Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W schronisku niedaleko Poznania znajduje sie taki piesek:

Pies pozwala sie glaskac przez kraty, garnie sie do zwiedzajacych.
Gdy czlowiek sie od niego oddala pies za wszelka cene pragnie sie wydostac z kojca, wspina sie po siatce.

...

Kontakt
snuszkak@o2.pl - mail do osoby, ktora odwiedza schronisko

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

piesek musi byc jak najszybciej zabrany do DT gdyz jest ryzyko ,ze zabrany bedzie do budy na lancuch:placz:(okolica w ktorej duzo sie buduje i potrzeba psow do pilnowania )co za okropne schronisko!!
Puszczykowo taka bogata gmina ,gmina bogatych ludzi ,a psy zyja w takich slamsach!!!!!!!!!!!!

Posted

gabarytowo to nie flat... ale siersc i wyglad troszke to czemu nie ;p
szukajcie domku dla niego on bardzo o niego prosi, to ja odwiedzam schronisko on bardzo bardzo chce wyjsc, wspina sie po kratach jak prawdziwy alpinista gdy odchodzi sie nie zabierajac go ze soba ;(

Posted

Wszystkie psiaki z tego schroniska mają swoje ogłoszenia na allegro, i na innych portalach od dawna. A nie powiem ile z nich poszło już do domu. Mają swoje imiona i staramy się po kolei je stamtąd wyciągać. Nie wszystkie wstawiamy na dogo - bo nie zawsze ma to sens. Tu jest tyle biedaków w ogromnych potrzebach, że czasem udaje się poszukać domu zanim pies trafi na dogomanię.

Posted

dzięki supergoga, nie chciałam się wtykać między wodkę a zakąskę:lol:
jeżeli są pod Twoją opieką to napewno znajdą domki ale myślę że choć kropeleczkę postaram sie pomoc jak potrafię:oops::oops: