Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ploter napisał(a):
czemu we wrocławiu? mogę popytać, sunia koleżanki miała operację we wrocku.
Kurcze, szkoda, że nie mogę jechać z tobą :( nie wyrobisz o 17? :(

niestety właśnie wychodzę.obiecuje ze nastepny tydzień pojedziemy razem,ok?

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czemu we wrocławiu? mogę popytać, sunia koleżanki miała operację we wrocku.
Kurcze, szkoda, że nie mogę jechać z tobą :( nie wyrobisz o 17? :(

Posted

Możesz nam podesłać amstaffa oczywiście. Damy go na stronę i forum amstaffów w wolnej chwili.
Ale z 5 - latkiem będzie bardzo, bardzo ciężko ze znalezieniem domu. Z reguły trwa to miesiącami albo latami. Sami mamy od 2 lat rodowodowego amstaffa i nikt go nie chce bo starszy.
Wierzę jednak, że każda potfora znajdzie swego amatora.

Posted

doddy napisał(a):
Możesz nam podesłać amstaffa oczywiście. Damy go na stronę i forum amstaffów w wolnej chwili.
Ale z 5 - latkiem będzie bardzo, bardzo ciężko ze znalezieniem domu. Z reguły trwa to miesiącami albo latami. Sami mamy od 2 lat rodowodowego amstaffa i nikt go nie chce bo starszy.
Wierzę jednak, że każda potfora znajdzie swego amatora.

doddy wkleiam link do jego watku
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105628&highlight=krakow

Posted

ayla1 napisał(a):
potrzeba kolejnego transportu.trzeba przywieźć Szamana na leczenie,bo jest łysy od grzyba,a 12 sierpnia idzie z Sadzą do domu:multi:
tylko trzeba go wyleczyć...
no i przywieźć.
czy jest ktos chętny do pomocy oprócz Agi?

to fajnie,że jest tylu chętnych,ze az się muszę sama cytować...

Posted

ayla1 napisał(a):
to fajnie,że jest tylu chętnych,ze az się muszę sama cytować...

Asia ,a nie mowilam ,tylko raz wtatara pomogla:diabloti:
ale teraz i tak jest lepiej ,jezdzisz ty,Aga i ja oraz zaczeła pomagac nam pani xenia,za co bardzo jej dziekuje.:loveu:

Posted

chętnie pomogę ale to musi byc przy pomocy mojego TZ - ja nie prowadzę.Mój mąż pracuje na zmiany, więc musimy dostosować się do jego pracy. Czwartek , piatek odpada, wyjeżdża 140 km za Kraków do mojej mamy

Posted

dziewczyny gdybym miała prawo jazdy pomogłabym częściej a tak to musze prosić męża. On nie ma nic przeciwko temu ale jak ja widzę jaki on zagoniony to nieraz nie mam odwagi. A prawa jazdy nigdy nie zrobie bo się do tego nie nadaję.

Posted

Kurcze, ja niestety z powodu najazdu gości nie bardzo mogę sobie pozwolić na dalsze eskapady :( co najwyżej do hoteliku. myślałam, że uda się upiec dwie pieczenie na jednym ogniu ale ten Pan się nie zgłosił co miał wziąć sunie z Harbutowic. :(

Posted

Ploter napisał(a):
Kurcze, ja niestety z powodu najazdu gości nie bardzo mogę sobie pozwolić na dalsze eskapady :( co najwyżej do hoteliku. myślałam, że uda się upiec dwie pieczenie na jednym ogniu ale ten Pan się nie zgłosił co miał wziąć sunie z Harbutowic. :(

ale gdzie sie nie zgłosił?

Posted

Ploter napisał(a):
do mnie, miał zadzwonić jak ustali z Panią z Harbutowic odbiór psa.

może jeszcze zadzwoni..
koniec swiata z tymi ludźmi.Ty się dwoisz i troisz żeby wszystko zorganizować a oni sobie bimbają całe życie.
ręce opadają,co?