dorota1 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='ayla1']Tarot podobno jest bardzo grzeczny nie sika,nie szczeka,śpi grzecznie koło łóżka. dzieczynka go karmi i ciągle z nim wychodzi na pole. zakochała się w nim od razu tak jak ja to dziecko o złotym sercu i zobaczycie,ze Tarot przeleje na nią całą swoją miłość,nie odstąpi jej na krok i będzie jej bronił w każdej sytuacji. bo to taki dobry piesek jest. nie wiecie jak się cieszę!!!!![/quote] Super wieści:multi::multi::multi: Życzę Tarotowi i jego nowemu domkowi wszystkiego co najlepsze:lol::lol::lol: Quote
dorota1 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Zulunia też przesłodka jest:lol: Trzymamy teraz kciuki za domek dla Majki:bigok: Quote
Ploter Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Zula, zuch prawdziwy, muszę z Ploterem na nią uważać:evil_lol: Wspaniałe wieści od Tarota!! Ten pies zasługuje na takie życie. U Gaworka też wszystko w jak najlepszym porządku - będę dziś dzwonić to się dowiem jak pierwsza noc w nowym domku - może już z Pańcią w łóżku...?:) Maja piękna- wyżłowata- wstawię ją na wyżły. A co to Asia za piękne "u mnie" jakoś nie zauważyłam na naszej ulicy takich pięknych widoków :p Quote
Ank@ Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Jakie dobre wieści z domu Tarota :multi: Ten pies pokocha całym serduchem nową Panią. :cool3::loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Ploter']To proszę napiszcie krótki tekścik o niej, bo ja nie znam jej historii. Znalazłam jej fajne zdjęcie to wyśle do MP.[/quote] Ruda została znaleziona w ubiegłym roku w sierpniu jak błakała sie po nowej hucie . Poszla oczywiscie na boksy ogolne i cąłe szczescie ktos zauwazyl ,ze ma atak padaczki bo by bylo po niej . Na zime poszła na magazyniki ale jak tylko zrobilo sie ciepło została w raz z innymi psami przeniesiona na boksy ze staruszkami ,a staruszki tez potrafian grysc i nie raz sie gryza wiec nie moglam pozwolic żeby tam zostala wiec jest w hotelu. Ruda to ideal psa ,jest bardzo kochana ,zreszta każdy kto ja poznal to wie ,bo kazdego wylize. Ruda ma okolo 6-7 lat i jest wysterylizowana. Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Ploter']To proszę napiszcie krótki tekścik o niej, bo ja nie znam jej historii. Znalazłam jej fajne zdjęcie to wyśle do MP.[/quote] Ruda została znaleziona w ubiegłym roku w sierpniu jak błakała sie po nowej hucie . Poszla oczywiscie na boksy ogolne i cąłe szczescie ktos zauwazyl ,ze ma atak padaczki bo by bylo po niej . Na zime poszła na magazyniki ale jak tylko zrobilo sie ciepło została w raz z innymi psami przeniesiona na boksy ze staruszkami ,a staruszki tez potrafian grysc i nie raz sie gryza wiec nie moglam pozwolic żeby tam zostala wiec jest w hotelu. Ruda to ideal psa ,jest bardzo kochana ,zreszta każdy kto ja poznal to wie ,bo kazdego wylize. Ruda ma okolo 6-7 lat i jest wysterylizowana. Quote
ayla1 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Foksia i Dżekuś']Ruda została znaleziona w ubiegłym roku w sierpniu jak błakała sie po nowej hucie . Poszla oczywiscie na boksy ogolne i cąłe szczescie ktos zauwazyl ,ze ma atak padaczki bo by bylo po niej . Na zime poszła na magazyniki ale jak tylko zrobilo sie ciepło została w raz z innymi psami przeniesiona na boksy ze staruszkami ,a staruszki tez potrafian grysc i nie raz sie gryza wiec nie moglam pozwolic żeby tam zostala wiec jest w hotelu. Ruda to ideal psa ,jest bardzo kochana ,zreszta każdy kto ja poznal to wie ,bo kazdego wylize. Ruda ma okolo 6-7 lat i jest wysterylizowana.[/quote] ona ma chyba ze 3-4 lata Pani Beatko...:cool1: Quote
ayla1 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Ploter']Zula, zuch prawdziwy, muszę z Ploterem na nią uważać:evil_lol: Wspaniałe wieści od Tarota!! Ten pies zasługuje na takie życie. U Gaworka też wszystko w jak najlepszym porządku - będę dziś dzwonić to się dowiem jak pierwsza noc w nowym domku - może już z Pańcią w łóżku...?:) Maja piękna- wyżłowata- wstawię ją na wyżły. A co to Asia za piękne "u mnie" jakoś nie zauważyłam na naszej ulicy takich pięknych widoków :p[/quote] u mnie-w sensie pod skrzydłami a plener 50 km za krakowem,pięknie,co? Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='ayla1']ona ma chyba ze 3-4 lata Pani Beatko...:cool1:[/quote] W ksiązeczce ma zapisane wiecej .Ale widac ,że ona nie jest taka mlodziutka bo jest bardzo ulozona ,a mlodziutkie psiaki szaleja. Quote
ayla1 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Foksia i Dżekuś']W ksiązeczce ma zapisane wiecej .Ale widac ,że ona nie jest taka mlodziutka bo jest bardzo ulozona ,a mlodziutkie psiaki szaleja.[/quote] przecież mogli się pomylić,no ja tak myślę,że ze 4 ma.;) Quote
