AgaG Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Patia napisał(a):Na Allegro mamy dwóch obserwatorów , moze ktos zadzwoni ?:kciuki: ja nie wiem czemu nikt nikt nie dzwoni... jestem podłamana naprawdę... błagam o plakaty... nie chcę nawet liczyć ile mam psów teraz do wydania... chyba 12 Quote
AgaG Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 jeśli bym dostała dwa miejsca do "Kundla" to bym bardzo pragnęła pokazać Eltona i żeby pltatfus Odi jechał ...ale kto pomoże z tranportem... przywiezie go do "Kundla"? to znaczy Eltona? Quote
kiwi Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 aga mam 100 plakatow cygaro, jeszcze bede miec eltona ale ja bede w czwartki wylaczona, koncze zajecia o 19 15 Quote
moana Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Trzymam kciuki za Eltona... Mam nadzieje ze uda mu sie dzis w Kundlu wystapic i ze z niego do domu prosto pojedzie.... :roll: Quote
agamika Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 MIejce w programie dla niego jest ale jest problem z transportem :-( ja mam awaryjnąopcje, ale nie wiadomo czy se uda :shake: , ja jade seicento z Odim , który tez jest w hoteliku , Odi to tez duzy pies , a w dodatku sie nie lubią z Eltonem :shake: . Ale jesli naprawde nikt nie bedzi emógł pomóc Eltonowi to postaramy sie go wziąść . Odi jezdzi spokojnie , mam osobe ekstra , która przytzrymałaby Eltona , wiec jest szansa ze sie uda , ale jesli beda sie rzucać na siebie w samochodzie to niem aszns , nie ma co ryzykować takiej jazdy :-( (PS. jakby mój szef zobaczył ze siedze na dogo a nie parcuje łojojojjjj ) Quote
AgaG Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 mąż Oli go wezmie z karusiap... uff.. dzięki wielkie dla nich.. Quote
moana Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Ciekawe dokad pojechal Eltonik po programie... :roll: Quote
karusiap Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 do hotelu:placz: a to cudo nie pies... Quote
AgaG Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 ręce mi opadają..poza tym Eltonowi trzeba zrobić badania krwi..ma dokładnie te same objawy co Eljot po schronie czyli je a mimo to chudość monstrualna. W schronie juz taki chudy był, ale badań rzecz jasna nie miał.. Gosia S. wpłaciła 100 na jego hotel przez karusiap, zaraz wpisze w wątku zbiorczym też Quote
fizia Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Właśnie oglądnęłam program w internecie, bo nie mogłam w TV. Taki z Eltona cudny wielkolud...:-( Quote
AgaG Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 ja ponawiam prosbę o plakaty... dla niego Quote
paulus Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Aga mam wydrukowane 50, to jakoś Ci podrzucę. Quote
Patia Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Wznowiłam Allegro : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=321345420 Quote
AgaG Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 paulus napisał(a):Aga mam wydrukowane 50, to jakoś Ci podrzucę. to daj mi znac dałabym Ci też faktury dla Tweety:lol: Quote
AgaG Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Jeden Pan napisał maila do :"kundla", że chce odwiedzić Eltona. odpiosałam, ze jest ostatnią deską ratunku dla tego pechowca... Quote
AMIGA Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Trzymam mocno kciuki, żeby Elton :loveu:wreszcioe znalazł dom!!! Quote
karusiap Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Dzis u Eltona byli mili Panstwo z dwojka dzieci.Bardzo go polubili,z wzajemnoscia jednak na razie nie moga go wziac.Beda go odwiedzac i sledzic jego losy.Szukaja domu do kupna,wtedy....ale moze wczesniej znajdzie dom. Z Eltona wylazl dzis szczeniak,bawil sie na lace jak szalony:loveu: Quote
AgaG Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 No niestety ... domu nie widać, dziś byłam w hotelu i zapłaciłam jego dług do dziś ... za resztę psów nie placiłam nic... bo nie ma z czego w kasie mamy 6 złotych:-( Quote
Recommended Posts