jusstyna85 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Dzisiaj ktoś dzwonił w sprawie szczeniaków... Ja nic nie wiem o suczce,która została,ani gdzie dokładnie jest... Nie wiesz czy Koperek zgodziłaby sie, żeby podawać jej nr? Quote
halbina Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Justynko, a macie teraz szczeniaki w schronisku? jeśli ich nie ma... to u mnie będą dwie suczki i chłopak z Mazańcowic... maluchy... i takie, co nieduże urosną... no i jest Toto, ale w trakcie leczenia... patrz mój podpis... Quote
jusstyna85 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 halbina napisał(a):Justynko, a macie teraz szczeniaki w schronisku? jeśli ich nie ma... to u mnie będą dwie suczki i chłopak z Mazańcowic... maluchy... i takie, co nieduże urosną... no i jest Toto, ale w trakcie leczenia... patrz mój podpis... niezła gromadk:) .Ta Pani zainteresowała sie 1 z tych szczeniaków, tylko , że tą rudą.Mówiłam jej , że została ta szara,powiedziała, że sie zastanowi i w razie czego oddzwoni. Jeśli ktoś bęzie pytał o szczeniaki,to skieruje do Ciebie... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 cale towarzystwo sie rozeszlo, mozna zamknac watek Quote
ANETTTA Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 ssssssssssssssssssssssiupeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Quote
jusstyna85 Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Agnieszka(Visenna) napisał(a):cale towarzystwo sie rozeszlo, mozna zamknac watek Koperek czyni cuda.... Jeśli jakieś koszta jeszcze poniosła,to niech da nam znać... Tak wiele zrobiła...ma ręke do adopcji... Quote
halbina Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Bardzo się cieszę! Szkoda tylko, że nie może sama opisać i fotek żadnych... Quote
Recommended Posts