maga18 Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 a powiedzcie mi ile moze miec miotow suka hodowlana, zakladajac, ze wszystkie mioty sa rejestrowane w ZK i nie ma zadnych "na boku"? mniej wiecej wydaje mi sie, ze tak z 4-5... a moze sie myle? i do jakiego wieku suczka moze byc kryta, rowniez zakladajac ze wszytsko jest zgodne z ZK? Prosze oswieccie mnie!!! :lol: Quote
orsini Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 chyba 5,ale jesli jest to wartosciowa suka i daje piekne szczenieta to mozesz wystapic o jeszcze chyba:))) Quote
florance Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 ok, mam kilka fotek! niech się zgłosi ktoś, komu je mogę wysłać na maila w celu wstawienia w galerii 8) i przy okazji mam pytanie... co sądzicie o karmie ACANA? bo mój maluch dostał sporą paczuszkę od "dziadków" :) Quote
Pasavera Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Ja chętnie pomogę :D Ale możesz sama to zrobić :wink: To nic trudnego :P mój mail iza7711@wp.pl :wink: Quote
florance Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 wysłałam Ci 3 maile :) dzięki z góry :) Quote
florance Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 ooooo :o udało mi się wstawić Borysa przy wypowiedziach!! :D no to już macie miniaturkę mojego malucha :P Quote
Pasavera Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Jeszcze nie doszły :( Już nie mogę się doczekać :angel: Quote
florance Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 a co z tą ACANĄ? ktoś coś wie? weszłam na ich stronę i skłąd wygląda całkiem nieźle... Quote
Pasavera Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Fotki już w galerii :angel: Jejku jaki on słodki :angel: :angel: :angel: Quote
malawaszka Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 florance napisał(a):a co z tą ACANĄ? ktoś coś wie? weszłam na ich stronę i skłąd wygląda całkiem nieźle... to bardzo dobra karma :fadein: wejdx na dział żywienie - tam jest kilka topiców o Acanie - moja Luna ją wcina i jest OK 8) Quote
florance Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 już za późno, wymieniliśmy ją na royala :)) ale dzięki :) lecę do galeriii!!!! Quote
Recommended Posts