mozemy doczekac nastepnego treningu ;] robisz ze sznupkiem PT ??? nooo szkodaa...ale moze od czasu do czasu ktos bedzie mial na treningach aparaci i zalapiemy sie na jakies foty to sie je przekleji tutaj ;] oczywiscie za pozwoleniem autora ;p mam nadzieje ze nie bedzie tak zle ... moj stary aparat znowu jest w naprawie i czekam az go dobierza tatus .... wtedy pojawia sie jakies foty ;] Quote
łapeczek Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Asiaczek napisał(a):Gaduły, gaduły, gaduły...:lol: Pzdr. hehe no co ty duzo nie ma ... Quote
łapeczek Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 ejo zobaczcie co jeszcze znalazlam .... YouTube - Slalom Maksika Quote
łapeczek Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 YouTube - max przeeszkody15.04.08 YouTube - max przeeszkody15.04.08 Quote
łapeczek Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 YouTube - max na przeszkodach domowych Quote
Doginka Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Filmiki super, a Twój doping mnie powalił Quote
łapeczek Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 [quote name='***Paulina***']Super filmiki:loveu: dziex [quote name='Kinguska']Świetne filmiki :cool3: :loveu: [quote name='deer_1987']Ale duzo filmikow! :diabloti: [quote name='Doginka']Filmiki super, a Twój doping mnie powalił Dlaczego Doginko ??? [quote name='Martunia']Ale fajne filmiki. :) dzieki Martus Quote
Recommended Posts