Mraulina Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Patio - dziękuję za domek dla kurdupla! Quote
fizia Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 A ruszyło coś z adopcjami? Czy te psiaki, które były wklejane wcześniej dalej czekają?> Quote
Mraulina Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Podnoszę wątek. Nich się coś dzieje! Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 prosze o kciuki ,dzisjaj przyjedzie pania z ogloszenia w krakowskiej do kundla po zotke, mam nadzieję że adoptuje ja ,bo pani bardzo sympatyczna. zgodzila sie w razie czego na sprawdzenie domku i wyrazila zgode na sterylke. Quote
fizia Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Trzymam mocno kciuki!! To Złotka nie jest jeszcze wysterylizowana? myślałam, ze tak Quote
Mraulina Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 W Winiarach są jacyś wolontariusze. Chichuahawka musi mieć wyjątkowy dom. Wyjątkowy. Bo to staruszek i choreńki. Czasem mi się wydaje, że panie z Winiar i Harbutowic nie zdają sobie sprawy z grozy sytuacji... Quote
wtatara Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Czy Bambo lub Złotka może mają już domek- Bambo widziałam w gazecie Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 fizia napisał(a):Trzymam mocno kciuki!! To Złotka nie jest jeszcze wysterylizowana? myślałam, ze tak zlotka pojechala do domu ,przyjechali po nia cala rodzina . Nie nie byla wysterylizowana i dotego okazalo sie że jest nie szczepiona ,a informacje do gazety podalam z forum bo innej nie mialam .jedynie co to zapytalam na cale szczęście w czwartek pania malgosie czy napewno jest wysterylizowana i okazlo sie że nie więc ta wzmiankę szybko wycofalam. Zlotka na razie zalatwia się w domku ale państwo wiedza że musza jej teraz poswięcic duzo czasu i adaptacja może trwac nawet dwa tygodnie. Mam nadzieje że przez ten okrse nauczy się zatrzymywac czystość. Po Bambo mialm jeden telefon ale na rzioe nioc konkretnego bo to dzwonila pani co wziela odemnie Selme co byla 10 lat w schronisku i chciala o niego wypytac bo chce namowic teściowa bo ma dom z ogrodem. Quote
wtatara Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 dziękuję za informację. Złotkę wycofuję z Allegro- ja też pisałam że po sterylcerobię Allegro innemu pieskowi. Drugiego pieska zostawiam Quote
Mraulina Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 A niektórzy tak się rwali do działania... Quote
Patia Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Zakończyła się aukcja terierka . Czy wystawiać ponownie ? Może już został adoptowany? Kto będzie miał kontakt z panią Chechlińską niech spyta o komórkę , czy potrzebuje , ja nie mogę się tam dodzwonić . Quote
wtatara Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 ja mam w tej chwili 4 piesków na aukcjach na Allegro, Złotka znalazła dom. Nastepne wystawię systematycznie Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Mraulina napisał(a):A niektórzy tak się rwali do działania... Mam nadzieje ,że ci co obiecywali pomoc to pomoga. Ja organizuje wolontariuszy do kundla dla psiaków z harbutowic . Wczoraj bylam sprawdzic domek Zlotki teraz Foksi ;ma cudownych ludzi i domek sliczny.Zostala nauczona czystosci z kotkiem się dogaduje ,a dzieci ja uwielbiaja. W czwartek ,przyjezdza do programu na moja prosbe przyjeżdza Bambo i Kora ta co ostatnio nie poszala z programu. Jutrto w gazecie ma być Baster. mam nadziję ,że tym razem pojdzie do domku jakis piesek(i to tez jest na mojej glowie) z harbutowic ,a jeżeli nie to nie wroca do harbutowic tylko je zawioze do niepolomic .Raz ,że kierowca Tozu nie bedzie musial po nie znowu przyjeżdzac ,a dwa z niepolomic na nastepny tydzień bedzie mial blisko, a 3 mamy większa mozliwośc znalezienia im domku bo bedziemy wiedziec więcej o ich charkakterze i ludzie będa miec blizej je zobaczyc. Quote
Mraulina Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Najserdeczniejsze dzięki!!!!!! I z bazarków coś wpłynie. Quote
diana79 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Mraulina napisał(a):Najserdeczniejsze dzięki!!!!!! I z bazarków coś wpłynie. niezła sumka mi się nazbierała z bazarków :multi: czekam na zaległe wpłaty i na taks, która jest od zeszłego tygodnia chora i przelewam dla Harbutowic :lol: Quote
Mraulina Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Miutka będzie dzwonić do Harbutowic i mam nadzieję, że przekaże mi świeże informacje. Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Z programu do domku pojechal bambo,Kora do Niepolomic do hoteliku i szczeniaki ,ktore przyjechaly nad programowo .Dzisiaj Paulinka i Irenka zawoża szczeniaki do nowych domków. Quote
wtatara Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 tak się cieszę że Bambo znalazł domek, usuwam go z Allegro. Daje następnego Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Niestety tylko jeden szczeniak zostal w domku ,drugi domek nie byl zbyt dobry i szczeniaczek pojechal z powrotem do Niepołomic. Bambo wciąż się boi ale nie brudzi i nie chce zostawać sam ,chodzi za wlascicielami krok w krok. Quote
Mraulina Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Miutka nie zadzwoniła do Harbutowic..... Może dzisiaj zadzwoni? Quote
taks Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 uaktualniona lista;): zobowiązali się wpłacać co miesiąc (na opłacenie pomocnika w Winiarach): wtatara (? zł) fizia 20 zł taks 25 zł ( wpłaciłam za II i III) Patia 20 zł przypominam nr konta: Bożena Chechlińska 62 8589 0006 0177 0009 9277 0001 Wczoraj Diana 79 zrobiła przelew z naszych bazarków ( a uzbierało się ponad 1300 zł :multi: i to jeszcze nie koniec bo kilka wpłat jeszcze "idzie") nie było mnie przez pare dni w internecie bo chorowałam więc nie jestem "na bieżąco" ale ktoś pytał o komórkę dla Harbutowic - tam niestety nie ma zasięgu więc pozostaje tylko kontakt przez stacjonarny ( najlepiej wieczorem) 012 273 30 98 i jeszcze tel do Winiar ( też kontakt najlepiej wieczorem) 012 251 55 47 Quote
Recommended Posts