Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja przed chwilą znalazłam coś takiego :) :

"
Wczoraj, 23:11 #6577 erka

Miasto: Kielce

PON-ek jedzie jutro z jayo do Krakowa:multi::multi::multi:."

Posted

Majqa, nic nie przeoczyłaś;), napisałam to w innym wątku.
Cała sprawa transportu rozgrywała się wczoraj w godzinach nocnych:cool3: i juz nie zdążyłam tu napisać.:p

Bobi jedzie dzisiaj z jayo do Krakowa:laugh2_2:, właśnie chyba teraz powinien być pakowany do samochodu, jak wszystko dobrze pójdzie:loveu:.

Jayo dla Ciebie :Rose::buzi:.

Rozmawiałam juz wczoraj z miłą pania , u której będzie w Krakowie w DT. Będzie miał towarzystwo dwóch kotek, mam nadzieję,że się zaprzyjaźnią.:lol:

Posted

I zapomniałam o podziękowaniach dla AgiG, dzieki której Bobi ma tymczas, i która zoopiekuje się nim w Krakowie:loveu:.

AgaG, wielkie dzięki!:buzi::iloveyou:

Posted

WOW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MANIANA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Dzwoniła przed chwilą AgaG, że Bobi-, ślepy PON-ek już w Krakowie!:loveu:

Był już uweta, okazało się ,że totalnie zapchlony! Podobno miał mnóstwo ropnych zmian na skórze właśnie z tego powodu.
Zupełnie nie rozumiem, dlaczego ta kobieta nie widziała tego po obstrzyżeniu. Jak pytałam , powiedziała, że tylko troche odparzona skóra i stare rany po pogryzieniu.
Bobi jest rzeczywiście młody, trzeba koniecznie załatwić mu konsultację u dr Garncarza w Warszawie.
Czyli będzie bardzo potrzebne wsparcie finansowe dla Bobiego, myślę,że już na konto, które poda AgaG.

Bardzo dziekuję jayo za zawiezienie Bobiego do Krakowa i AdzeG, za znalezienie tymczasu i opiekę nad bidulkiem.:iloveyou::iloveyou:

Posted

W Krakowie nie ma tak dobrego okulisty. Trzeba mu dr garncarza. :pPiesio już odpchlony, odrobaczonie dostał. Kupiłam mu szeleczki i smyczkę łąńcuszkową, bo jedną zwykłą przegryzł. Bardzo prosimy o pomoc finansową. Piesek jest chudziutki jeszcze, łapczywie je. O 15 Ewa u której będzie na tymczasie zabiera go do siebie z gabinetu Gosi. Porobiłam mu piekne foty- takie no prasy i do ogłoszeń. jest piękny, ale bardzo nie lubi psów i suczek,musiał się bardzo wycierpieć. :-(:-(

Posted

Wpłaty lepiej na konto moje niż Afn wygodniej, bo nie zawsze jest z czego załozyć:p roliczenia podam tu i na wątku zbiorczym krakowskim, który mam w podpisie.
Dziś wieczorem wykąpałam z Ewą Bruna :p woda leciała czarna, teraz jest piękny, dostał wielką poduchę w kuchni i pyszne jedzonko. Mieszka w sasiednim bloku z moim z dwoma kotakami i królikiem. Foty wyślę do Karusiap.

Posted

podam później bo lecę z psami na spacer:p piesio we wtorek będzie przebadany przez okulistę w Arce. Jedziemy tam z Olą, zrobimy nawet foto relecję:p Okulista ten współpracuje z Garncarzem, jednak gdyby sie okazało że operacja ma szansę przywrócić Brunkowi wzrok to byśmy ją robiły u samego Garncarza. Chodzi o to by tu na miejscu czegokolwiek się dowiedzieć choćby z tej racji że intensywnie szukam mu domu i nie wiem co o nim mówić w sensie medycznym

Posted

Bardzo prosimy o wsparcie finansowe dla PON-ka /jak on teraz ma na imię:razz:?/.
Będzie potrzebne na konsultację lekarską , no i później na ewentualną operację, jak będzie możliwa.

Posted

erka napisał(a):
Bardzo prosimy o wsparcie finansowe dla PON-ka /jak on teraz ma na imię:razz:?/.
Będzie potrzebne na konsultację lekarską , no i później na ewentualną operację, jak będzie możliwa.

Ma na imię Bruno:p

Posted

erka napisał(a):

Erko wyślij mi proszę na PW pełne dane do przelewu, będę w stanie coś w wpłacić za jakiś czas ale namiar niech już będzie (nie przewidziałam złamania i skręcenia, wczoraj popłynęłam na 350zł :shake:). O PON-ku w każdym razie pamiętam, deklaracja wpłaty jak najbardziej aktualna.