Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewelinko usuń tylko proszę pierwszą fotę jest na niej Lisek z Tych. a ta duza gruba sunia to suka państwa którzy adoptowali brunia.

Posted

zmień tytuł, ale napisz że kcuki potrzebne...

Posted

dzwonilam własnie do Ludzimierza. wszystko jest w porządku. Pani mówi, że Bruno im zaufał. bardzo lubi mala Julkę, która się z nim bawi chodząc na czworakach. Noc cała przepsał spokojnie na kocyku koło łóżka pani, rano się bardzo cieszył podczas ubierania szelek, podskakiwał wesoł i dawał brzuś do głaskania. :p pani mówi, że kastrację zrobi, bo faktycznie naskakuje, ale ona nie robi z tego takiej tragedii jak tamci. Po prostu odsuwa go jak tak zaczyna i tyle.

Posted

Najważniejsze w życiu to się nie poddawać, mimo niepowodzeń iść do przodu aż sie uda !!! Tak jak Bruno - powodzenia piesku ! Trzymam kciuki bardzo bardzo mocno !!! Żeby to był już twój kochany domek, domek na twoje całe psie życie !!!

Posted

myślę, że możemy zmienić tytuł. teraz dzwoniłam. U Brunia wszystko dobrze!!! bawi się z dzićmi, trochę na kota Czarka poluje, ale niegroźnie. Gdy Pani mówi, że nie wolno, to jest posłuszny i zaprzestaje. Suczka ta wielka troszkę zsię go boi bo on na nią warczy i pani mówi, że brunio w ogóle nie lubi psów i to się zgadza niestety, wiem co u mnie w kuchni wyrabiał czując moją sforę. Pani mówi, że go musi wykatrować. dziś sterlizowała swoją kotkę.. myslę, że to odpowiedzialna osoba.. mówi, ze skoro się podjęła opieki nad Brunem, to sobie ze wszystkim poradzi.

Posted

wczoraj Pani do mnie sama popludniu zadzwoniła, że jest dumna i wzruszona, bo bruno pierwszy raz usiadł koło dziewczynek " jak pies" bo tak to tylko chodził lub kładł się łapami do góry i pani sie bała, że może jest znerwicowany, a w końcu sobie siadł!!! bardzo to był miły telefon. Ewa która jest kociarą a miała na tymczasie Bruna wysłała też dzewiczynkom dla kotków puszki malowane w kotki z jedzonkiem , a wczoraj tez kupowała drapak ze mną, bo tam nie można dostać i koty drapią meble:cool3::lol:

Posted

Bardzo się cieszę:loveu:.
Chciałabym zobaczyć jeszcze Bruna, jak włos mu odrośnie i będzie pięknym kudłaczem, ale nie wiadomo, czy państwo maja możliwość zrobienia i przesłania fotek?:roll: