Kulfon Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 http://img297.imageshack.us/img297/4931/spiacypiesekfq3.jpg a to jak spi słodko po podróży:) http://img206.imageshack.us/img206/9226/spritesr1.jpg ulubiony napój Blutka hehe http://img205.imageshack.us/img205/602/ssa41912td6.jpg a to moje dwa Chłopaki :) Quote
doddy Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Zdjęcia od Eweliny i Szymona: Super zdjęcia :loveu: Quote
Fasolka Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Przepiękny pies :-) :-) :-) jak fantastycznie, że ma dom :-) I co widzę, po sąsiedzku hihihi... Suuuuper :-) Chodzimy z naszym popaprankiem na ten sam skwerek, nasz kopie tam doły i obrabia kamienie ;-) ewentualnie okorowuje te samosiejki ;-) Quote
Kulfon Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 chłopiska kochane dumne jak paw na spacerku:) dwa rosłe chłopy i mały;) patyczek hehe od czegoś trzeba zacząć Quote
Fasolka Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Myslałam, że może bawicie się tą belką widoczną w tle :-) Nasz Micho zarzuca ją sobie na grzbiet i z nią 'tańcuje', warczy na nią, podgryza itd ;-) Blutek też się na pewno rozkręci, fajnie, że jest tam takie miejsce gdzie można tak 'podzikusić' :-) zwłaszcza jak chłopak słabo toleruje inne samce ;-) Dobrej zabawy życzę, szkoda, że nie pobawią się razem nasze domowe gangstery ;-) I powiedz jak znosisz to fruwanie na końcu smyczy? ;-) Bo ja słabo... Mojego TZ Micho słucha tak, że tylko cmoknie z niezadowoleniem a ten już równiutko idzie przy nodze ale ja to muszę na niego wrzasnąć, żeby zdyscyplinować... Quote
Kulfon Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Powiem Ci,że to tylko na zdjęciu tak wygląda, że frunę:) ale tak poważnie to powiedziałam Blutkowi, że jestem malutka i że mnie nie można ciągać i dlatego na spacerku i nawet w trakcie biegania zachowuje się jak gentelmen:) Quote
Tengusia Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 fotki swietne :loveu: gratuluje decyzji :Rose: Quote
Fasolka Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Nie wiesz nawet jaka to ulga :-) Ja naprawdę źle znoszę tę szarpaninę choć samego parowozika uwielbiam... A Blutek jest śliczny i cieszę się, że Wam się dobrze układa i cieszę się też oczywiście, że tak dobrze trafił :-) Quote
Inez Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 No prosze, jaką Blutek ma teraz fajną rodzinkę. Ciesze się! :) A powiedz lukann jak ma się ta suczka ktora została oddana razem z Blutkiem? Wszystko ok? Facet mial naprawde ładne i ( z tego co piszecie) dobrze wychowane psy. :) Quote
lukann Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 suka ukochana przez wszystkich ale zaczyna niszczyć w domu wiec zrobiłam im wykład ;) Quote
Kulfon Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Wrzucam parę zdjęć żybyśta wiedzieli, że pieseczek przez nas kofffffany jest :) a to zdechły pies :) a to jak Blutek bawi się skarpetką :) Dwaj przyjaciele z boiska hehehe Quote
lukann Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 takie zdjęcia są jak miód na moje skołatane serce chcemy więcej!!! rozumiem że chłopak zupełnie się zaaklimatyzował?? Quote
andzia69 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 cudniaste foteczki!:loveu::loveu::loveu: Quote
Kulfon Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 On ma chyba wrażenie , że jest u nas od zawsze :) biega, skacze, burczy, liże nas na potęgę :), biega przez sen:) jest cudowny ;) Chyba Mu się podoba ta znajomość hehe :) Quote
lukann Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 kocha Was bo go kochacie - i oby tak już zostalo :) Quote
natalia_aa Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 ehh... takie fotki przywracaja mi wiare ludzi po calym dniu pracy w schronisku. Jaki on szczesliwy :loveu: Quote
lukann Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Natalia - jeśli nie ruszy niebieskie forum lub jeśli na innym nie skupią się ludzie z niebieskiego - mam wrażenie że będzie ciężko pomagać kolejnym zwierzakom jakie psy masz teraz pod opieką..?? Quote
Kulfon Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 tak się kochają moje dwa chłopaki :) a tak się cieszymy w trakcie drapania nic dodać, nic ująć... LOFF KWITNIE HEHE a mi się tylko język pokazuje :) Quote
dariaopole Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Ci co go nie adoptowali niech teraz żałują....takie piękne błękitne ciacho przeszło im koło nosa :diabloti: cieszę się, że u państwa Kulfonów wszystko ok :loveu: Quote
natalia_aa Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='lukann']Natalia - jeśli nie ruszy niebieskie forum lub jeśli na innym nie skupią się ludzie z niebieskiego - mam wrażenie że będzie ciężko pomagać kolejnym zwierzakom jakie psy masz teraz pod opieką..?? No bez forum napewno o wiele trudnie, ale miejmy nadzieje ze cos da rade zdzialac w tej sprawie, z reszta na forum i tak glownie "my" dzialysmy, czyli wszystkie zapsione ciotki... Dobrze, ze jest chociaz stronka fundacji, tam w koncu najwiecej ludzi zaglada... Jesli chodzi o bullowate, ktorym pomagam to wszystkie ze schronu w Gdynii. tu jest link do watku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=93951 (na pierwszej stronie brakuje jeszcze 4 psiakow - mix'ow, ktorym fotki robilam wczoraj z naszym administratorem stronki i lada dzien powinnam je dostac) No i plus ast z Dabrowki, jego fotki wstawialam niedawno na ogolny watek bullowych, dzis bede postaram sie skontaktowac z kumpela (obecna kierowniczka schronu) jak tam wyglada jego sytuacja... Quote
Kulfon Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 a to nasz mały nietoperek:) jest tak potulny, że można z nim robić wszystko Szymek nie mógł się powstrzymać i musiał pokazać, że jest siłaczem:) a Brutusek nie bardzo wiedział co się dzieje hehe U nas wszystko dobrze:) poznajemy się coraz lepiej i utwierdzamy w przekonaniu, że KOT to nieprzyjaciel hehe Mieliśmy już małą wizyte u Pana doktora ale wszystko z pieskiem jest oki. My również jesteśmy cali i zdrowi. Aniu dziękujemy Ci jeszcze raz za ten ,,duży,,:) kawałek szczęścia jakim jest Blutosław:) Quote
Recommended Posts