tanitka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Do Celestynowa kilka dni temu trafiła urocza i przemiła ok 1,5 roczna suczka foksterierka. Jest całkowicie zagubiona w schronisku, mieszka pod krzesłem w łazience schroniskowej, tam jest jej azyl:-(. Jak poszłam ja zobaczyć to z wielką nadzieją w oczach,z kręcącym sie maleńkim ogonkiem podeszła, polizała mnie po ręku i chciała ze mną opuścić ten łez padół...:placz::placz::placz::placz: Serce mi pękało jak musiałam ją wciskać z powrotem do łazienki, tak na mnie patrzyła....:placz::placz::placz:a Jest taka drobniutka, delikatna, przylepna.... Sunia niestety jest w ciaży i dopiero 19 będzie miała sterylkę. Cudowni e byłoby gdyby ją ktoś zabrał do domu tuż po sterylizacji. Zdjęcia kiepskie bo z komórki, w weekend postaram się zrobić lepsze. Quote
Negri Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Boże ja nie wiem skąd się bierze tyle terierków w potrzebie:shake: Ja mam u siebie w schronie foxa i walijskiego..... aż szkoda słów:shake: Quote
malagos Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 to jest tydzień na znalezienie domu... Rewelacyjnie by było, zeby zaraz po sterylizacji wziął ja kochający pańcio :p Jest jakieś forum foksików? Quote
tanitka Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 jak zrobię ładne zdjęcia suni to pomdlejecie!!:loveu: Quote
Esia Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 tanitka napisał(a):jak zrobię ładne zdjęcia suni to pomdlejecie!!:loveu: kiedy kiedy?? napisz koniecznie coś o suni, jaki ma charakter, jak reaguje na inne psy, czy załatwia się na dworku. Może allegro jej zrobić? Czy już ma ? Quote
rotek_ Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 no zdjęcia kiepskie.... ale może wrzucałyście ją na forum foksów:roll: Quote
malagos Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Tanituś, byłaś w schronisku? Ta sunia mix Yorka ma dom? A co z jamnikiem? Quote
tanitka Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 mówiłam, ze jak zrobię zdjęcia to pomdlejecie, sama mało nie zemdlałam jak to zobaczyłam: Ta sunia mix Yorka ma dom? A co z jamnikiem? mix yorka ma dom, jamniczek jedzie jutro z Tundrą do Niemiec. Quote
tanitka Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 ale od czego są niezawodne, cudowne dogomaniaczki!!!!:loveu: sunieczka i jej trzy oseski są u gamioniów na tymczasie !!!!:multi::multi: oseski mają 2-3 dni i jest to jeden człopaczek i dwie dziewuszki:lol: Quote
Natussiaa Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 ale super wiadomości:multi: teraz tylko DS potrzebny:cool3: Quote
tanitka Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 śliczna foksia z przychówkiem:loveu: Quote
beka Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Gamonie ale macie ogromne serduszka by tele psiaczkow pomiescić ... Quote
Bonsai Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Śliczna sunia, wspaniale , że dla niej i jej maluchów znalazł się tymczasowy ciepły kącik u gamoń. :) Oby równie szybko znalazły się dla nich domki! Quote
tanitka Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 co tak słabiutko z aplauzem??!!:mad: Quote
malagos Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Tyle piesków szuka domu, a tu jeszcze i maluchy na świecie :shake: Quote
tanitka Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 co tam słychac u mamusi :razz:? w Celestynowie jest kolejna foksterierka biało-czarna ok 1,5 roczna:-( Quote
BoWa Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Prosimy DT-gamoniów o relację, jaka jest sunia z charakteru ? Kiedy szczeniorki będą do wydania ? Trzeba wykorzystać czas na szukanie domów... Quote
tanitka Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 sunia jest bardzo kochana, wesoła, towarzyska i grzeczna. Dzieciaczki będa do oddania za min. 6 tygodni:lol: Quote
gamoń Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Tola jest bezkonfliktowa, nauczona czystosci, nie niszczy. Kocha łózko, rozdaje całuski i uwielbia się przytulać.Moze mieszkac również z kotkiem. Maluchy mają ok 6 dni, więc jeszcze długa droga przed nami :loveu:. Zdjatka i więcej info wieczorkiem Quote
Recommended Posts