ciapuś Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [FONT=Times New Roman]Urodziła się 17 czerwca i jako 6 dniowy osesek wraz ze swoim rodzeństwem trafiła w reklamówce na śmietnik. Na szczęście ktoś usłyszał pisk głodnych i zziębniętych szczeniąt i zaniósł je do weterynarza. Pani doktor nie uśpiła maluchów, lecz znalazła chętnych do odchowania szczeniąt. W ten sposób cały miot dostał drugą szanse na życie. Nasza sunia przebywała ze swoim braciszkiem w jednym z takich domków. Maluchy wymagały całodobowej troskliwej opieki. Dane im było żyć, bo wszystkie szczenięta nie dość, że dobrze się chowały to znalazły domki poza ta jedną, jedyną sunieczką.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Mała, jak na szczeniaka przystało jest bardzo żywiołowym pieskiem, który uwielbia zabawy. Jest bardzo ładna i wyrośnie na sporego pieska. Może przebywać w otoczeniu kotów, ponieważ była wychowywana w ich towarzystwie i traktuje je po przyjacielsku. Sunia nigdy nie miała matki. Dla niej matką był człowiek. To w jego obecności otwierała oczka, stawiała pierwsze kroczki, uczyła się jeść z miseczki, pierwszy raz zaszczekała. Nic więc dziwnego, że sunia w stosunku do człowieka jest bardzo ufna.[/FONT] [FONT=Times New Roman]To małe szczenię tak ciężko doświadczone przez los czeka na kochający i odpowiedzialny domek.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Wbrew okrutnemu człowiekowi, który na progu życia skazał ją na śmierć przeżyła. Teraz czeka na domek, w którym będzie czuła się kochana i potrzebna. Czeka na człowieka, który będzie odpowiedzialny i nie porzuci jej po raz drugi jak bezużyteczny przedmiot.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Sunia jest zaszczepiona i odrobaczona.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Jeśli ktos z panstwa jest zainteresowany adopcja suni proszony jest o kontakt[/FONT] [FONT=Times New Roman]Tel 792-01-133 Agnieszka[/FONT] [FONT=Times New Roman]13.01 sunia niestety musi opuścić dom tymczasowy[/FONT] [FONT=Times New Roman]czy ktoś się nad nią zlituje.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Amirka zaraz po urodzeniu[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] mam już miesiąc Mam już 4 miesiąca Quote
iwop Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 A dlaczego dom skoro był tymczasowy to dopiero teraz szuka jej domku...?:oops: Quote
ciapuś Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 Domek był szukany cały czas ale jakoś nie wyszło Teraz namiary w ogłoszeniach są już na mnie i ja zabieram się za szukanie Plakat Amirki Quote
Reno2001 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 No,to jak ciocia ciapus się bierze za małą to powinno być dobrze :lol:. Quote
mulinka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 sunia śliczna :) ja myślę, ze w tytule trzeba dopisać, że sunia ma 4 miesiące i że tylko do 13 stycznia może zostac w domu tymczasowym Quote
Reno2001 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Mała sie pokazuje. To na prawdę ładny psiak. Quote
Niewiasta_21 Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Czemu nikt niechce tak fajnej,młodej suni?? Czy swiat zwariował? Szybciutko kolejka po Amirke ma sie ustawic! :-) Quote
szajbus Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Amirko pokazuj się światu Mala ma obserwatora. Niech tylko sie ten ktos odezwie Quote
szajbus Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Nie daj o sobie zapomnieć. Kto pokocha tą słodka dziwusię. Nie pozwól aby ciepły dom zamieniła na życie w budzie Quote
rita60 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Dałam ja na Przygarne psa,szukaja szczeniaczka,a moze........:roll: Quote
szajbus Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Odnowione allegro Amirki http://www.allegro.pl/show_item.php?item=297488465 Quote
ciapuś Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Niewiasta_21 napisał(a):Czy Amirka juz w hotelu? Amirka jedzie jutro o 11 Quote
bunia Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Kolejny etap w życiu Amirki. Mam nadzieję,że domek szybko się znajdzie,to jeszcze psie dziecko. Quote
szajbus Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Amirka zamieni ciepły dom na budę. Czy tak miało wyglądać jej zycie? Quote
ciapuś Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Zdarzył się cud Amirka ma jeszcze miesiąc na szukanie domu .Zostanie zabrana przez siostrę pani z dt. Quote
rita60 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Domek docelowy dla slicznego psiego dzieciaka potrzebny. Quote
szajbus Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Miesiąc szybko minie Dom dla Amirki pilnie potzrebny. Quote
szajbus Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Nie śpimy, idziemy na spacerek na pierwsza stronkę prosić o domek. Quote
Recommended Posts