lukann Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 nie ma za co - najważniejsze że dwie strony się dogadują ;) Quote
Fasolka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Blutosław i Kulfoniaści BRAWO!!! Cudne fotki, cudna przyjaźń i oby tak dalej :-) Quote
andzia69 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Gdyby ktoś chciał wesprzec fundację AST to są śliczne kalendarze z astkami na ten cel: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=327018174 Quote
doddy Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Kulfony, mam nadzieję że u Was wszystko ok. Napiszcie w wolnej chwili kilka słów jak się Wam wiedzie z nowym członkiem rodziny. Quote
Kulfon Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Witam. U nas ogólnie wszystko dobrze. Blutek = Kumpel :) naciągnął sobie mięsień prawej tylnej łapki, więc nie obyło się bez kilku wizyt u wetka. Z łapką jest lepiej. Blutek jest zdrowy, przytył:) i zjadł moje ulubione kapcie hehe Okazało sie również, że nie jest niejadkiem :) Apetyt mu dopisuje. Quote
natalia_aa Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 No witamy Kufloniastych po krotkiej przerwie. Oj widac, ze chlopakowi niczego nie brakuje... Kawal chlopa z niego sie zrobil :evil_lol: Quote
Kulfon Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 tak wygląda Blutosław po wyczerpującym spacerku :) zajadający przepyszną kosteczkę :) a tu jak się uśmiecha groźny Brutus gryzie patyka hehe Quote
lukann Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 ale nabrał masy :):) pięknie wygląda - wklejcie zdjęcia na niebieskie forum - niech więcej ludzi zobaczy tego błękitnego mordercę ;) a ja zapraszam Was na wątek szczecińskich bid - http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9873778#post9873778 może ktoś z Waszych znajomych szuka psa?? Quote
Kulfon Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [img]http://img247.imageshack.us/img247/2785/ssa42452fb0.jpg[\img] nasze kochanie bardzo lubi się opalać Quote
lukann Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 ale on jest piękny!!! dajcie więcej zdjęć napiszcie coś więcej o Blutku - jak się czuje, jak się zachowuje itp Quote
Kulfon Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Witam wszystkich zainteresowanych dalsza historią Blutosława:) Piesek miewa się dobrze:) nie licząc małych problemików zdrowotnych, które przydarzają się wszystkim zwierzakom...czyli jakiejś niestrawności i temu podobnych przypadków ;) Mieliśmy parę wizyt u wetka i Brutus okazał się bardzo grzeczny:) nawet kiedy miał zastrzyki zachowywał się jak gentelmen :multi: Troszkę daje nam popalić na spacerze jak widzi inne psy, które są niedaleko:angryy: Chyba chciałby im jakiś mały :mad: łomocik sprawić ale go uspakajamy i obrażony wraca do domu :) Ponadto jest bardzo posłuszny i mądry :) Lubi gryźć patyki, ganiać za piłką a najbardziej biegać jak torpeda:) Quote
Kulfon Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 piesek w Kętrzynie na boisku padł bo go piłeczka zmęczyła pozująca piękność :) Quote
doddy Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Dziś pan jakis dzwonil w sprawie adopcji Blutka :lol: A zeby nie było ja jak nic nie pisze to nie znaczy ze nie ogladam Waszej galerii. Pozdrowienia od cioci doddy. Quote
natalia_aa Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Do mnie kilka dni temu dzwonili w sprawie adopcji Sally :) A Blutek jak zawsze pięknie się prezentuje. Quote
lukann Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 do mnie też ciągle dzwonią ;) proszę grzecznie o więcej zdjęć piękniocha :mad::mad::mad: Quote
Kulfon Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 zmęczony na spacerku :) a tak Kocham Brutuska , że lubię go przytulać i trzymać na kolankach :) Quote
lukann Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 świetnie wygląda !! cieszę się bardzo że się dogadujecie Quote
doddy Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Strasznie wyladniał. I taki cukiereczek na Twoich rękach. :loveu: Quote
lukann Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 ale on jest piękny!!!!!! trafił Wam się cudowny pies napiszcie proszę jak się zachowuje, czy jest grzeczny itp :) Quote
Kulfon Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 długo nic nie pisałam ale nie miałam czasu a później dostępu do internetu... :(nasz kochany Brutus rosnie:) jest bardzo kochany:) nie wyobrażamy sobie żeby go z nami nie było :( niestety trochę jest chorowity. Ostatnio miał operację na łapkę :( wyrosło mu coś na zgięciu łapki (takie małe , czarne, podobne do wrzoda) i to mu niestety pękło :( rana już zagojona a psina szaleje. Teraz czekamy na wyniki od wetka co to było?? Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie :) Quote
doddy Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 My też pozdrawiamy Kulfonowych. Jak to on rośnie? :-o Jeszcze?! :diabloti: I czekamy na wieści z histopatologii. Quote
Recommended Posts