Ploter Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 nie znam takiego biszkoptowego psiaka. Pamiętaj Asia, ze na Bernardynke też mam wstępnie chętnych z domem i ogrodem. No ale to wtedy jak już coś więcej będzie o niej wiadomo. Biedna Milka :( ehh wszystkie biedne :( no nic trzeba działać!! A jaka jest możliwość zorganizowania jeszcze raz takiej akcji jak pod Wawelem? Quote
Ploter Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 A Asia przypomniało mi się o "Moim Psie" nie wiem które pieski tam wysłałaś ale jeśli te, które mają już domy to może uda się dosłać nowe. Quote
Ank@ Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 przepraszam za offa wzięłam kaganiec Tosi, niewiele się zastanawiając od Agnieszki. Ale to nie mój kaganiec, i nie potrzebny mi. Podrzucę go do hotelu w najbliższym czasie. Czyj on jest ?? Quote
dorota1 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Czy będą jakieś wieści z domu Tarota? Pani Asiu, czy odwołała Pani jego zdjęcie w Dzienniku Polskim u tamb? W miejsce Tarota poszedłby inny piesek, który już też długo czeka. Quote
ayla1 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='dorota1']Czy będą jakieś wieści z domu Tarota? Pani Asiu, czy odwołała Pani jego zdjęcie w Dzienniku Polskim u tamb? W miejsce Tarota poszedłby inny piesek, który już też długo czeka.[/quote] witam, Tarot dopiero dziś pojechał do domu,czekam na wieści,mam nadzieję ze nie wróci bladym świtem.no zależy co to za ludzie są.ja nie mogę zrobić dla niego nic wiecej.reszta zalezy od nowej rodziny. dam jej znać gazety.ale dopiero po jutrzejszej rozmowie z Tarotem.:roll: Quote
ayla1 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Ploter']A Asia przypomniało mi się o "Moim Psie" nie wiem które pieski tam wysłałaś ale jeśli te, które mają już domy to może uda się dosłać nowe.[/quote] a mogę Tobie wysłać?nie mam kurde czasu wogóle na maile-zobacz która godzina:shake:masakra.a jutro o 7 wstaje i zawozimy hekse do sieprawia.:cool1: a w pon.nowe laski do lekarza.w piątek do zamościa. w srode do w-wy.:cool1::cool1: Quote
ayla1 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Foksia i Dżekuś']:shake: Zadnych telefonów po sunie nie bylo i po naszego nieszczesliwego Murzynka tez nie ,tak ze mamy 3 suczki z harbutowic ,Majkela u pani Ani i Sarunie tez u pani Ani ,Ruda,kajtusia ,Alika 13 letniego psiaka ,ktorego włascicielka sie pochorowala i nie jest w stanie sie nim opiekowac,Were,Fobosa , Boryska ,2 psiaki rotwajlerowate ,ktore nawet nie wiem jak wolamy ,i jeszcze przyjezdza jamniczka i bernardynka Asiu jak i kiedy my te wszystkie bidy wydamy :shake:Juz mysle po nocach i dniach , a jeszcze szmana mi szkoda ,bo tam nigdy sie nie wyleczy:shake: i jeszcze krzyczki... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10347851#post10347851 i zamość:cool1: jednego rotka nazywam scooby bo mnie skubał po szyi:loveu: ledwo je- dwa niedźwiedzie -sprowadziłam z wybiegu.kazdy chciał wyrazić swoją sympatię bardziej niż drugi...no. wrzuce foty-może znacie kogoś kto by chciał 2 młode rotwailery rodzeństwo-chłopcy do pilnowania posesji? Aga coś wam może o nich powiedzieć-bo miała z nimi bliskie spotkanie:lol: Quote
ayla1 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 trzeba szukać szybciutko domu dla majki-stokrotki i meli i lisi,żeby wziąźć następne psiaki,np.szamana,bo szaman i sadza sierpień/wrzesień jadą do nowego domu:multi:i musi być zdrowy.a poza tym mamy full obłozenie w hotelu:-(:roll:Ania przypomnij wątek lisicy do wydania please, kopiować i pomagać proszę.szukać domków.każda dodatkowa ręka to więcej psów ocalonych.kończy się czas...allegro tylko z tytułem pieski z harbutowic skazane na śmieć i z info-jesli nie ty to może twój przyjaciel czy jakoś tak.pomóżcie...ciągle nas mało... Quote
ayla1 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [FONT=Courier New]Najpilniej domu szuka Ruda chora na padaczkę sunia -jak wiewióreczka.gdy właściciele odkryli chorobe,wyrzucili przerażoną sunię na ulicę.[/FONT] [FONT=Courier New]od znalezienia domu zależy jej życie.jest tak wylewna w uczuciach i tak strasznie cieszy się gdy nas widzi że emocje ją wykańczają.[/FONT] [FONT=Courier New]leki ma zapewnione do końca życia.potrzeba jej natychmiastowej [/FONT] [FONT=Courier New]stabilizacji i spokojnej przystani.najlepiej dla osoby samotnej-stale przebywającej w domu.idealna pociecha gwarantowana!!!!!:loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Courier New]ratujcie rudą...[/FONT] Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='ayla1'][FONT=Courier New]Najpilniej domu szuka Ruda chora na padaczkę sunia -jak wiewióreczka.wyrzucona na ulicę po odkryciu przez nich choroby.