Alusia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Jakie polecacie kluby we wrocławiu gdzie cwiczycie Quote
Magda i Saga Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 We Wrocku teraz czynnie to chyba tylko 2 kluby biegaja agility. Oba dobre. U Leszka będziesz biegać extremalnie dobrze, a u Beaty osiągniesz poziom De Lux. Wybór (patrz linkowania) należy do ciebie :-) Quote
Kasia & Nemo Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 A agility w Artemisie obecnie nie ma ? Quote
shangri_la Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 w Artemisie obecnie zajecia sa zawieszone z uwagi na zamarzniete podloze. nie skaczemy gdyz mogloby to spowodowac kontuzje (bo jest twardo) ale gdy tylko przyjdzie wiosna ( lub odmieknie ziemia) agility rusza :lol:, ja juz sie nie moge doczekac bo Birunia tak ladnie sie rozkreca :cool3: pozdrawiam Quote
LALUNA Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 W Agility de Luks i Extreme skacze sie cały rok. Raz ze we Wrocławiu zima to jak nie zima i jest miekko i bardzo dobre warunki a dwa ze nawet jak sa jedno dniowe przymrozki to wtedy ćwiczy sie wiecej inne przeszkody, a przeszkody skokowe sa dane na minmum. Tym bardziej ze w tym roku zaczeły sie bardzo szybko zawody bo juz zaczeły sie od stycznia Quote
Katica Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 A my zaczęłyśmy chodzić do Agility de Luks, na wrocławskich partynicach i już tam nie chodzimy, na szczęście! Quote
aga-zapalka Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 ja też jestem ciekawa gdzie by najlepiej było pójść...a chyba będzie czas sie wybrać... Quote
NNL-BC Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Katica napisał(a):A my zaczęłyśmy chodzić do Agility de Luks, na wrocławskich partynicach i już tam nie chodzimy, na szczęście! Tez jestem bardzo ciekawa dlaczego 'na szczescie'? :evil_lol: Pozdrawiam Ewa Quote
Katica Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 A to już zostanie moją słodką tajemnicą! Ale w ramach sprostowania, zrezygnowałam z agility i zaczełam uczęszczać tam na obedience, jednak metody nie do końca mi pasowały więc po co się ścierać... na szczęście znalazłam swoją szkołę we wrocku i jestem bardzo zadowolona...na agility jednak nie uczęszczamy :) Quote
LALUNA Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Katica napisał(a): na szczęście znalazłam swoją szkołę we wrocku i jestem bardzo zadowolona...na agility jednak nie uczęszczamy :) Bardzo sie cieszę ze jednak nie na agility, bo byłoby to jednak problemem gdyby pitbull znowu gonil poza kontrolą włascicielki jakiegos delikatnego psa agilitowego i tym razem ten pies nie potrafił tak szybko uciekac co mu pozwoliło uniknąć tragedii. Mam nadzieje ze nowa szkoła posłuszeństwa pomoze w nabyciu lepszej kontroli nad psem. I tego Ci życze, nawet jeśli nie przekonała Cię praca z psem ze smakołykiem. Quote
Katica Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Nie przekonała mnie nie tylko praca na smakołyk, ale nie ma sensu o tym debatować... Powiem tak, żeby ktoś nie pomyślał że skoro mi się nie podobają metody na posłuszeństwie to klub jest be... Zapewne, co potwierdzają osiągnięcia, są skuteczni i całkiem nieźli w agility... ja jednak jako właściciel psa bojowego, z dosyć walecznym pochodzeniem nie widzę dla siebie tam miejsca i tyle! Co do kontroli nad pitem vs inne psy to może nie czas i miejsce, życzę sukcesów z delikatnymi psami, a te "fe" lepiej zostawić specjalistom! Nadmienię tylko, iż w szkole do której uczęszczamy również są elementy agility jak "przerwa" w posłuszeństwie, i również są "delikatne" agilitowe pieski ... jednak metody są faktycznie dostosowane do psów jak i przewodników ;) Pozdrawiam! Quote
Cimi Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Katica napisał(a): Co do kontroli nad pitem vs inne psy to może nie czas i miejsce, życzę sukcesów z delikatnymi psami, a te "fe" lepiej zostawić specjalistom! przecież to nie chodzi, o to że TTB są fe :roll:. Quote
Katica Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Cimi napisał(a):przecież to nie chodzi, o to że TTB są fe :roll:. to tylko taka przenośnia- dlatego w cudzysłowiu właśnie! Quote
Angela_Parys Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 O 26.05.2008o18:55, Katica napisał: [quote name='Cimi']przecież to nie chodzi, o to że TTB są fe :roll:. to tylko taka przenośnia- dlatego w cudzysłowiu właśnie! A jaka to szkoła ??? Quote
Recommended Posts