mar.gajko Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Pani Haniu. Konto jest zamknięte. Dla wszytskich info. Musialam POKWITOWAĆ odbiór faktur na piśmie. Było to dla mnie, po tych wszytskich latach dopłacania do Harbutowic, żenujące. Ktoś uznał, że jestem oszustką i musze potwierdzić na piśmie to co odbieram, bo inaczej sie wyprę. Zamykam temat Harbutowic i pp. D. Quote
taks Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 mar.gajko napisał(a):Pani Haniu. Konto jest zamknięte. Dla wszytskich info. Musialam POKWITOWAĆ odbiór faktur na piśmie. Było to dla mnie, po tych wszytskich latach dopłacania do Harbutowic, żenujące. Ktoś uznał, że jestem oszustką i musze potwierdzić na piśmie to co odbieram, bo inaczej sie wyprę. Zamykam temat Harbutowic i pp. D. konto nie jest zamknięte skoro istnieje możliwość dokonywania na nie wpłat ( chyba ,że zostało zamknięte w ostatnich 2-3 dniach o czym jeszcze nie wiem) Nie bardzo rozumiem co jest żenującego w prośbie o potwierdzenie odbioru dokumentów. Proszę pamiętać, że dotarły one do Pani poprzez pośredników i to ich wolą było aby mogli się "rozliczyć" z wykonania zadania.Praktyka potwierdzania odbioru ważnych dokumentów jest dość powszechna i ogólnie przyjęta jako zrozumiała i oczywista -Pani interpretacja tego faktu wydaje się jak dla mnie zupełnie niepotrzebnie zabarwiona emocjonalnie :shake:. Quote
Mraulina Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Jeżeli się do czegoś latami dopłacało, jak na to chronologia wskazuje, bez protestów i dobrowolnie, to nie należy tego wymawiać, zwłaszcza, że chodziło o dobro zwierząt. Quote
Mraulina Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Harbutowicom trzeba pomagać dalej!!!!! Quote
Jagienka Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Czy ktoś się orientuje co z Gazelą? http://www.dogomania.pl/forum/9866059-post6.html Quote
wtatara Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 pojechało dzisiaj do Harbutowic trochę kocy , przydadzą się . Pewnie to jednak kropla w morzu Quote
Mraulina Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Ojej - obawiam się, że ktoś mógł pieska ukraść! Może obiecać nagrodę? Jaki tatuaż? Quote
Mraulina Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Podnoszę wątek. Pomoc potrzebna! Quote
taks Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Pamiętamy, pamiętamy;) tyle, że ten watek juz niestety od dłuższego czasu przestał wnosić cokolwiek nowego w temacie harbutowickich psów i poszukiwania im domów:-( p.s. zakończył się mój bazarek "kubraczkowy" który funkcjonował od pażdziernika 08 r. do końca lutego 09 r. w sumie dla Harbutowic udało się na nim zebrać 4956 zł był tez w międzyczasie bazarek z psimi butami z "utargiem" 386 zł Quote
moana Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Taks, jesteś wielka! :loveu: PS No właśnie, gdzie można znaleźć jakieś informacje o tym, co się dzieje z harbutowickimi psiakami? Kto szuka domu? Kto znalazł?... Quote
Mraulina Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Harbutowice są pełne psów nie nadających siędo adopcji. Te psy muszą jeść. Nasz wątek jest potrzebny żeby o tym przypominać, werbować wolontariuszy i darczyńców. Quote
Mraulina Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Podnoszę wątek, prosząc o pomoc. O Harbutowicach zapomniano. Jest żle! Quote
moana Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 O matko, prawie wszyscy sie z watku wyprowadzili...:roll::oops: Quote
Patia Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Czy wiecie ile psiaków zostało ? Czy wszystkie adopcyjne zostały wydane ? Quote
Mraulina Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Może by się coś jeszcze na upartego do adopcji znalazło. Trzeba by pogadać z P. Małgosią. Napuszczę na nią Miutkę. Quote
moana Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Zobaczyłam właśnie 'Kundla' z relacją z Harbutowic. Jeszcze 50 psów ... I Majkel, którego pokzywaliśmy na dogo wiele miesięcy temu :shake: Quote
Ank@ Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Majkel był u P. Ani przez pewien czas z tego co wiem .... Quote
Recommended Posts