Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ayla1']Tarot podobno jest bardzo grzeczny
nie sika,nie szczeka,śpi grzecznie koło łóżka.
dzieczynka go karmi i ciągle z nim wychodzi na pole.
zakochała się w nim od razu
tak jak ja
to dziecko o złotym sercu i zobaczycie,ze Tarot przeleje na nią całą swoją miłość,nie odstąpi jej na krok i będzie jej bronił w każdej sytuacji.
bo to taki dobry piesek jest.
nie wiecie jak się cieszę!!!!![/quote]

Super wieści:multi::multi::multi: Życzę Tarotowi i jego nowemu domkowi wszystkiego co najlepsze:lol::lol::lol:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zula, zuch prawdziwy, muszę z Ploterem na nią uważać:evil_lol:
Wspaniałe wieści od Tarota!! Ten pies zasługuje na takie życie.
U Gaworka też wszystko w jak najlepszym porządku - będę dziś dzwonić to się dowiem jak pierwsza noc w nowym domku - może już z Pańcią w łóżku...?:)
Maja piękna- wyżłowata- wstawię ją na wyżły.
A co to Asia za piękne "u mnie" jakoś nie zauważyłam na naszej ulicy takich pięknych widoków :p

Posted

[quote name='Ploter']To proszę napiszcie krótki tekścik o niej, bo ja nie znam jej historii. Znalazłam jej fajne zdjęcie to wyśle do MP.[/quote]
Ruda została znaleziona w ubiegłym roku w sierpniu jak błakała sie po nowej hucie .
Poszla oczywiscie na boksy ogolne i cąłe szczescie ktos zauwazyl ,ze ma atak padaczki bo by bylo po niej .
Na zime poszła na magazyniki ale jak tylko zrobilo sie ciepło została w raz z innymi psami przeniesiona na boksy ze staruszkami ,a staruszki tez potrafian grysc i nie raz sie gryza wiec nie moglam pozwolic żeby tam zostala wiec jest w hotelu.
Ruda to ideal psa ,jest bardzo kochana ,zreszta każdy kto ja poznal to wie ,bo kazdego wylize.
Ruda ma okolo 6-7 lat i jest wysterylizowana.

Posted

[quote name='Ploter']To proszę napiszcie krótki tekścik o niej, bo ja nie znam jej historii. Znalazłam jej fajne zdjęcie to wyśle do MP.[/quote]
Ruda została znaleziona w ubiegłym roku w sierpniu jak błakała sie po nowej hucie .
Poszla oczywiscie na boksy ogolne i cąłe szczescie ktos zauwazyl ,ze ma atak padaczki bo by bylo po niej .
Na zime poszła na magazyniki ale jak tylko zrobilo sie ciepło została w raz z innymi psami przeniesiona na boksy ze staruszkami ,a staruszki tez potrafian grysc i nie raz sie gryza wiec nie moglam pozwolic żeby tam zostala wiec jest w hotelu.
Ruda to ideal psa ,jest bardzo kochana ,zreszta każdy kto ja poznal to wie ,bo kazdego wylize.
Ruda ma okolo 6-7 lat i jest wysterylizowana.

Posted

[quote name='Foksia i Dżekuś']Ruda została znaleziona w ubiegłym roku w sierpniu jak błakała sie po nowej hucie .
Ruda ma okolo 6-7 lat i jest wysterylizowana.[/quote]
ona ma chyba ze 3-4 lata Pani Beatko...:cool1:

Posted

[quote name='Ploter']Zula, zuch prawdziwy, muszę z Ploterem na nią uważać:evil_lol:
Wspaniałe wieści od Tarota!! Ten pies zasługuje na takie życie.
U Gaworka też wszystko w jak najlepszym porządku - będę dziś dzwonić to się dowiem jak pierwsza noc w nowym domku - może już z Pańcią w łóżku...?:)
Maja piękna- wyżłowata- wstawię ją na wyżły.
A co to Asia za piękne "u mnie" jakoś nie zauważyłam na naszej ulicy takich pięknych widoków :p[/quote]
u mnie-w sensie pod skrzydłami a plener 50 km za krakowem,pięknie,co?

Posted

[quote name='Foksia i Dżekuś']W ksiązeczce ma zapisane wiecej .Ale widac ,że ona nie jest taka mlodziutka bo jest bardzo ulozona ,a mlodziutkie psiaki szaleja.[/quote]
przecież mogli się pomylić,no ja tak myślę,że ze 4 ma.;)

Posted

[quote name='dorota1']Czy będą jakieś wieści z domu Tarota?
Pani Asiu, czy odwołała Pani jego zdjęcie w Dzienniku Polskim u tamb?
W miejsce Tarota poszedłby inny piesek, który już też długo czeka.[/quote]

Tarot dzisiaj w Dzienniku Polskim. Może jeśli będzie dzwonił ktoś sensowny, zaproponować mu innego pieska. Czasem tak robiłam i udawało się przekonać zainteresowanego.;)

Posted

[quote name='tamb']Tarot dzisiaj w Dzienniku Polskim. Może jeśli będzie dzwonił ktoś sensowny, zaproponować mu innego pieska. Czasem tak robiłam i udawało się przekonać zainteresowanego.;)[/quote]
wiem,wiem,nie zdążyłam odwolać tarota-sorry,ale i tak na razie nikt nie dzwonił.jak tyljo coś tyrknie ,to proponuje innego psiaka- w końcu tyle ich jest...dość duzo ich wydajemy,ale mimo tego zamiast ubywać to przybywa...:-(

Posted

[quote name='Foksia i Dżekuś']Ruda została znaleziona w ubiegłym roku w sierpniu jak błakała sie po nowej hucie .
Ruda ma okolo 6-7 lat i jest wysterylizowana.[/quote]
jakaś pani dzwoniła w sprawie rudej,ma oglądać w czw.kundla....:p

Posted

ayla1 napisał(a):

Maja,3 letnia sunia,znaleziona przywiązana do drzewa.do niedawna w harbutowicach.piesek anioł-kanapowy.przestraszona,pięknie umaszczona sunia czeka na dom.

co można jeszcze o Mai opowiedzieć ??
mam ją prezentować w Kundlu a to trochę mało, nie znam dobrze suńki.

Posted

Czekaj czekaj:) bo ja też mam występować z Mają - Asia pytała czy mogę. To kto w końcu występuje?? Dajcie znać, żebym na darmo nie jechała :)

Posted

Serio???
Dzisiaj P. Beata mi w hotelu powiedziała, że mam zaprezentować Maję.
A lisica jedzie do programu?? To ja bym ją zaprezentowała

Posted

Ploter napisał(a):
hihihi mnie rano Asia pytała- to niech się same wypowiedzą - mnie obojętne :)

idzie do programu maja,milka,kajtek i ruda.Aga skoro p.Beata wydała taką dyspozycję to weźmiesz milcie zaprezentujesz?ona taka kochana jest..
nikt by Ci moja droga nie kazał na darmo jechać,chyba mnie nie podejrzewasz o marnotrawienie Twojego czasu;)a jak gaworek?bo ja mam milion wątków oprócz jego...

Posted

ayla1 napisał(a):
idzie do programu maja,milka,kajtek i ruda.Aga skoro p.Beata wydała taką dyspozycję to weźmiesz milcie zaprezentujesz?ona taka kochana jest..
nikt by Ci moja droga nie kazał na darmo jechać,chyba mnie nie podejrzewasz o marnotrawienie Twojego czasu;)a jak gaworek?bo ja mam milion wątków oprócz jego...

Asiu ja tylko poprosilam Anie czy nie mogla by wystapic z Majka-Stokrotka bo bo wczoraj ją jej dałam na raczki żeby sie z nia zapoznała bo pomyslałam sobie ze bedziesz chciala zeby Aga wystapila z twoja ulubienica Milka .;)
Ja wiem ,ze oczywiscie Ania wolala by Lisiczke bo to widac ze bardzo jej do gustu przypadła ale tak jak napisałas wczesniej nie bedziemy brac 3 rudych:loveu:
Lisiczka jest dzisjaj w krakowskiej wiec prosze o kciuki.:lol: