Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W Winiarach są jacyś wolontariusze.

Chichuahawka musi mieć wyjątkowy dom. Wyjątkowy. Bo to staruszek i choreńki.

Czasem mi się wydaje, że panie z Winiar i Harbutowic nie zdają sobie sprawy z grozy sytuacji...

Posted

fizia napisał(a):
Trzymam mocno kciuki!!

To Złotka nie jest jeszcze wysterylizowana? myślałam, ze tak

zlotka pojechala do domu ,przyjechali po nia cala rodzina .
Nie nie byla wysterylizowana i dotego okazalo sie że jest nie szczepiona ,a informacje do gazety podalam z forum bo innej nie mialam .jedynie co to zapytalam na cale szczęście w czwartek pania malgosie czy napewno jest wysterylizowana i okazlo sie że nie więc ta wzmiankę szybko wycofalam.
Zlotka na razie zalatwia się w domku ale państwo wiedza że musza jej teraz poswięcic duzo czasu i adaptacja może trwac nawet dwa tygodnie.
Mam nadzieje że przez ten okrse nauczy się zatrzymywac czystość.

Po Bambo mialm jeden telefon ale na rzioe nioc konkretnego bo to dzwonila pani co wziela odemnie Selme co byla 10 lat w schronisku i chciala o niego wypytac bo chce namowic teściowa bo ma dom z ogrodem.

Posted

Zakończyła się aukcja terierka . Czy wystawiać ponownie ? Może już został adoptowany?

Kto będzie miał kontakt z panią Chechlińską niech spyta o komórkę , czy potrzebuje , ja nie mogę się tam dodzwonić .

Posted

Mraulina napisał(a):
A niektórzy tak się rwali do działania...

Mam nadzieje ,że ci co obiecywali pomoc to pomoga.

Ja organizuje wolontariuszy do kundla dla psiaków z harbutowic . Wczoraj bylam sprawdzic domek Zlotki teraz Foksi ;ma cudownych ludzi i domek sliczny.Zostala nauczona czystosci z kotkiem się dogaduje ,a dzieci ja uwielbiaja.
W czwartek ,przyjezdza do programu na moja prosbe przyjeżdza Bambo i Kora ta co ostatnio nie poszala z programu. Jutrto w gazecie ma być Baster. mam nadziję ,że tym razem pojdzie do domku jakis piesek(i to tez jest na mojej glowie) z harbutowic ,a jeżeli nie to nie wroca do harbutowic tylko je zawioze do niepolomic .Raz ,że kierowca Tozu nie bedzie musial po nie znowu przyjeżdzac ,a dwa z niepolomic na nastepny tydzień bedzie mial blisko, a 3 mamy większa mozliwośc znalezienia im domku bo bedziemy wiedziec więcej o ich charkakterze i ludzie będa miec blizej je zobaczyc.

Posted

Mraulina napisał(a):
Najserdeczniejsze dzięki!!!!!!
I z bazarków coś wpłynie.

niezła sumka mi się nazbierała z bazarków :multi: czekam na zaległe wpłaty i na taks, która jest od zeszłego tygodnia chora i przelewam dla Harbutowic :lol:

Posted

uaktualniona lista;):
zobowiązali się wpłacać co miesiąc (na opłacenie pomocnika w Winiarach):
wtatara (? zł)
fizia 20 zł
taks 25 zł ( wpłaciłam za II i III)
Patia 20 zł

przypominam nr konta:
Bożena Chechlińska
62 8589 0006 0177 0009 9277 0001

Wczoraj Diana 79 zrobiła przelew z naszych bazarków ( a uzbierało się ponad 1300 zł :multi: i to jeszcze nie koniec bo kilka wpłat jeszcze "idzie")

nie było mnie przez pare dni w internecie bo chorowałam więc nie jestem "na bieżąco" ale ktoś pytał o komórkę dla Harbutowic - tam niestety nie ma zasięgu więc pozostaje tylko kontakt przez stacjonarny ( najlepiej wieczorem) 012 273 30 98
i jeszcze tel do Winiar ( też kontakt najlepiej wieczorem) 012 251 55 47