[/FONT] [FONT=Courier New]od znalezienia domu zależy jej życie.jest tak wylewna w uczuciach i tak strasznie cieszy się gdy nas widzi że emocje ją wykańczają.[/FONT] [FONT=Courier New]leki ma zapewnione do końca życia.potrzeba jej natychmiastowej [/FONT] [FONT=Courier New]stabilizacji i spokojnej przystani.najlepiej dla osoby samotnej-stale przebywającej w domu.idealna pociecha gwarantowana!!!!!:loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Courier New]ratujcie rudą...[/FONT] Asiu własnie sie popłakałam .ale to jest prawda Ruda to psinka ,ktora najbardziej potrzebuje domku ,kazdy boi sie epilepsji ,a my z Asia juz nioeraz widziałysmy jej ataki i naprawde wcale to nie jest takie straszne ,nalezy tylko mała połozyc w chłodnym ,spokojnym miejscu i podac czopek , po 10 min.Rud wraca do normy.W domku napewno ataki beda żadsze tak jak w przypadku Broni ,ktora na dom w hotelu czekała 4 miesiace , a od 3 jest w domku . Quote
Ploter Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Asia, wyśle psiaki do Mojego Psa tylko powiedz które? jak trzeba to podjadę do hotelu czy Harbutowic żeby im fotki porobić. kurcze skończyło sie na wakacje Dzień Dobry TVN wróci dopiero na jesieni :( Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Ploter']Asia, wyśle psiaki do Mojego Psa tylko powiedz które? jak trzeba to podjadę do hotelu czy Harbutowic żeby im fotki porobić. kurcze skończyło sie na wakacje Dzień Dobry TVN wróci dopiero na jesieni :([/quote] Ploter tak jak pisałm i Asia najbardziej potrzebujaca jest Ruda ,co prawda w czwartek jedzie z kajtusiem do programu ale nie robie sobie nadzei wiec jak bys mogla ruda wysłac do mojego psa to byla bym wdzieczna. Dzisaj bylam 3 godz.w hotelu wiec poswieciłam oprocz rudej i kajtusia wiecej czasu innym psiaka . Bardzo fajna jest lisica ,milka ale tez okazało sie ,że stokrotka i mela bardzo sa przytulasne i wcale mela nie jest szalona i wcale nie musi isc do domu z ogrodem jak to pani Małgosia powiedziala ,ona moze zamieszkac w bloku i to na kanapie taka jest z niej przytulasna suczka.:lol: Wszystkie wpatruja sie tymi wiernymi oczkami w człowieka i szukaja u nas schronienia. Prinsik dzisjaj z boryskiem tez sporo został wygłaskany i one tez tak długo czekaja , a lata im leca i coraz gorzej bedzie mozna je wyadoptowac.:shake: Quote
Ploter Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 To proszę napiszcie krótki tekścik o niej, bo ja nie znam jej historii. Znalazłam jej fajne zdjęcie to wyśle do MP. Quote
Ploter Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Ania, to nie jest glupi DTVN, to jest kasa- ważniejsza jest Tola Szlagowska, romanse, seriale niż pieski. Takie życie i nic na to nie poradzimy :( Quote
Ank@ Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 'It's a very, very mad world mad world' :shake: napiszę do nich jeszcze w sierpniu i będę pisała do skutku :diabloti: Quote
dorota1 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Czy wiadomo może jak ma się Tarot w nowym domu? Quote
ayla1 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Tarot podobno jest bardzo grzeczny:crazyeye: nie sika,nie szczeka,śpi grzecznie koło łóżka. dzieczynka go karmi i ciągle z nim wychodzi na pole. zakochała się w nim od razu:loveu: tak jak ja:loveu: to dziecko o złotym sercu i zobaczycie,ze Tarot przeleje na nią całą swoją miłość,nie odstąpi jej na krok i będzie jej bronił w każdej sytuacji. bo to taki dobry piesek jest. nie wiecie jak się cieszę!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
ayla1 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Maja,3 letnia sunia,znaleziona przywiązana do drzewa.do niedawna w harbutowicach.piesek anioł-kanapowy.przestraszona,pięknie umaszczona sunia czeka na dom. Quote
ayla1 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Ktoś go zna??? znaleziony w okolicach wrocławskiej ,duży ,biszkoptowy pies,podobno parę dni temu był już w schronisku i jego pan go odebrał,3 dni później na ulicy znalazłam go ja i znów jest w schronie a pan nie odbiera telefonu... Quote
ayla1 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 to zula jeszce w harbutowicach a to już u mnie: Quote
ayla1 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 muszę się pochwalić,bo zula to prze-pies jest:loveu: wczoraj do hienki(mój grzywacz)podbiegł wielki pies żeby ją powąchać,a ta tchórzofretka zaczęła piszczeć ze strachu,na to przyleciała zula i z całym impetem rzuciła się z zębami na 7 razy większego psa:crazyeye::crazyeye::loveu: to samo było jak wujek w zartach zaczał poszturchiwać i łaskotać córe- zula na nigo z oszczekiem i zębami. potem wujek już do końca imprezy miał lipę:evil_lol:;) to prawda że te psy kochają bardziej... Quote
Recommended Posts