tanitka Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 a z sunieczki to taka nie za bardzio troskliwa mamusia, dzieci nakarmi i już chodu na kanapę!;) Quote
tanitka Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 a dzieciaczki już urosły? jakie mają charakterki?:razz: Quote
gamoń Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 kluski rosna, coraz częsciej wychodzą z klatki, niedługo zaczną widzieć. Zdjatka wieczorem Quote
tanitka Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 a maluszki dużo urosły przez te 2 tyg? Quote
tanitka Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 ojoj nikt tu nie zajrzał???!!! :mad: Quote
gamoń Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Kloss jest chory.:shake::shake::shake: Mamy nadzieje, ze to nie nosówa, bo jeśli tak to leżymy i kwiczymy... Pyza rano też miała już gluta ale nie tak dużego jak Kloss. Dziewczyny błagam pomóżcie. Ja mam w domu teraz 9 psów, nie wyrobie się z leczeniem :placz: Quote
tanitka Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 żeby to tylko przeziębienie było:roll: Quote
gamoń Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Kloss od wczoraj na antybiotyku(synergal ),dostał witaminy ,dodatkowo kupiłam tran i witamine C,i przeciwzapalny w zastrzyku.Ssie cyca także miejmy nadzieje ,że zwalczy chorobe.Mógł wirus zostac przytargany albo ze schronu w Celestynowie jak miały kilka dni ,lub 5 szczeniaków z Zielonki były u mnie 1 dzień na tymczasie i one przywlekły jakieś paskództwo. Do końca wierze ,ze to nie nosówka ,bo inaczej bedzie pomór :shake: Quote
Recommended Posts