Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zadzwonię i jesli mi pozwoli zrobie zdjęcia , szczególnie szczeniaczkom , bo ja ogłaszam teraz trzymiesiecznego Bąbelka , może jeszcze jakies pieski sie załapią.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zajmijcie się przede wszystkim staruszkiem chiuwawką! On jest długowłosy, więc ładniejszy od tych krótkowłosych! I taki chorutki!!!!!!!!!!

Bo inaczej M. go wpakuje między swoje potwory.

Posted

[quote name='wtatara']to chyba ta pani co do mnie dzwoniła i mówiła że zna to schronisko

Tak, to Pani od Ciebie. Zgłosiła się z Twojego Allegro. Dziękuję za wszystkie ogłoszenia, które zamieszczasz.

Patia - Winiary są bliżej niż Harbutowice. Ok. 30 km od Krakowa, w stronę Gdowa. Z Wieliczki miałabyś nawet blisko.

Posted

[quote name='wtatara']a Winiart gdzie sie znajduja
WINIARY
to między Gdowem a Dobczycami ( z Krakowa można przez Gdów albo Wieliczka- Dziekanowice)- dla tych co mieszkają od tej strony Krakowa to NA PRAWDĘ NIE JEST DALEKO i nawet busiki śmigają;)
BAAARDZO potrzeba pomocników zwłaszcza na początku , zanim się wszystko jakoś poukłada.

Posted

P. Małgosia powiedziała, że dojazd byłby busem. a powrót ewentualnie samochodem jej syna. No i zanocować można.

I pieski obejrzeć, i jakiegoś sobie zabrać........ choćby na DT!

Posted

We wtorkowej gazecie krakowskiej byl reportaż poswięcony harbutowica oraz apel o pomoc rzeczowa i finansową z nr.konta do pani Bożeny po wczesniejszym uzgodnieniu.Bylo tez napisane ,że w czwartek w kundlu prezentowane sa pieski z harbutowic- może przyniesie to jakiś efekt.
Dzisja w krakowskiej jest Tinka ,ktora niestety nie znalazla domku w ostatnim programie.

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
We wtorkowej gazecie krakowskiej byl reportaż poswięcony harbutowica

łooo:-( przegapiłam:oops:
czy gdzieś to można poczytać (w necie?) czy tylko zostaje szukanie po czytelniach?

Posted

Jak znajdziesz tekst - to udostępnij!!!!!!!

Dziękuję za wszystko!!!!!!

I żeby tak domek dla chihuachuki się znalazł. To piesek długowłosy, potwornie stary i chory na serduszko, wymagający opieki veta. Jest on cichutki, nie szczeka, ale bywa zadziorny w stosunku do innych psów, więc może być zagrożony pod nieobecność p. Bożeny w Winiarach.

Posted

[quote name='Mraulina']Jak znajdziesz tekst - to udostępnij!!!!!!!

Dziękuję za wszystko!!!!!!

I żeby tak domek dla chihuachuki się znalazł. To piesek długowłosy, potwornie stary i chory na serduszko, wymagający opieki veta. Jest on cichutki, nie szczeka, ale bywa zadziorny w stosunku do innych psów, więc może być zagrożony pod nieobecność p. Bożeny w Winiarach.
Niestety tekst trzeba szukac bo ja gazete zostawilam w kundlu pani Magdzie ,ale byc może na stronie gk. bedzie.
Po chihuachuki byl jeden telefon ze skawiny oraz po Zlotke .Niestety pani nie zgodzila sie na spradzenie domku wiec nie ma domku dla Pysia.
pan od Zlotki zgodzil sie na sprawdzenie domku więc jadę tam w sobote albo niedziele .
Sniezynka pojechal do domku do sasiadki karusiap ,ktora zaraz po programie ja zawiozla.

Posted

U Miutki to ostateczność. Jej duże psy są spokojne i nic nie powinny karzełkowi zrobić, ale ona ma jeszcze takiego małego kundelka, który bywa agresywny. Jest malutki, ale parę razy większy od chihuauki. No i ona ma koty, które potrafią psa sponiewierać.

Posted

[quote name='wtatara']cieszę się ze chociaż te pieski będą miec domki.
ja mam Złotke na Allegro. Jeśli znajdzie domek proszę o informację
Niestety pan ze skawiny zadzwonil ,że zona sie nie zgadza i żebym sie nie fatygowala. wiec Zlotka nadal szuka domku