Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Witam. U nas ogólnie wszystko dobrze. Blutek = Kumpel :) naciągnął sobie mięsień prawej tylnej łapki, więc nie obyło się bez kilku wizyt u wetka. Z łapką jest lepiej. Blutek jest zdrowy, przytył:) i zjadł moje ulubione kapcie hehe
Okazało sie również, że nie jest niejadkiem :) Apetyt mu dopisuje.

• 3 weeks later...
Posted

tak wygląda Blutosław po wyczerpującym spacerku :)

zajadający przepyszną kosteczkę :)

a tu jak się uśmiecha

groźny Brutus gryzie patyka hehe

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Witam wszystkich zainteresowanych dalsza historią Blutosława:)
Piesek miewa się dobrze:) nie licząc małych problemików zdrowotnych, które przydarzają się wszystkim zwierzakom...czyli jakiejś niestrawności i temu podobnych przypadków ;)

Mieliśmy parę wizyt u wetka i Brutus okazał się bardzo grzeczny:) nawet kiedy miał zastrzyki zachowywał się jak gentelmen :multi:
Troszkę daje nam popalić na spacerze jak widzi inne psy, które są niedaleko:angryy:
Chyba chciałby im jakiś mały :mad: łomocik sprawić ale go uspakajamy i obrażony wraca do domu :)
Ponadto jest bardzo posłuszny i mądry :) Lubi gryźć patyki, ganiać za piłką a najbardziej biegać jak torpeda:)

Posted

Dziś pan jakis dzwonil w sprawie adopcji Blutka :lol:

A zeby nie było ja jak nic nie pisze to nie znaczy ze nie ogladam Waszej galerii. Pozdrowienia od cioci doddy.

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 5 months later...
Posted

długo nic nie pisałam ale nie miałam czasu a później dostępu do internetu... :(nasz kochany Brutus rosnie:) jest bardzo kochany:) nie wyobrażamy sobie żeby go z nami nie było :( niestety trochę jest chorowity. Ostatnio miał operację na łapkę :( wyrosło mu coś na zgięciu łapki (takie małe , czarne, podobne do wrzoda) i to mu niestety pękło :( rana już zagojona a psina szaleje. Teraz czekamy na wyniki od wetka co to było??

Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie :)