Foksia i Dżekuś Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Aniu wczoraj po sterylce i operacji oka przywiozłam Mele.Ja tez trzeba pooglaszac.Mam jej zdjecia wiec wysle ci na maila jak znajde chwilke. Mela jest grzeczna i Bardzo lubi sie wtulac w człowieka ,jak wiekszosc zwierzaków . Wczoraj razem z Ruda ,Kajtkiem i maja pobiegały na wybiegu ,ale raczej to wtulały sie we mnie i koleżanke.:loveu: Quote
Ank@ Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 dobrze, dobrze - poogłaszam psiaki tylko do kogo podać telefon kontaktowy ???:modla::modla: Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Ank@2 napisał(a):dobrze, dobrze - poogłaszam psiaki tylko do kogo podać telefon kontaktowy ???:modla::modla: Moze byc do mnie .Dziekuje;) Quote
Ank@ Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Lisica, Murzynek i Maja już ogłoszeni na gumtree i zwierzakach... kogo jeszcze ?? tylko potrzebuje gotowego tekstu zaraz będę dalej ogłaszać ;) Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Foksia i Dżekuś napisał(a):Aniu wczoraj po sterylce i operacji oka przywiozłam Mele.Ja tez trzeba pooglaszac.Mam jej zdjecia wiec wysle ci na maila jak znajde chwilke. Mela jest grzeczna i Bardzo lubi sie wtulac w człowieka ,jak wiekszosc zwierzaków . Wczoraj razem z Ruda ,Kajtkiem i maja pobiegały na wybiegu ,ale raczej to wtulały sie we mnie i koleżanke.:loveu: Aniu Meli juz ci nie bede zdjec przesyłac bo dzisjaj pojechała do domku.:loveu: Quote
Ank@ Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 w sierpniu ma być kolejna aukcja psów pod Dżokiem. w której połowie sierpnia ?? może już wiadomo :cool3: Quote
Ploter Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 jak mamy jakiś wybór to ja wolę w drugiej - a może warto na początku września, rodziny wracają już z wakacji. Quote
Ank@ Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 no to ja wolę pierwszą połowę. ale najlepszy jest rzeczywiście wrzesień :cool3: Quote
ayla1 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Ank@2 napisał(a):w sierpniu ma być kolejna aukcja psów pod Dżokiem. w której połowie sierpnia ?? może już wiadomo :cool3: sierpień/wrzesień Quote
ayla1 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 mela,która nawet nie miała okazji być w programie ma dom!!!!!:multi: mela to 5-letnia sunia,ukochany przytulaczek-dzięki której u mnie mieszka zula {bo wtedy do programu miała przyjechać mela,ale za skarby nie chciała wleźć do klatki i pojechała zamiast niej zula} świeżo po sterylizacji i operacji oczka pojechała do uroczej starszej Pani na Dąbie. boże jaki to kochany pieseczek z charakteru jak zula,wiec wiem o czym mówie.:loveu::loveu::loveu: ale majki było mi szkoda,bo sama bidulka została w boksie...:-( szukamy domku dla majeczki!!!:razz:kto pierwszy znajdzie.. UWAGA!start! Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 ayla1 napisał(a):mela,która nawet nie miała okazji być w programie ma dom!!!!!:multi: mela to 5-letnia sunia,ukochany przytulaczek-dzięki której u mnie mieszka zula {bo wtedy do programu miała przyjechać mela,ale za skarby nie chciała wleźć do klatki i pojechała zamiast niej zula} świeżo po sterylizacji i operacji oczka pojechała do uroczej starszej Pani na Dąbie. boże jaki to kochany pieseczek z charakteru jak zula,wiec wiem o czym mówie.:loveu::loveu::loveu: ale majki było mi szkoda,bo sama bidulka została w boksie...:-( szukamy domku dla majeczki!!!:razz:kto pierwszy znajdzie.. UWAGA!start! :loveu: Asiu juz ci mówiłam ,ze czasem z ogłoszenia jednego psiaka ida tez inne lub zamiast tego z gazety idzie inny piesek .Task jest w przypadku Meli ,ogłosiłam w krakowskiej Lalke od pani Xeni ale jak zadzwoniła pani okazało sie że ma zbyt wiele lat jak na 1 roczna sunie ,taka żywiołowa ,ktora tylko biega po ogrodzie z innymi psami i ma niespozyta energie zaproponowałam w porozumieniu z pani aXenia mele i majke .Pani Xenia pania zawiozła do hoteliku i pani wybrała Melę :lol: Asiu mi tez bardzo szkoda majki bo znowu bedzie smutna . Ale jak wszyscy beda trzymac kciuki to moze majke damy do boksu z Kajtkiem . A ciebie Asiu zapraszam do hotelu w poniedziłek na 18 bo i tak trzeba zawiesc jakąs psice na sterylke ,bo ja musze byc w hotelu jak przyjedzie bardzo miła pani ,zreszta chciła bym żebys ty tez była.:loveu: Quote
ayla1 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 potrzeba kolejnego transportu.trzeba przywieźć Szamana na leczenie,bo jest łysy od grzyba,a 12 sierpnia idzie z Sadzą do domu:multi: tylko trzeba go wyleczyć... no i przywieźć. czy jest ktos chętny do pomocy oprócz Agi? Quote
Ploter Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 gdzie go trzeba przywieźć? ten grzyb jest zaraźliwy? nie dam rady go od razu wziąć razem z ta suką? mogłabym we czwartek bo dziś niestety zostałam bez samochodu :( Quote
Ploter Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 zaraźliwy oczywiście dla innego psa? jakbym miała od razu tą suczkę z panem wziąć? Quote
ayla1 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 nie,no az tak szybko sie nie zarazi a one i tak tam w kupie,więc który mial zlapac to juz złapał.Chodzi raczej o to,że to dwa duze psy,bo Szaman jest jak seter a hanza jak wilk.chyba,ze pan jednego weźmie na kolana a Ty drugiego:lol: Quote
Ploter Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 ale coś sobie zrobią?? Pan nie może z przodu siedzieć a psy z tylu? chyba ze mondeo wezmę i kratkę założe ale to musiałabym z mężem pertraktować bo mył dziś samochód :evil_lol: Quote
ayla1 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Ploter napisał(a):ale coś sobie zrobią?? Pan nie może z przodu siedzieć a psy z tylu? chyba ze mondeo wezmę i kratkę założe ale to musiałabym z mężem pertraktować bo mył dziś samochód :evil_lol: ups...:evil_lol:wiem o co chodzi... kaganek sie załozy suczycy i bedzie ok.szaman to anioł wiec o niego jestem spokojna..dzwoniłas już do chłopa? Quote
ayla1 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 dzwoniła Pani,która wzięła melę,mówi że jest nią zachwycona.że nie widziała jeszcze trakiego psa:loveu: a nie mówiłam... chodzi za nią jak cień,od razu wlazła do łóżka.no cud nie pies. a pani cały dzień z nią siedzi na działce i ją całuje po pyszczku. sa takie chwile dla których warto żyć... Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 ayla1 napisał(a):dzwoniła Pani,która wzięła melę,mówi że jest nią zachwycona.że nie widziała jeszcze trakiego psa:loveu: a nie mówiłam... chodzi za nią jak cień,od razu wlazła do łóżka.no cud nie pies. a pani cały dzień z nią siedzi na działce i ją całuje po pyszczku. sa takie chwile dla których warto żyć... Czasem człowiek ma juz wszystkiego dosc ale własnie dla takich chwil warto zapomniec o wszystkim co złe:lol: Asiu zadzwon do pani i powiedz jej ze w poniedziłek musi przyjechac do kontroli oczka nan Narwik Quote
Ploter Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 ooo to cudownie!! takie wieści o poranku:loveu: Dziś będę do Pana dzwonić - trudno trafić do tego przytuliska? Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Dzisiaj trzeba tez z Narwiku odebrac po sterylce Majke,ja nie mam samochodu bo mąz z corka wyjechali do zakopanego ,zreszta po wczorajszej wycieczce i tak by mi nie dał ,ma juz dosc codziennych wyjazdow z psami ,. Asia jeszcze nie ma dokumentow ,Maciek jest chory wiec potrzebny by był transport zeby odebrac majke ,czy jest ktos chetny do pomocy bo Agnieszka jedzie do harbutowic i tez nie da rady :shake: Quote
Ploter Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 do Harbutowic jadę jutro lub w piątek ale dziś niestety nie dam rady, środy mam zawalone zajęciami niestety :( Quote
Ploter Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 czy w Harbutowicach są jakieś szczeniaki?? albo mamy jakieś szczeniaki do wydania? bo znajomi chcą szczeniaka. Quote
ayla1 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Ploter napisał(a):czy w Harbutowicach są jakieś szczeniaki?? albo mamy jakieś szczeniaki do wydania? bo znajomi chcą szczeniaka. milka to szczeniak...:p dam Ci nr na prv Quote
Ploter Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 wiem że szczeniak - namawiam ich, mają pojechać na Łużycką. Czekam :) Quote
Recommended Posts