Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepiękny pies :-) :-) :-) jak fantastycznie, że ma dom :-) I co widzę, po sąsiedzku hihihi... Suuuuper :-)
Chodzimy z naszym popaprankiem na ten sam skwerek, nasz kopie tam doły i obrabia kamienie ;-) ewentualnie okorowuje te samosiejki ;-)

Posted

Myslałam, że może bawicie się tą belką widoczną w tle :-) Nasz Micho zarzuca ją sobie na grzbiet i z nią 'tańcuje', warczy na nią, podgryza itd ;-) Blutek też się na pewno rozkręci, fajnie, że jest tam takie miejsce gdzie można tak 'podzikusić' :-) zwłaszcza jak chłopak słabo toleruje inne samce ;-)
Dobrej zabawy życzę, szkoda, że nie pobawią się razem nasze domowe gangstery ;-)
I powiedz jak znosisz to fruwanie na końcu smyczy? ;-) Bo ja słabo... Mojego TZ Micho słucha tak, że tylko cmoknie z niezadowoleniem a ten już równiutko idzie przy nodze ale ja to muszę na niego wrzasnąć, żeby zdyscyplinować...

Posted

Powiem Ci,że to tylko na zdjęciu tak wygląda, że frunę:) ale tak poważnie to powiedziałam Blutkowi, że jestem malutka i że mnie nie można ciągać i dlatego na spacerku i nawet w trakcie biegania zachowuje się jak gentelmen:)

Posted

Nie wiesz nawet jaka to ulga :-) Ja naprawdę źle znoszę tę szarpaninę choć samego parowozika uwielbiam...
A Blutek jest śliczny i cieszę się, że Wam się dobrze układa i cieszę się też oczywiście, że tak dobrze trafił :-)

Posted

No prosze, jaką Blutek ma teraz fajną rodzinkę. Ciesze się! :)

A powiedz lukann jak ma się ta suczka ktora została oddana razem z Blutkiem? Wszystko ok?
Facet mial naprawde ładne i ( z tego co piszecie) dobrze wychowane psy. :)

Posted

Wrzucam parę zdjęć żybyśta wiedzieli, że pieseczek przez nas kofffffany jest :)

a to zdechły pies :)

a to jak Blutek bawi się skarpetką :)

Dwaj przyjaciele z boiska hehehe

Posted

On ma chyba wrażenie , że jest u nas od zawsze :) biega, skacze, burczy, liże nas na potęgę :), biega przez sen:) jest cudowny ;) Chyba Mu się podoba ta znajomość hehe :)

Posted

Natalia - jeśli nie ruszy niebieskie forum lub jeśli na innym nie skupią się ludzie z niebieskiego - mam wrażenie że będzie ciężko pomagać kolejnym zwierzakom

jakie psy masz teraz pod opieką..??

Posted

tak się kochają moje dwa chłopaki :)

a tak się cieszymy w trakcie drapania

nic dodać, nic ująć... LOFF KWITNIE HEHE a mi się tylko język pokazuje :)

Posted

[quote name='lukann']Natalia - jeśli nie ruszy niebieskie forum lub jeśli na innym nie skupią się ludzie z niebieskiego - mam wrażenie że będzie ciężko pomagać kolejnym zwierzakom

jakie psy masz teraz pod opieką..??

No bez forum napewno o wiele trudnie, ale miejmy nadzieje ze cos da rade zdzialac w tej sprawie, z reszta na forum i tak glownie "my" dzialysmy, czyli wszystkie zapsione ciotki... Dobrze, ze jest chociaz stronka fundacji, tam w koncu najwiecej ludzi zaglada...

Jesli chodzi o bullowate, ktorym pomagam to wszystkie ze schronu w Gdynii. tu jest link do watku:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=93951

(na pierwszej stronie brakuje jeszcze 4 psiakow - mix'ow, ktorym fotki robilam wczoraj z naszym administratorem stronki i lada dzien powinnam je dostac)

No i plus ast z Dabrowki, jego fotki wstawialam niedawno na ogolny watek bullowych, dzis bede postaram sie skontaktowac z kumpela (obecna kierowniczka schronu) jak tam wyglada jego sytuacja...

Posted

a to nasz mały nietoperek:) jest tak potulny, że można z nim robić wszystko

Szymek nie mógł się powstrzymać i musiał pokazać, że jest siłaczem:) a Brutusek nie bardzo wiedział co się dzieje hehe

U nas wszystko dobrze:) poznajemy się coraz lepiej i utwierdzamy w przekonaniu, że KOT to nieprzyjaciel hehe
Mieliśmy już małą wizyte u Pana doktora ale wszystko z pieskiem jest oki. My również jesteśmy cali i zdrowi.

Aniu dziękujemy Ci jeszcze raz za ten ,,duży,,:) kawałek szczęścia jakim jest Blutosław:)