Iwa-R Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Witam! http://www.cmku.cz/index2.php?stranka=vystava_cmku_2008 Co prawda jest już po terminie zgłoszeń, ale jeśli jest ktoś chętny na wyjazd w niedzielę.... zapraszam. Jedzie w ogóle ktoś do Brna? Quote
Błyskotka Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Może uda mi się przyjechać jako widz ;). Quote
panienkabubu Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Kto się wybiera na tą wystawę?? Chyba będę miała ogromną prośbę............ Quote
magat Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Iwa-R']Witam! http://www.cmku.cz/index2.php?stranka=vystava_cmku_2008 Co prawda jest już po terminie zgłoszeń, ale jeśli jest ktoś chętny na wyjazd w niedzielę.... zapraszam. Jedzie w ogóle ktoś do Brna? Jedziemy ze szwajcarem oczywiście jak sie uda dojechac, z pogoda i cieczka nigdy nic nie wiadomo Quote
panienkabubu Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Proszę o kontakt osoby, które do Brna będą jechać przez Katowice!!! To dla mnie bardzo bardzo ważne!!! Quote
Złośnica Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 a nas nie przyjęli, mimo, że w terminie wysłane, ale oni odebrali maila 3 dni po terminie i napisali że sorrryy,ale nie :shake: no to łaski bzy... Quote
Iwa-R Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Ja co prawda wysyłałam w pierwszym terminie, ale potwierdzenia maila nie dostałam, więc nie zdziwię się jak i nas nie przyjęli. Będę musiała się zapytać. Quote
GSMD Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 magat napisał(a):Jedziemy ze szwajcarem oczywiście jak sie uda dojechac, z pogoda i cieczka nigdy nic nie wiadomo Magat można wiedzieć z jakim jedziesz szwajcarem dokładnie, czy to Duży Szwajcar??:) Quote
panienkabubu Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 panienkabubu napisał(a):Proszę o kontakt osoby, które do Brna będą jechać przez Katowice!!! To dla mnie bardzo bardzo ważne!!! ponawiam :modla: Quote
magat Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Ano duży, jedziemy się spotkać z rodzeństwem, dostalismy potwierdzenie zgłoszenia, ale tylko mailowe, bez numeru:razz: Quote
dorotal Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Ringi sobota http://www.cmku.cz/soubory/vystava_cmku_2008/kruhy_sobota.pdf i niedziela http://www.cmku.cz/soubory/vystava_cmku_2008/kruhy_nedele.pdf Właściciele sobota http://www.cmku.cz/soubory/vystava_cmku_2008/vystavovatele_sobota.pdf i niedziela http://www.cmku.cz/soubory/vystava_cmku_2008/vystavovatele_nedele.pdf Quote
panienkabubu Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 eh i pomyśleć, że mogłam zgłosić :/ Quote
Złośnica Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 no i jak ma człowieka szlag nie trafić :angryy: przyjęli mnie jednak !!! :crazyeye: No to teraz pytanie...czy ktoś, że śląska jedzie w sobotę i ma miejsce na aucie dla mnie i bula ?? Ewentualnie ja mogę pojechać swoim autkiem i zabrać kogoś ;) Quote
simbik Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 panienkabubu napisał(a):eh i pomyśleć, że mogłam zgłosić :/ U mnie też się całkiem zapowiada :roll:... ale niestety moja druga połówka w tym terminie miała ważny wyjazd... też mi troszkę żal tego Brna :shake:. Quote
Iwa-R Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 A jak z potwierdzeniami? Ja dostałam już w zeszłym tygodniu. Quote
Nesjanna Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 ja dostałam razem z Rzeszowem - a więc wszystko gra :) Quote
dorotal Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Zaczne od duzej łyżki dziegciu, czyli pojade po organizatorach. W sobote przed wyjazdem sprawdzalam na stronach czeskiego zwiazku czy sa jakies zmiany w sedziowaniu. U mnie nic. Przyjechalam do Brna. Ustawilam sie przy ringu tam gdzie powinny byc kingi. Poszlam do ringu buldozkow. Okazalo sie ze zamiast Rehanka, ktory juz dawal BOB dla mojego psa jest Kapounova , u ktorej zaliczyl wczesniej bdb. :angryy::angryy: Odebralismy numerki w ringach. Czekamy na wystawienie. Pierwsze powinny wchodzic kingi. Jakies piec minut przed wystawieniem przychodzi sedzina i mowi ze to nie ona bedzie oceniac kingi bo nie ma uprawnien i beda na innym ringu. Idziemy do tego ringu. Okazuje ze beda tam oceniane kingi jako ostanie po 70 psach. :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: A teraz troche miodu. Bonitos Comaneros Deluxe Adonis at Rubinowy Skarb ma swojej pierwszej wystawie w klasie młodziezy dostal JCAC i BOB. :lol::lol::lol: Fellis z Cerekvicke Strane - CAC i CACIB, ukonczony Interchampionat i Championat Czech :lol::lol::lol: Brylant Rubinowy Skarb - CAC ukonczony Mł. Championat Czech :lol::lol::lol: Pozostale psiaki res. CAC-e, niestety po psach ktore konczyly championaty Czech na tej wystawie Quote
Złośnica Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 No niestety organizatorzy dali także ciała w kwestii katalogów, byłam na miejscu o 10.30 i katalogów już nie było :roll: Za to Luger zgarnął CACa i jest już 3 nogami na czeskim championacie ;) Quote
Błyskotka Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Byłam w Brnie jako widz i warunki tam mają koszmarne :shake:. Takiego ścisku to ja się spodziewałam w Rzeszowie :roll:. Quote
dorotal Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Złośnica napisał(a):No niestety organizatorzy dali także ciała w kwestii katalogów, byłam na miejscu o 10.30 i katalogów już nie było :roll: Za to Luger zgarnął CACa i jest już 3 nogami na czeskim championacie ;) Do mnie przyszly dwa listy z potwierdzeniami z Brna. W obu byla literka K uprawniajaca do odbioru katalogu :razz:, wiec katalog mialam podwojnie. Pewnie takich przypadkow mieli wiecej. Quote
dorotal Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Złośnica napisał(a): Za to Luger zgarnął CACa i jest już 3 nogami na czeskim championacie ;) Od stycznia tego roku Czesi zrobili Grand Championa ;) Quote
Iwa-R Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 Gratulacje dla psiaków! Pochwalimy się i my :D EN-CHOU von Mien-Shan - CAC, CACIB, BOB !! tym samym mamy pół czeskiego championa :) Quote
Recommended Posts