tamb Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='dorota1']Czy będą jakieś wieści z domu Tarota? Pani Asiu, czy odwołała Pani jego zdjęcie w Dzienniku Polskim u tamb? W miejsce Tarota poszedłby inny piesek, który już też długo czeka.[/quote] Tarot dzisiaj w Dzienniku Polskim. Może jeśli będzie dzwonił ktoś sensowny, zaproponować mu innego pieska. Czasem tak robiłam i udawało się przekonać zainteresowanego.;) Quote
ayla1 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='tamb']Tarot dzisiaj w Dzienniku Polskim. Może jeśli będzie dzwonił ktoś sensowny, zaproponować mu innego pieska. Czasem tak robiłam i udawało się przekonać zainteresowanego.;)[/quote] wiem,wiem,nie zdążyłam odwolać tarota-sorry,ale i tak na razie nikt nie dzwonił.jak tyljo coś tyrknie ,to proponuje innego psiaka- w końcu tyle ich jest...dość duzo ich wydajemy,ale mimo tego zamiast ubywać to przybywa...:-( Quote
Ploter Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 w najbliższym moim psie będzie Milka i Alik, walczę też o Rudą - reszta psów w następnym, zobaczymy, które będą aktualne. Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Wyslałm wczoraj Asi zdjecie heksy z nowego domku ,pewnie jak znajdzie troszke czasu to je wklei :loveu: Quote
ayla1 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Foksia i Dżekuś']Wyslałm wczoraj Asi zdjecie heksy z nowego domku ,pewnie jak znajdzie troszke czasu to je wklei :loveu: Quote
ayla1 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Foksia i Dżekuś']Ruda została znaleziona w ubiegłym roku w sierpniu jak błakała sie po nowej hucie . Poszla oczywiscie na boksy ogolne i cąłe szczescie ktos zauwazyl ,ze ma atak padaczki bo by bylo po niej . Na zime poszła na magazyniki ale jak tylko zrobilo sie ciepło została w raz z innymi psami przeniesiona na boksy ze staruszkami ,a staruszki tez potrafian grysc i nie raz sie gryza wiec nie moglam pozwolic żeby tam zostala wiec jest w hotelu. Ruda to ideal psa ,jest bardzo kochana ,zreszta każdy kto ja poznal to wie ,bo kazdego wylize. Ruda ma okolo 6-7 lat i jest wysterylizowana.[/quote] jakaś pani dzwoniła w sprawie rudej,ma oglądać w czw.kundla....:p Quote
Ank@ Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 ayla1 napisał(a): Maja,3 letnia sunia,znaleziona przywiązana do drzewa.do niedawna w harbutowicach.piesek anioł-kanapowy.przestraszona,pięknie umaszczona sunia czeka na dom. co można jeszcze o Mai opowiedzieć ?? mam ją prezentować w Kundlu a to trochę mało, nie znam dobrze suńki. Quote
Ploter Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Czekaj czekaj:) bo ja też mam występować z Mają - Asia pytała czy mogę. To kto w końcu występuje?? Dajcie znać, żebym na darmo nie jechała :) Quote
Ank@ Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Serio??? Dzisiaj P. Beata mi w hotelu powiedziała, że mam zaprezentować Maję. A lisica jedzie do programu?? To ja bym ją zaprezentowała Quote
Ploter Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 hihihi mnie rano Asia pytała- to niech się same wypowiedzą - mnie obojętne :) Quote
Ank@ Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 zastanawiam się czy ja czegoś nie pomieszałam :oops: dobrze, że jutro środa, a nie czwartek. Quote
Ank@ Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10372221#post10372221 wątek Murzynka poproszę o zdjęcia i ewentualnie wskazanie błędów w 'historii Murzynka' Quote
ayla1 Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Ploter napisał(a):hihihi mnie rano Asia pytała- to niech się same wypowiedzą - mnie obojętne :) idzie do programu maja,milka,kajtek i ruda.Aga skoro p.Beata wydała taką dyspozycję to weźmiesz milcie zaprezentujesz?ona taka kochana jest.. nikt by Ci moja droga nie kazał na darmo jechać,chyba mnie nie podejrzewasz o marnotrawienie Twojego czasu;)a jak gaworek?bo ja mam milion wątków oprócz jego... Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 ayla1 napisał(a):idzie do programu maja,milka,kajtek i ruda.Aga skoro p.Beata wydała taką dyspozycję to weźmiesz milcie zaprezentujesz?ona taka kochana jest.. nikt by Ci moja droga nie kazał na darmo jechać,chyba mnie nie podejrzewasz o marnotrawienie Twojego czasu;)a jak gaworek?bo ja mam milion wątków oprócz jego... Asiu ja tylko poprosilam Anie czy nie mogla by wystapic z Majka-Stokrotka bo bo wczoraj ją jej dałam na raczki żeby sie z nia zapoznała bo pomyslałam sobie ze bedziesz chciala zeby Aga wystapila z twoja ulubienica Milka .;) Ja wiem ,ze oczywiscie Ania wolala by Lisiczke bo to widac ze bardzo jej do gustu przypadła ale tak jak napisałas wczesniej nie bedziemy brac 3 rudych:loveu: Lisiczka jest dzisjaj w krakowskiej wiec prosze o kciuki.:lol: Quote
Recommended Posts