oti Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Mój ulubieniec niestety nadal czeka na dom...:placz: Quote
florida_blue Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 pojawił sie potencjalny zainteresowany domek - ale nie odzywa sie teraz - oti, masz z nim kontakt ? Quote
oti Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Dzisiaj napisał do mnie :cool3: mam nadzieje że cos z tego wyjdzie bo wygląda na dosyć zainteresowanego :cool3: zadał dużo pytań więc postaram się mu go jak najlepiej opisać no i może się uda :cool3: Quote
oti Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Odpisałam mu :) zobaczymy co z tego wyjdzie :) ps. Próbowałam go nauczyć siad :cool3: nawet mu wychodziło tyle że tylko za namową paróweczki :diabloti: Quote
oti Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Z mejli wynika że osoba faktycznie jest zainteresowana Fartem ale niestety tylko w sensie pomocy...więc niestety dalej szukamy :( Napisała że popyta rodzinę znajomych....no niestety nie tym razem...:shake: Quote
benio92 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Farciarz nadal czeka na domek.... :( biedny farciarz :(......... Quote
bellatriks Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Farciarz błaga o domek! Edit: Szybciutkie bannerki dla Farciarza Quote
oti Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Do góry po nowy domek !! ps...Farciarz niestety dzisiaj nie wyszedł... :shake: nawet nie miałam okazji go pogłaskac...ale grzał tyłeczek sobie w biurze :cool1: Dołączyły do niego jeszcze 2 nowe psiaki powypadkowe 1 mały czarny a druga śliczna i przekochana kudłata troszczkę większa psinka. Strasznie prosiła żeby ją zabrać aż się serce krajało...zdjęcia psinki: http://foranimals.czest.pl/www/berunia/ Pilnie potrzebny dt lub ds !! Quote
oti Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Pokazuj się Farcik :loveu: **___** _**___**_________**** _**___**_______**___**** _**__**_______*___**___** __**__*______*__**__***__** ___**__*____*__**_____**__* ____**_**__**_**________** ____**___**__** ___*___________* __*_____________* _*____0_____0____* _*_______@_______* _*_______________* ___*_____v_____* _____**_____** _______*****_______ Kurczaczków Zielonych Baranków Czerwonych Bazi Różowych Pisanek Kolorowych Dyngusa Tęczowego I Wszystkiego Dobrego, życzy...Oti :Dog_run: Quote
florida_blue Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 wczoraj Farciarz nie był z oti na spacerze... bo jak wychodzimy, on zawsze biega i obszczekuje inne psiaki, wczoraj byl tak umazany błotem, że aż musieli go troszke wymyć (łapki same) bo zrobił się czarny - miał tylko kryzę na szyi :evil_lol: A pózniej się suszył i wygrzewał. Quote
bellatriks Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 No ba, w końcu brudny pies = szczęśliwy pies:loveu::evil_lol: Quote
Recommended Posts