Mala Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Niestety pies w calej okazalosci dopiero w przyszla sobote,chyba ze ktos bedzie wczesniej na Paluchu.Bez zdjec calego psa nie moge go umiescic w ogloszeniach Quote
Mala Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Nadmienie ze pies jest lagodny w stosunku do innych psow i kotow Quote
Mala Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Piesek jesli chodzi o zdrowie jest w porzadku ,niestety dopadla go schroniskowa depresja i jest coraz gorzej,Przyzwyczajony do wolnosci i ruchu siedzi zamkniety w malej klatce.Wiem ze duzo pieskow jest w takiej samej sytuacji ale moze los sie do niego usmiechnie i po wielkiej tulaczce tez usmiechnie sie szczescie. Quote
Mala Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Niestety zostalam sama na tym watku ,ale moze znajdzie sie ktos kto mi pomoze w odmianie losu tego smutego psa. Quote
Mala Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Caly czas czekam na wiadomosci od Elali.Jesli beda zdjecia bedzie mozna zaczac dzialac Quote
Mala Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Haniu jesli mozesz to napisz.Jutro bede miala nowe wiadomisci o psie Quote
Mala Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 Moje starania sie oplacily.Piesek ma wspanialy dom u Marty wolontariuszki z Palucha.mam z nia kontakt i wiem ze czuje sie u niej cudownie,Chcialam dodac ze bardzo jestem wdzieczna ludziom z Palucha a szczegolnie Pani Dyrektor i Panu Grzegozowi za serce ktore mu okazali.Dziekuje cudownej Elali bo bez niej nic by sie nie udalo.Paluch naprawde nie jest zlym miejscem tylko oddajac tam psa trzeba sie nim interesowac i wtedy nasz pies juz tam nie zginie Quote
Mala Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 wszystkim ktorzy mi chcieli pomoc bardzo dziekuje. Quote
Edi100 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Mala napisał(a):wszystkim ktorzy mi chcieli pomoc bardzo dziekuje. Cudownie że ma domek Cioteczko Mala, jestes niezastapiona:loveu: Quote
Recommended Posts