Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='infers1995']Nie wyświetlająmi się fotki, to prze ten fotosik:shake::shake:[/quote]

UUUUUUU ........ no to kiepsko :(:(:(
moge ci jedynie linki wstawiac albo nie wiem xD

[quote name='madziamn']a wiecie które mnie się bardzo podoba w banerku to zbliżenie MAKSIA przecudne:loveu::loveu::loveu:[/quote]

NOOo mnie tez sie podoba xD

[quote name='deer_1987']Witanko,a gdzie foty?[/quote]

Witemy witamy !!!!
a foty juz niedlugooooo ....
moze jeszcze dzis wieczorkiem xD;)

Posted

a ja powiem ze ania miala dzis przygode i to bardzo nie mila
najpierw max wskoczyl do wody po pilke ktora zatonela i jej szukal rzeka go znosila w jak rzucilm moja pilke blizej to wrocil i bylo ok:)

ale to nie koniec potem mial taka wieksz co plywa ona wpadla do wody on za nia pilka plynela z pradem max nie mogl jej zlapac byl coraz dalej
ania zdjela buty skarpety zapomniala prawie o spodniach gdzie byl telefon zdjela
i poplynela po niego
sytuacja nie byla ciekawa max odplywal ania slily nie miala
ale wkoncu doplynela do niego
nie wiedziala jak zlapac ale wkoncu sie udalo
po paru minutach byli na brzegu
to bylo smieszne jak wyszla ale jak byla w rzece nie za bardzo
juz myslam ze zaraz bede musiala po nia plynac
ania cala mokra suszyla sie na brezgu a max jeszcze by sobie poplywal
ale naszczescie dobrze sie skonczylo

Posted

[quote name='Anka_ZG']hej:) ale sliczny psiurek:) Przegladnelam galeryjke i czekam na nowe zdjecia;) a do wstawiania fotek polecam photobucket;)[/QUOTE]

Tak tak nowe foty pojawia sie juz wkrotce xD

[quote name='ewka i haker']a ja powiem ze ania miala dzis przygode i to bardzo nie mila
najpierw max wskoczyl do wody po pilke ktora zatonela i jej szukal rzeka go znosila w jak rzucilm moja pilke blizej to wrocil i bylo ok:)

ale to nie koniec potem mial taka wieksz co plywa ona wpadla do wody on za nia pilka plynela z pradem max nie mogl jej zlapac byl coraz dalej
ania zdjela buty skarpety zapomniala prawie o spodniach gdzie byl telefon zdjela
i poplynela po niego
sytuacja nie byla ciekawa max odplywal ania slily nie miala
ale wkoncu doplynela do niego
nie wiedziala jak zlapac ale wkoncu sie udalo
po paru minutach byli na brzegu
to bylo smieszne jak wyszla ale jak byla w rzece nie za bardzo
juz myslam ze zaraz bede musiala po nia plynac
ania cala mokra suszyla sie na brezgu a max jeszcze by sobie poplywal
ale naszczescie dobrze sie skonczylo[/QUOTE]

Oj Oj Oj Ewcia ....
czy ty musisz opowiadac wszystko co sie dzieje ???
NO ale dobra niech to juz tu zostanie xD

To nie bylo ani troszke smieszne ...Warta ma prady i mnie znosilo ...
napoczatku jak plynelam po Maksa bylo dosc to wygodne bo mi pomagalo ale kiedy mialam juz zamar sie wydostac z tej wody te glupie prady znosily mnie ....
naszczescnie wszystko jest O.K

Posted

Kurcze...
Ja to nikomu nie życzę żeby znalazł się w podobnej sytuacji, szczególnie gdy nikogo w pobliżu nie ma.
Dobrze, że właściwie nic się nie stało :)

Posted

[quote name='Dorkaa']Kurcze...
Ja to nikomu nie życzę żeby znalazł się w podobnej sytuacji, szczególnie gdy nikogo w pobliżu nie ma.
Dobrze, że właściwie nic się nie stało :)[/QUOTE]

Nooooo i cale szczescie xD
Choc nie powiem byl moment kiedy bylam w tej gllupiej Warcie ze zycie mi przez oczy przelecialo :(

Posted

[quote name='deer_1987']ale to nie mialas go na lince?[/QUOTE]

Nooo wlasnie wyjatkowo nie....

[quote name='Anka_ZG']ojejku ale niemila przygoda:shake::shake: a moj spajkus tez sie kapie czesto w rzece:oops:czekamy na foteczki;)[/QUOTE]

niestety foteczki pojawia sie jutro ....
przepraszam

Posted

Na dzis to koniec foteczek Maksia ....
ale obiecuje jutro jeszcze cos mu tam pstryknac ...
a potem zaraz wgrac na fotosika i szybciutko potem na GALERIE

Badzicie cierpliwi xD

Posted

[quote name='łapeczek']To nie bylo ani troszke smieszne ...Warta ma prady i mnie znosilo ...
napoczatku jak plynelam po Maksa bylo dosc to wygodne bo mi pomagalo ale kiedy mialam juz zamar sie wydostac z tej wody te glupie prady znosily mnie ....
naszczescnie wszystko jest O.K[/quote]
oj, to miałaś przygodę :shake:
od razu przypomniało mi sie jak byłam u kuzynki na wsi i jak to dzieciaki zapomniałyśmy w porę nagonić kaczki i one wróciły na gnojówkę. To zaczęłyśmy poyrzykiwac aby je przegonić, jak to zobaczył ich jamnik, to dawaj do tego śmierdzącego bajorka ale kaczuchy były szybsze, a jamnik opadał z sił :angryy:. W końcu wściekły wujek wszedł do tej gnojówki i go wyciągnął :diabloti:
Nie muszę mówić jak wyglądał i pachniał, oj, ale nam sie wtedy dostało :evil_lol:

Posted

[quote name='jamnicze']oj, to miałaś przygodę :shake:
od razu przypomniało mi sie jak byłam u kuzynki na wsi i jak to dzieciaki zapomniałyśmy w porę nagonić kaczki i one wróciły na gnojówkę. To zaczęłyśmy poyrzykiwac aby je przegonić, jak to zobaczył ich jamnik, to dawaj do tego śmierdzącego bajorka ale kaczuchy były szybsze, a jamnik opadał z sił :angryy:. W końcu wściekły wujek wszedł do tej gnojówki i go wyciągnął :diabloti:
Nie muszę mówić jak wyglądał i pachniał, oj, ale nam sie wtedy dostało :evil_lol:[/quote]
Bleeeee, a cóż to za goowniana opowieść:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ładne foteczki:loveu: