Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patia napisał(a):
Na Allegro mamy dwóch obserwatorów , moze ktos zadzwoni ?:kciuki:
ja nie wiem czemu nikt nikt nie dzwoni... jestem podłamana naprawdę... błagam o plakaty... nie chcę nawet liczyć ile mam psów teraz do wydania... chyba 12

Posted

jeśli bym dostała dwa miejsca do "Kundla" to bym bardzo pragnęła pokazać Eltona i żeby pltatfus Odi jechał ...ale kto pomoże z tranportem... przywiezie go do "Kundla"? to znaczy Eltona?

Posted

MIejce w programie dla niego jest

ale jest problem z transportem :-(

ja mam awaryjnąopcje, ale nie wiadomo czy se uda :shake: , ja jade seicento z Odim , który tez jest w hoteliku , Odi to tez duzy pies , a w dodatku sie nie lubią z Eltonem :shake: . Ale jesli naprawde nikt nie bedzi emógł pomóc Eltonowi to postaramy sie go wziąść . Odi jezdzi spokojnie , mam osobe ekstra , która przytzrymałaby Eltona , wiec jest szansa ze sie uda , ale jesli beda sie rzucać na siebie w samochodzie to niem aszns , nie ma co ryzykować takiej jazdy :-(

(PS. jakby mój szef zobaczył ze siedze na dogo a nie parcuje łojojojjjj )

Posted

mąż Oli go wezmie z karusiap... uff.. dzięki wielkie dla nich..

Posted

ręce mi opadają..poza tym Eltonowi trzeba zrobić badania krwi..ma dokładnie te same objawy co Eljot po schronie czyli je a mimo to chudość monstrualna. W schronie juz taki chudy był, ale badań rzecz jasna nie miał..
Gosia S. wpłaciła 100 na jego hotel przez karusiap, zaraz wpisze w wątku zbiorczym też

Posted

ja ponawiam prosbę o plakaty... dla niego

Posted

paulus napisał(a):
Aga mam wydrukowane 50, to jakoś Ci podrzucę.

to daj mi znac dałabym Ci też faktury dla Tweety:lol:

Posted

Jeden Pan napisał maila do :"kundla", że chce odwiedzić Eltona. odpiosałam, ze jest ostatnią deską ratunku dla tego pechowca...

Posted

Dzis u Eltona byli mili Panstwo z dwojka dzieci.Bardzo go polubili,z wzajemnoscia jednak na razie nie moga go wziac.Beda go odwiedzac i sledzic jego losy.Szukaja domu do kupna,wtedy....ale moze wczesniej znajdzie dom.
Z Eltona wylazl dzis szczeniak,bawil sie na lace jak szalony:loveu:

Posted

No niestety ... domu nie widać, dziś byłam w hotelu i zapłaciłam jego dług do dziś ... za resztę psów nie placiłam nic... bo nie ma z czego w kasie mamy 6 złotych:-(