Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

missieek napisał(a):
Ploter
jesli w Harbutowicach by nie bylo szczeniat to ja mam bardzo duzo do wydania
zerknij na strone z mojego podpisu

w harbutowicach nie ma szczeniat ,mam taka nadzieję bo wszystkie wydałysmy no chyba zeby sie pochowaly:loveu:

Jezeli panstwo nie beda chcieli Milki tylko takie malutkie szczenie to Agnieisiu bardzo cie prosze zaproponuj szczeniaki od missiek bo ona ma zawsze sajgon (wyciaga psy z umieralni z Olkusza)

Posted

Ploter napisał(a):
już wiem, właśnie mi Asia napisała - superrrr!!! bardzo się cieszę, choć moja rodzina już miała na niego chrapkę :)

Moze zaproponujesz sznaucerki suczki miniaturki jedna jest w schronisku po sterylce ma około 4-5 lat ,a u kolezanki w hoteliku jest 1,5 roczna ,pieprz z sola obie.:loveu:

Posted

Maciek przywiózł Majke po sterylce,jest bardzo smutna i widac ze cierpi bo ma jeszcze zapalenie ucha i dlatego ta główke ma przekrzywiona.
Czy jutro ktos zaglądnie do majeczki bo ja nie wiem czy dam rade , w piatek napewno bede napewno ale tak jak dzisiaj nie bede miala wiele czasu dla innych psiaków bo pani Ania znowu przyjeżdza zaprzyjazniac sie z Ruda żeby sie nie stresowała jak pani Ania podejmie ostateczna decyzje .Wiem ,ze pani Ania bardzo chce pomóc Rudej zewzgledu na jej chorobe i dltego ze nikt rudej nie chce ale widze ze bardzo do gustu jej przypadła lisiczka .

Posted

[quote name='Foksia i Dżekuś']w harbutowicach nie ma szczeniat ,mam taka nadzieję bo wszystkie wydałysmy no chyba zeby sie pochowaly:loveu:

niech Pani nie mówi,co chwilę p.Małgosia dzwoni że właśnie szczeniaki ma sąsiad:pdam jej do Pani numer to się Pani zapyta,ok:p

Posted

Ploter napisał(a):
już wiem, właśnie mi Asia napisała - superrrr!!! bardzo się cieszę, choć moja rodzina już miała na niego chrapkę :)

a Vera sie nie podoba?sliczny młody 7 m-cy rotwailer z kreconymi lekko włosami 100%,murzynek,jadzia,kajtuś,maja,super pomysł Żeby przyjechali do nas-na żywo to zawsze inaczej.do zamoscia pojechalam po 1 psa a wróciłam z 3-ma.:cool1:

Posted

ayla1 napisał(a):
a Vera sie nie podoba?sliczny młody 7 m-cy rotwailer z kreconymi lekko włosami 100%,murzynek,jadzia,kajtuś,maja,super pomysł Żeby przyjechali do nas-na żywo to zawsze inaczej.do zamoscia pojechalam po 1 psa a wróciłam z 3-ma.:cool1:

Asiu masz racje najlepiej żeby przyjechali na miejsce ale Vera jest zarezerwowana w poniedziałek lub we wtorej jedzie do domku:loveu:

Posted

ayla1 napisał(a):
pieski potrzebuja głaskania.a dużo ich.
a nie dużo rąk.

dokładnie tak ,jak wchodze to nie wiem kogo mam glaskac ,a wszystkie sie pchaja.
Małe maja najlepiej bo razem biegaja i wszystkie do czlowieka przylatuja wiec cały czas sa glaskane ale te wieksze sa sierotami:shake:
bede tez potrzebowała zawiec Boryska do wet.bo wczoraj cos kaszlal tylko sama nie wiem kiedy bo czasu brak ,chyba ze jest ktos chetny do pomocy?:loveu:

Posted

rany, ja się już gubię z tymi psami :) kto jest kto i skąd jest i jak wygląda :) jakie psy przywiozłaś za Zamościa? Może chciałabyś Asia jutro pod wieczór jechać do hoteliku, porobiłybyśmy fotki ? tylko mogę tak po 19.

Posted

Ploter napisał(a):
rany, ja się już gubię z tymi psami :) kto jest kto i skąd jest i jak wygląda :) jakie psy przywiozłaś za Zamościa? Może chciałabyś Asia jutro pod wieczór jechać do hoteliku, porobiłybyśmy fotki ? tylko mogę tak po 19.

dam Ci znać,bo wyprawiam Lolke na wczasy akurat w piątek w nocy jadą.

z zamoscia została tylko milka.

Posted

Ploter napisał(a):

Aga jak Asia nie da rady to jak bys mogla przyjechac była bym ci wdzieczna bo jak pisalm pani Ania znowu przyjezdza do Rudej ,a reszta psiaków tez by chciala byc wyglaskana no foty tez by sie przydały ,zwlaszcza kajtkowi ,a samemu jemu sie nie da zrobic.:loveu:

Posted

aa, myślałam, że nowe jakieś przywiozłaś :) to się jeszcze porozumiemy. Może jeszcze dziś będę mogła, ale to zależy co z Panem od Harbutowic- zaraz będę do niego dzwonić.

Posted

no nie ma problemu, tylko nie czuję się pewnie jechać tam samej- byłam tam naprawdę dwa razy, psów nie znam, nie znam zasad co można, co nie :)

Posted

Ploter napisał(a):
a co to za psina ?:)
A metamorfozy są moim ulubionym wątkiem na dogo :)

nie do wiary,co?
ta psina to Tinka z harbutowic wydana chyba tydzień przed aukcją przez p.Beatę ludziom co chcieli Tarota ale mieli kota i poszła Tinka,bo tarot lubi koty ale jeść.

Posted

jade do dzieci:p
dostałam tel z harbutowic że ludzie chcą się pozbyć dwóch grzywaczek chińskich.matka z córką .4,5 lat.jedna ślepa,druga po operacji ale nie wiadomo czy będzie widzieć.jakie są genetyczne wady oczu u psów?nieuleczalne?najlepszy psi optyk we wrocławiu?

Posted

ayla1 napisał(a):
jade do dzieci:p
dostałam tel z harbutowic że ludzie chcą się pozbyć dwóch grzywaczek chińskich.matka z córką .4,5 lat.jedna ślepa,druga po operacji ale nie wiadomo czy będzie widzieć.jakie są genetyczne wady oczu u psów?nieuleczalne?najlepszy psi optyk we wrocławiu?

najlepszy optyk w Warszawie