andzia69 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 ojoj - to bardzo dobra wiadomosć w dniu dzisiejszym!!!!:multi::multi::multi::multi: bo inne to tylko czlowieka do ziemi przygnieść mogą:shake: Quote
assta Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Bardzo się cieszę, że przystojniakowi trafił się taki świetny domek:) Do tego stanie się warszawiakiem, jak moja suczka. Cudowna wiadomość, życzę Blutkowi wszystkiego dobrego w nowym domku:) Adoptowałam jednak spanielkę, ale do astków nadal mam słabość, dlatego przynajmniej wzięłam banerek Fundacji, przynajmniej tak pomogę. Pozdrawiam serdecznie.:) Quote
Tengusia Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 super wiesci :D :D :D choc pewnie ciezko bedzie wam oddac to cudo :grins: Quote
lukann Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 ciężko ale jestem pewna że będzie miał tam lepiej niż u nas :D w weekend będą łzy szczęścia Quote
doddy Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Aniu, ja myślę że jeszcze się na niego napatrzysz. ONka Szymona i Eweliny (niestety już za TM) ma masę filmików z zabaw. Ewelina i Szymon obiecali wstawiać fotki na forum i opowiadać co u nich słychać. Quote
natalia_aa Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 No nareszcie :multi: Szkoda, ze w Gdynii jak narazie nie ma powodow do radosci. Quote
lukann Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 no jutro wielki dzień - jedziemy do Stolycy :multi: ciekawe czy bedę miała współtowarzyszy podróży w przedziale...???:eviltong: Quote
doddy Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Ania z Blutkiem już w Wawie. Ostatnia prosta :p Quote
lukann Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 Brutus już w nowym domku :multi::multi: wspaniałym domu Eweliny i Szymona - dziękujemy!! na koniec chcialam podziękować za pomoc w odratowaniu psa - Grzegorzowi który dał DT, Angel, Vvardenfell - za wszelakie wsparcie :) Panu doktorowi Halkiewiczowi - za wszystko, oczywiście Fundacji AST - Doddy, wszystkim ktorzy pomogli w ogłaszaniu no i na koniec mojemu TZ który wykazal się wielkim sercem dziękuję i mam nadzieję że to nie ostatnie takie zakończenie tych smutnych psich historii a poniżej fotki z podróży i z aktualnego domu a teraz proszę administratora o przeniesienie tematu nowych włascicieli proszę o nowe foty Brutka :) :) Quote
natalia_aa Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 To sa te chwile, dla ktorych wiem, ze warto sie starac ;) Milo popatrzec na takie fotki i czekamy na wiecej ;) Quote
doddy Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Aniu, miło było Cię poznać. Cieszę się, ze Blutek ma domek. A tak ponadto piszę, bo jak będzie ktoś dzwonić to polecaj nasze psiaki. Jak rodzina z dziećmi - to Uzi sie nadaje - ma ok. 2-3 lat. A jak rodzina bez dzieci to Rocky - 2 lata. Quote
rotek_ Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 szybka reakcja..... wspaniale że kolejny psiak ma domek Quote
lukann Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 Doddy to ja się cieszę z naszego poznania :) mocna kobitka z Ciebie :):):):) jeszcze raz dziękuję za towarzystwo na dworcu o tak nieciekawej porze zawsze polecam fundację - właściwie kiedy tylko ktoś dzwonił i nie nadawał się dla Brutusa - dostawał namiary na Fundację Quote
lukann Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Inez Ty masz wielki w tym udział że pies trafił do adopcji :) :) dziękuję za pomoc :) Quote
Tengusia Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 kolejna odslona metamorfozy bullowate III http://www.youtube.com/watch?v=A6rPiBoruUY Quote
lukann Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Tengsia znowu się popłakałam - dziękuje :):) Quote
Tengusia Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 lukann napisał(a):Tengsia znowu się popłakałam - dziękuje :):) jeszcze mi nikt nie dziekowal za to ze przezemnie plakal :eviltong: Quote
Kulfon Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Witamy Wszystkich ciekawskich:) przede wszystkim chcielibyśmy podziękować dla Lukann za całkowite poświęcenie i dostarczenie nam psiaka oraz dla Kasi za przemiłą wizytę:) Blutek szybko się zadomowił, już na drugi dzień dał piękne, donośne hauuu:) Grzecznie chodzi przy nóżce,z apetytem wszystko zjada... Jednym słowem "miód malinka" Możemy z czystym sumieniem powiedzieć, że jeśli dziewczyny ręczą za psiaka to jest on warty przytulenia:) ps fotki już niebawem:) Quote
natalia_aa Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Witam nowych wlascicieli Blutka i zarazem gratuluje swietnej decyzji. Z niecierpliwoscia czekam na fotki pieknisia ;) Quote
doddy Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Witam Kulfonowych :lol: Mi takze było Was bardzo miło poznać i cieszę sie, że trafił do Was Blutosław (on dla mnie jakoś został Blutosławem a nie Brutosławem) :lol: Więc czekamy na zdjęcia. Quote
Agusia i Busiu Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Ani , Doddy - jak zwykle chyle czoła :loveu: Cieszę sie , ze ten piekny pies znalazł swoje miejsce. A to mały offik ode mnie :oops:- nowy prawie "bullowaty" w moim domu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106447 Quote
doddy Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Kulfon jak będziesz mieć problemy ze wstawieniem zdjęć to przesyłaj adopcjebullowatych@wp.pl Quote
Kulfon Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 a to nasze zdjęcie w pierwszym dniu znajomości:) Quote
Recommended Posts