Jump to content
Dogomania

pies koczujacy na Jelonkach pojechal na Paluch, pies ma wspanialy dom!

Recommended Posts

Posted

Osoba ktora oferowala dom sie nie odzywa.Byl to chlopiec niestety niepelnoletni wiec podejrzewam ze zrobil to bez wiedzy rodzicow.Prosilam o kontakt rodzicow ale sie nie odezwali.

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawialam wlasnie z Pania Dyrektor .Pies czuje sie dobrze zaczyna normalnie jesc.Jest blisko biura .Przebywa sam bez innych psow.Podobno nic mu nie trzeba przywozic.Teraz najwazniejsze zeby szybko ktos z nim zaczal wychodzic na spacery.Wtedy mozna szukac domu.Napewno czuje sie teraz bardzo samotny w tej klatce,ale przynajmniej nie spi na golej ziemi

Posted

Mala napisał(a):
Osoba ktora oferowala dom sie nie odzywa.Byl to chlopiec niestety niepelnoletni wiec podejrzewam ze zrobil to bez wiedzy rodzicow.Prosilam o kontakt rodzicow ale sie nie odezwali.

teraz to jasne..

Posted

w sumie to też pomagam innym psom przynajmniej się staram, ale temu jakoś szczególnie chciala bym pomóc.. Nie wiem dlaczego.. Może dlatego, że go widziałam, że go być pogłaskała.. A na paluchu można wychodzić z psami na spacery? CZy tylko ludzie opiekujący się psami mogą?

Posted

Zwroc sie do Pani Dyrektor Dejnarowicz lub do pani Eli w sprawie naszego psa.Ja wczesniej zadzwonie do nich zeby pozwolily na spacer z psem.

Posted

Ja wczesniej oczywiscie zadzwonie do Pani Dyrektor.Jesli mozesz to zadzwon do Elali 503 069 502 w celu umowienia sie z nia na Paluchu.Ona napewno ci we wszystkim pomoze.podaje ci moj telefon 600 379 770

Posted

Iwonko -przepraszam ,ze nie moge pomóc ale po smierci mojego Gamonia ,który umarl 13.01.br nie jestem gotowa aby pojechac na Paluch.Ponadto jest u mnie sunia i 3 szczeniaki i potracony psiak po operacji stawu biodrowego takze jestem uziemiona

Posted

jestem, ale nie mialam okazji by tu zajrzeć.. jutro będę na paluchu.. jeśli chodzi o telefon nie zdążyłam zadzwonić.. ale na 100% będę jutro na paluchu wiec porobie zdjecia.

Posted

Dzisiaj byla u niego moja corka.Piesek jest w biurze u pani Dyrektor i ma sie coraz lepiej .W przyszlym tygodniu zacznie wychodzic na spacerki dzieki kochanej Pani Eli.Nie zostawie go dopoki nie znajdzie domu.Obiecuje

Posted

Mala napisał(a):
Dzisiaj byla u niego moja corka.Piesek jest w biurze u pani Dyrektor i ma sie coraz lepiej .W przyszlym tygodniu zacznie wychodzic na spacerki dzieki kochanej Pani Eli.Nie zostawie go dopoki nie znajdzie domu.Obiecuje

To bardzo cieszy!:loveu: