dadiii Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 w jakim wieku mozna mozna pierwszy raz wykapac szczeniaka?? odpowie mi ktos????? Quote
Kori Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 kiedyś na pewno :cool3: a masz taką potrzebę? Niestety nie mogę ci pomóc, bo swojego psa nigdy nie kąpałam...:evil_lol: Jeśli to pilne to może napsiz pw, do ajkiegoś uzytkownika, który jest on-line i np. ma hodowle - wydaje mi się że oni powinni wiedzieć. Quote
weszynoska Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 porównując psie dziecię do ludzkiego ;) to w zasadzie można w każdym wieku wykąpać szczenaczka, przeciez ludzkie noworodki kąpie się od pierwszego dnia i żyją ważne , żeby zrobić to szybko, bez zbędnego namaczania :eviltong: i zaraz starannie wysuszyć, nie wynosić na dwór, ani nie dopuścić do zmarznięcia szczeniakowi woda nie zaszkodzi tylko zimno później...... Quote
ladyyork Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Możesz kąpać od początku ,kup szampon dla szczeniąt szybko i sprawnie wykąp na koniec wysusz:loveu:. Rób to po ostatnim spacerze Quote
dadiii Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 dziekuje za odpowiedzi :D:D :loveu: Quote
Recommended Posts