Jump to content
Dogomania

pies koczujacy na Jelonkach pojechal na Paluch, pies ma wspanialy dom!

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pies jest dokarmiany przez okolicznych mieszkancow.Chce go zlapac niestety jest nieufny i przy kazdej probie zlozenia obrozy ucieka.musial stracic zaufanie do ludzi,choc jest lagodny,z psami dobrze sie dogaduje.Nie wiem jak mu pomoc,do schroniska go szkoda.W dzien przebywa tez na ul Tkaczy.

Posted

dlugo sledzilam psa i robilam wywiad,niestety jest bezdomny.W przyszlym tygodniu moze zlapie go Miklusz tylko co dalej,on musi przebywac z czlowiekiem zeby sie zresocjalizowal,Narazie go dokarmiam ale to nie jest wyjscie na dluzsza mete

Posted

w rzeczywistosci piesek wyglada duzo sympatyczniej i taki jest,Wydaje sie pogodzony z wlasnym losem,tylko czy tak musi byc,Postawienie mu czegokolwiek do spania mija sie z celem poniewaz poslanie ktore mu dalam odrazu zniknelo

Posted

[quote name='blizejksiezyca']Do góry.
Ewentualnie mógłbym dać domek tymczasowy na kilka tygodni.[/quote]
Czyli jednak bezdomny:(
Widze że jest szansa na DT:) Piesku daj się złapać!

Posted

dzieki za dobre wiadomosci.przepraszam ze tak pozno odpisuje ale dopiero wrocilam z pracy.Pies moze miec ok 2 lat ale moge sie mylic.Pokryje wizyte u lekarza.Niestety nie wiem jak go zlapac,podchodzi bardzo blisko niestety przy moim jakimkolwiek ruchu ucieka.Niestety to sprawil czlowiek.Miklusz bedzie dopiero w przyszlym tygodniu.Moze ktos doswiadczony w lapaniu by pomogl?Moj nr telefonu 600 379 770,jutro mozna dzwonic do mnie caly dzien poniewaz mam wolne

Posted

[quote name='Mala']dzieki za dobre wiadomosci.przepraszam ze tak pozno odpisuje ale dopiero wrocilam z pracy.Pies moze miec ok 2 lat ale moge sie mylic.Pokryje wizyte u lekarza.Niestety nie wiem jak go zlapac,podchodzi bardzo blisko niestety przy moim jakimkolwiek ruchu ucieka.Niestety to sprawil czlowiek.Miklusz bedzie dopiero w przyszlym tygodniu.Moze ktos doswiadczony w lapaniu by pomogl?Moj nr telefonu 600 379 770,jutro mozna dzwonic do mnie caly dzien poniewaz mam wolne[/quote]

Ja ewentualnie mógłbym pomóc, myślę że nie byłoby problemu we dwie osoby. Ale niestety mogę tylko jutro. Jeżeli domek tymczasowy jest nadal potrzebny to z chęcią pomogę. Mogę wziąć na kilka tygodni, a jeżeli dobrze by się dogadywał z moim psem którego już mam, to myślę że mógłby zostać nawet na stałe.

Posted

To super wiadomosc,napisz mi telefon na pw to jutro sie z toba skontaktuje,Bede prosic Gamonia to moze mi pomoze w zlapaniu psa,jesli nie to dopiero dr Miklusz z ktorym jestem umowiona na przyszly tydzien,ale to niestety dlugo tymbardziej ze pies jest przeganiany z miejsca w miejsce.Jutro zaczne dzialac i prosic wszystkich o pomoc.to do jutra i jeszcze raz bardzo dziekuje

Posted

Piesek jest narazie przeze mnie dokarmiany.bede go probowala lapac razem z Agnieszka w poniedzialek.Jesli sie nam nie uda to jestem umowiona z Dr Mikluszem w przyszlym tygodniu na lapanie przez niego srodkiem usypiajacym,Potem przemily Marcin obiecal ze sie nim zajmie.Bardzo bym chciala zeby mial wreszcie godne zycie bez poniewierki i przeganiania przez tak zwanych ludzi.Jest nieufny ale to tylko wina czlowieka.Mam nadzieje ze wreszcie uda mi sie skonczyc z poniewierka tego psa.Oby ,zebym tylko nie zapeszyla

Posted

Sytuacja psa sie nie zmienila.Pies jest nadal przezemnie dokarmiany,niestety spi tam gdzie go aktualnie nie przegonia,Jutro ma go lapac straz.Jesli im sie nie uda to przy pomocy i jakis dobrych dusz lapiemy go w sobote lub niedziele.Niestety wlasnie przeczytalam wiadomosci z Palucha na ktory ma byc przewieziony i jestem przerazona.Moze juz lepiej zeby tak zostal choc to napewno nie humanitarne.Na hotel mnie samej nie stac a nie znam zadnego azylu na ktory mogl by zostac prrzewieziony.Bede w domu ok 10 to moze ktos mi cos doradzi co robic,Niestety blizejksiezyca sie nie odzywa

Posted

Mala napisał(a):
czy nikogo nie zainteresuje ten biedny bojacy sie ludzi pies.On naprawde zwatpil ze ktos mu pomoze.

Interesuje, tylko ta bezradność:(