Patsi Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Blusik się pokazuje, może kogoś zauroczy....? Quote
Patsi Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Nie tylko Blusik czeka na dom, do Pani wetki wróciła sunia z adopcji... Ludzie, którzy ją wzięli w piątek wieczorem wysłali wetce smsa, że "ma zabrać tego psa"...Aż się chce płakać-dobrowolnie wzięli sunię, wetka dała im ją zaszczepioną, wysterylizowaną i w ogóle full wypas (widziałam sunię przed adopcją, super-taka pieszczocha nieduża).I po kilku miesiącach w taki sposób... :evil: Popatrzcie jaka ona kochana: W piątek będę wiedziała jaki ma stosunek do kotów i innych psów. Quote
Patsi Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 W piątek dowiem się co z zwierzakami, które ma pod opieką Pani wet. Ciekawe, czy był chociaż jeden telefon w sprawie Blusika....:roll: Quote
Bonsai Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Czekamy na wieści. Oby Blusikowi się poszczęściło. Quote
Patsi Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Wieści nie mam, miałam dzisiaj zaliczenie i nie zdążyłam dojechać do lecznicy (w piątki jest czynna do 16:00), brak smsa od wetki oznacza, że Blusik nadal czeka...:-( Quote
Bonsai Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Szkoda, że nie udało Ci się odwiedzić Blusika. Ciekawe jak on się ma? Czy ma jakiś określony termin, do którego może przebywać w lecznicy? Quote
Patsi Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Myślę, że może przebywać w lecznicy do czasu znalezienia domu ale mimo fachowej opieki nie jest to wymarzone miejsce dla Blusika, tam wszyscy ludzie są zajęci-spacery krótkie, słyszy różne "płaczące" zwierzaki itd. Wetka wzięła go jakiś tydzień temu na wieś-tam byl szczęśliwy, człowiek miał dla niego czas, biegał skakał-jak nie ten Blusik ze zdjęć. OT-zapraszam do wątku kociaczka z przepukliną, którego dzisiaj złapałam na kopalni (słowa wsparcia też mile widziane;)): http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104837 Quote
Patsi Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Dostałam smsa od wetki-sunia ma dom, ale Blusik ciągle szuka.... Quote
Bonsai Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Biedny Blusik... :( On wciąż czeka... :( Quote
Patsi Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Wetka napisał mi dzisiaj w smsie, że nie było nawet jednego telefonu w jego sprawie... Mam nadzieję, że w piątek znajdę chwilę, podjadę do lecznicy i zrobię Blusikowi jakieś weselsze zdjęcia, na spacerze czy coś....:roll: Quote
Bonsai Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Koniecznie! Trzeba zrobić takie zdjęcia, by ludzi zachęcić. :cool3: Quote
Patsi Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Nie wyrobiłam się:angryy: Jestem zła na siebie, na swoje usprawiedliwienie mam tylko to,ze mam na tymczasie dwa kociaki,a moja babcia jest w szpitalu(a wet w piątki jest do 16:00). Ale zdjęcia muszę zrobić, to nie podlega dyskusji. Myślę, że jakimś wyjściem dla Blusika byłby także DT. Klinika to nie dom, poza tym, jak długo on bedzie mógł tam przebywać....? Quote
Bonsai Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Szkoda... Ale będzie zapewne jeszcze kolejna okazja ku zrobieniu nowych zdjęć. Co do tymczasiku, to przydałby się z pewnością. Tylko gdzie taki znaleźć? O to ciężko niestety. Można też umieścić psa w hoteliku - ale to kosztuje, a niewiadomo jak długo pies będzie jeszcze szukał domu. Quote
Patsi Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 Byłam dzisiaj w lecznicy, niestety wetki nie ma i będzie dopiero gdzieś w marcu. Jutro wyślę jej smsa, muszę się dowiedzieć, czy Blusik ciągle szuka domku,,, Quote
szachrajka14 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Już pisałam Patsi -PW, niestety Blues do tej pory nieznalazł domku.Kilka dni temu zamieszkał tymczasowo(mam nadzieję)w naszym schronisku"Cichy Kąt" w Tarnowskich Górach.Przedtem przebywał dwa tygodnie w hoteliku. Quote
Patsi Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 No to domku trzeba nadal szukać....:-(:-(:-( Quote
San_(jagodowa:) Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Nowe ogłoszenia Bluesa: http://www.e-zwierzak.pl/najnowsze/0/158/ http://www.adopcje.org/adopcja11334.html Quote
Ana_Zbyska Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Blusik to naprawdę kochana psina, ale ma takie smutne oczka..:( Blus jest już wykastrowany zdaje się, nie? to na pierwszej stronie można zaktualizować.;) Quote
Patsi Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 Już zmieniam. Dostałam dzisiaj wiadomość, ze w przyszłym tygodniu ogłoszenie o Blusiku ukaże się w Fakcie. Mam nadzieję, że będzie jakiś odzew. Quote
San_(jagodowa:) Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Bluesiku, zapraszam na pierwszą;) Quote
Patsi Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Czy mam zająć się ogłaszaniem Blusa? Jeśli tak, to jakie namiary podawać? Dajcie znać, trzeba działać-wiosna idzie psina smutna musi mieć dom! Quote
San_(jagodowa:) Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Wystawiłam Bluesa na adopcje.org i e-zwierzak.pl. Jeśli masz możliwość, to poogłaszaj go na innych portalach. Dane: 602 318 518, schronisko@schroniskodlazwierzat.com.pl Quote
Patsi Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Jasne, poogłaszam. Tymczasem Blusik do góry!!! Quote
Ana_Zbyska Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Blusik jakiś taki smutny ostatnio..:( Dużo w budzie siedzi..:( Quote
Recommended Posts