Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pani Haniu.
Konto jest zamknięte.

Dla wszytskich info. Musialam POKWITOWAĆ odbiór faktur na piśmie.
Było to dla mnie, po tych wszytskich latach dopłacania do Harbutowic, żenujące. Ktoś uznał, że jestem oszustką i musze potwierdzić na piśmie to co odbieram, bo inaczej sie wyprę.

Zamykam temat Harbutowic i pp. D.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mar.gajko napisał(a):
Pani Haniu.
Konto jest zamknięte.

Dla wszytskich info. Musialam POKWITOWAĆ odbiór faktur na piśmie.
Było to dla mnie, po tych wszytskich latach dopłacania do Harbutowic, żenujące. Ktoś uznał, że jestem oszustką i musze potwierdzić na piśmie to co odbieram, bo inaczej sie wyprę.

Zamykam temat Harbutowic i pp. D.

konto nie jest zamknięte skoro istnieje możliwość dokonywania na nie wpłat ( chyba ,że zostało zamknięte w ostatnich 2-3 dniach o czym jeszcze nie wiem)

Nie bardzo rozumiem co jest żenującego w prośbie o potwierdzenie odbioru dokumentów. Proszę pamiętać, że dotarły one do Pani poprzez pośredników i to ich wolą było aby mogli się "rozliczyć" z wykonania zadania.Praktyka potwierdzania odbioru ważnych dokumentów jest dość powszechna i ogólnie przyjęta jako zrozumiała i oczywista -Pani interpretacja tego faktu wydaje się jak dla mnie zupełnie niepotrzebnie zabarwiona emocjonalnie :shake:.

Posted

Jeżeli się do czegoś latami dopłacało, jak na to chronologia wskazuje, bez protestów i dobrowolnie, to nie należy tego wymawiać, zwłaszcza, że chodziło o dobro zwierząt.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Pamiętamy, pamiętamy;) tyle, że ten watek juz niestety od dłuższego czasu przestał wnosić cokolwiek nowego w temacie harbutowickich psów i poszukiwania im domów:-(

p.s.
zakończył się mój bazarek "kubraczkowy" który funkcjonował od pażdziernika 08 r. do końca lutego 09 r.
w sumie dla Harbutowic udało się na nim zebrać 4956 zł

był tez w międzyczasie bazarek z psimi butami z "utargiem" 386 zł

Posted

Taks, jesteś wielka! :loveu:

PS
No właśnie, gdzie można znaleźć jakieś informacje o tym, co się dzieje z harbutowickimi psiakami? Kto szuka domu? Kto znalazł?...

Posted

Harbutowice są pełne psów nie nadających siędo adopcji.
Te psy muszą jeść.
Nasz wątek jest potrzebny żeby o tym przypominać, werbować wolontariuszy i darczyńców.

• 1 month later...
Posted

Zobaczyłam właśnie 'Kundla' z relacją z Harbutowic. Jeszcze 50 psów ... I Majkel, którego pokzywaliśmy na dogo wiele miesięcy temu :shake: