Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do Celestynowa kilka dni temu trafiła urocza i przemiła ok 1,5 roczna suczka foksterierka. Jest całkowicie zagubiona w schronisku, mieszka pod krzesłem w łazience schroniskowej, tam jest jej azyl:-(. Jak poszłam ja zobaczyć to z wielką nadzieją w oczach,z kręcącym sie maleńkim ogonkiem podeszła, polizała mnie po ręku i chciała ze mną opuścić ten łez padół...:placz::placz::placz::placz:
Serce mi pękało jak musiałam ją wciskać z powrotem do łazienki, tak na mnie patrzyła....:placz::placz::placz:a
Jest taka drobniutka, delikatna, przylepna....

Sunia niestety jest w ciaży i dopiero 19 będzie miała sterylkę. Cudowni e byłoby gdyby ją ktoś zabrał do domu tuż po sterylizacji.

Zdjęcia kiepskie bo z komórki, w weekend postaram się zrobić lepsze.

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to jest tydzień na znalezienie domu... Rewelacyjnie by było, zeby zaraz po sterylizacji wziął ja kochający pańcio :p
Jest jakieś forum foksików?

Posted

tanitka napisał(a):
jak zrobię ładne zdjęcia suni to pomdlejecie!!:loveu:

kiedy kiedy??
napisz koniecznie coś o suni, jaki ma charakter, jak reaguje na inne psy, czy załatwia się na dworku. Może allegro jej zrobić? Czy już ma ?

Posted

mówiłam, ze jak zrobię zdjęcia to pomdlejecie, sama mało nie zemdlałam jak to zobaczyłam:

Ta sunia mix Yorka ma dom? A co z jamnikiem?

mix yorka ma dom, jamniczek jedzie jutro z Tundrą do Niemiec.

Posted

ale od czego są niezawodne, cudowne dogomaniaczki!!!!:loveu:

sunieczka i jej trzy oseski są u gamioniów na tymczasie !!!!:multi::multi:

oseski mają 2-3 dni i jest to jeden człopaczek i dwie dziewuszki:lol:

Posted

Śliczna sunia, wspaniale , że dla niej i jej maluchów znalazł się tymczasowy ciepły kącik u gamoń. :) Oby równie szybko znalazły się dla nich domki!

Posted

Prosimy DT-gamoniów o relację, jaka jest sunia z charakteru ?
Kiedy szczeniorki będą do wydania ?
Trzeba wykorzystać czas na szukanie domów...

Posted

Tola jest bezkonfliktowa, nauczona czystosci, nie niszczy. Kocha łózko, rozdaje całuski i uwielbia się przytulać.Moze mieszkac również z kotkiem. Maluchy mają ok 6 dni, więc jeszcze długa droga przed nami :loveu:. Zdjatka i więcej info wieczorkiem