Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam w naszej galeri. Chciała bym się pochwalić swoim 3 letni sznaucerkiem mini Dropsikiem i przyszłą sunią kundelka Figą. Dropsik jest żywiołowym psem zawsze chetnym do pracy. Trenuje z nim frisbee i agility. Fige natomiast dostane w niedziele wieczorem więc jakoś w poniedziałek opowiem wam trochę o niej ;) Wiem, że ma pół roku jest większa od labladora. Jest szara jak słodka myszka :) Mówiąc o przyjacielach mam na myśli 2 szczury, kota sunię mieszańca podobnego do Labladora Sherry i poza domem jest sporo przyjaciół Dropsa (niedługo Figi) więc z czasem wymienie :)

no i jedno jeszcze z kotem

Posted

Dziękuję :cool1: jest sporawa i jeszcze rośnie.. A dziś byłam z Dropsikiem u mojej mamy w pracy i maluch cały czas był w centrum uwagi:loveu: potem moja mama uprła się żebym pokazała kilku osobom z jej pracy co umiemy i się trochę popisaliśmy:cool3: fotki:

gdzieś na górce..

ledwo go widać :eviltong:

a tutaj biegnie do mnie :)
więcej fotek dodam jakoś jutro :p

Posted

pochłania sucharki w pracy :eviltong:

ta pan dyrektor W&B :loveu:

moje ecie pecie przy biureczku:p
to fotki z dzisiejszego wypadu do firmy dużej pańci:razz:

Posted

CZeeść Beatko :) Fajnie że założyłaś galerię :) Figa już u Ciebie? Napisz coś :evil_lol: Mam nadzieje że następny trening już odbędzie się z nią :evil_lol: ( tylko kiedy będzie następny trening............)