bumerang Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 mocno trzymamy kciuki :loveu: jeżeli mogę prosić o fotki też pomogę w ogłoszeniach! cezar@icpnet.pl Quote
snuszak Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 w takim razie czekamy na te zdjecia :) mikus do domku! no i na 1 strone oczywiscie Quote
snuszak Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 widac chlopak bardzo ucieszyl sie ze spaceru :) zeby tylko mogl byc caly czas taki szczesliwy, Quote
bumerang Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Pilne - proszę o zdjecia Mikusia na adres cezar@icpnet.pl Bardzo prosze!!!!! Quote
supergoga Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Przekazałam Basi, obiecała że wyśle. Quote
bumerang Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 fotki przekazane - czekam za decyzją! Quote
bumerang Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Ja też czekam! panstwo nie są zmotoryzowani wieć jakby bylo na tak to pomożecie w transporcie do Poznania?? Quote
snuszak Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 oczywiście ze pomozemy :D ja tez nie zmotoryzowana ale ewentualnie mozna pociagiem jechac z psiakiem Quote
bumerang Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Dostałam wiadomość :multi::multi: państwo chca adoptować Mikusia juz jutro, jest tylko jedno ale państwo nie moga po niego przyjechac ponieważ od rana do 19-tej są w pracy a chcieliby już jutro by Mikus był u nich. Co proponujecie? do ktorej trzeba być w schronisku by odebrać Mikusia? jaki jest koszt wykupu Mikusia? Czy Mikuś jest szczepiony i odrobaczony? Czy ma ks. zdrowia? Proszę napiszczie do mnie!! Quote
supergoga Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Hurra,. Bumerang znalazła domek dla Mikusia. Super. Mam nadzieje, że wsyztsko się powiedzie. Pozostaje trzymac paluchy. Quote
bumerang Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Trzymajcie, trzymajcie, domek juz przygotowuje sie na przyjecie czarnuszka! Wiem i czuję całym sercem,że Mikuś będzie tam kochany:loveu::loveu: Quote
basiaap Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Cieszę się, że pojawiła się jakaś szansa dla Mikusia kochany z niego psiak i faktycznie ładny, choć nie flat;) i długo nie mogłam mu zrobić fajnych fotek, bo się kręcił strasznie:lol: Tak więc zapewne spotkamy się w przyszłym tygodniu z państwem w schronie. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 oo, widzę że nastepny szczesciarz. Coś się Wam ostatnio darzy. Gratulacje! A dlaczego dopiero w przyszłym tygodniu? Nie szkoda psiaka żeby tam czekał tak długo? Quote
basiaap Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Alfa i Zuzia napisał(a):oo, widzę że nastepny szczesciarz. Coś się Wam ostatnio darzy. Gratulacje! Nie gratuluj przed faktem, bo jeszcze zapeszysz:mad:;) Zawsze trzeba jęczeć, że nic nie idzie i na pewno nie pójdzie ;) Quote
supergoga Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Szkoda że ten weekend musi spędzać jeszcze w tym schroniskowym więzieniu. Ale mam nadzieje, że trafi wreszcie do własnego domu. Quote
bumerang Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Mikusiu jeszcze troszke wytrzymaj:loveu: Quote
snuszak Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Ja byłam na chwilke w schronie w piatek tak po drodze i Mikuś bardzo dobrze sie trzymal wiec i week przetrzyma. Czyli rozumiem, że ktoś już z panstwem do schronu przyjedzie i juz wszystko zalatwione dacie sobier rade tak? Quote
Recommended Posts