wtatara Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 nowe to szkoda pieniedzy, tylko pozmieniam to.To ma jeszcze 9 dni. Tylko tak- mam napisac ze jest w DT i wkleic nowe fotki, czy coś jeszcze Quote
Ploter Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Aa fajnie, nie wiedziałam, ze można pozmieniać :) nowe zdjęcia, DT, tekst jest ok :) Quote
Ploter Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Kurcze, dziś w Uwadze na TVN będzie o jakiejś kobiecie, która ma przytulisko dla psów i jakiś koszmar się tam dzieje :( jak jest koszmar bo psy są łyse i "wymiotują odchodami i torebką foliową" to jest to temat do TV a biedne psiaki, które PO PROSTU straciły swoją panią to już nie :( Quote
Ank@ Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111470 to chyba wątek tych psiaków a co z Agusią ?? już w nowym domku ?? Quote
Ploter Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 masakra jakaś :( oglądałam uwagę :( No właśnie- co z Agusią?? Quote
ayla1 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Agusia oczywiście spała w domu,nie w boksie.Dziś pojechała do domku:multi: w Harbutowicach zostało 87 psów-w tym 18 z Winiar Quote
Ank@ Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 czy w Harbutowicach ktoś ma spis psów które tam przebywają ?? czy one są tam jako N.N. ? niektóre psy mają książeczki, imiona , ale czy wszystkie ?? Quote
ayla1 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 książeczki nie ma ani pół,imiona mają wszystkie ale nie sa skatalogowane, cud ze się je udało policzyć... Aga-jak dzieciaki? pozdrawiam Quote
Ank@ Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 niektóre psy mają szczepienia, tak ?? A książeczki nie mają ?? Musiałabym być geniuszem by zapamiętać, który pies jest szczepiony i kiedy...:shake: Quote
ayla1 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 70% ma wściekliznę do 20 czerwca br....-odnotowano na świstkach ,reszta nie ma nic. Quote
Kinya Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 ayla1 napisał(a): w Harbutowicach zostało 87 psów-w tym 18 z Winiar Rozumiem, że w Winiarach nie ma już psów, a 87 to liczba wszystkich, jakie znajdują się obecnie w Harbutowicach, tak? A czy w Winiarach zostały jakieś koty? Była tam gromadka :shake: Quote
ayla1 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Kinya napisał(a):Rozumiem, że w Winiarach nie ma już psów, a 87 to liczba wszystkich, jakie znajdują się obecnie w Harbutowicach, tak? A czy w Winiarach zostały jakieś koty? Była tam gromadka :shake: w winiarach zostało ok 12 psów i koty, czyli herbu harbutowice zostało 69.:crazyeye: Quote
Ploter Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Dzieciaki zmiennie, raz zabawa raz wojna. pisze wszystko na wątku Gaworka :) Quote
Ploter Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 GAWOREK JEDZIE DO DOMUUUUUUU!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:: multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::m ulti::multi::multi::multi::multi::multi::multi::mu lti::multi::multi::multi::multi::multi::multi::mul ti::multi: Przygarniają go rodzice koleżanki z Przemyśla.:lol: Domek z ogródkiem, cała rodzina czeka już na niego! W sobotę odbędzie swoją pierwszą podróż pociągiem :smile: Quote
wtatara Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 bardzo się cieszę. Czyli to Allegro moge zmienić dla innego psiaczka Quote
Ploter Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 no chyba można - przesądna jestem, to może poczekajmy do soboty rano aż go wsadzę do pociągu ;) Quote
liryka Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 usmiechnieta gaworkowa mordka szczerzy sie teraz jeszcze bardziej:):) kto bedzie go pilotowal w pociagu? Quote
ayla1 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 wczoraj przywiozłam do krakowa dwie harbutowickie sunie. fotki później. obywie nieduże-jedna to mela-czarna kudłata do sterylki,prania,szczepienia,operacji oka:shake: druga to maja-maleństwo potulne,cała rabata oglądajcie dziś "Kundel bury.." o 18.40 tvp3 kraków,będzie rabatka,a kto jeszcze...cdn w kundlu:p Quote
Ploter Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 No jak to kto? sam pojedzie:) powieszę mu adres na szyi i go odbiorą w Przemyślu :) żartuje - bratanica koleżanki będzie jechać z Krakowa do Przemyśla i go weźmie. Właśnie piszę instrukcję obsługi Gaworka to im wręczę :) Quote
liryka Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 :lol::lol:tak myslalam, madry chlopak, nawet kartka mu niepotrzebna - sam wyszczeka adres Quote
ayla1 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 były tylko telefony po podhalanke i moją bernardynkę co przyjeżdża w poniedziałek.nie kojarzysz Aga takiego biszkoptowego dużego psiaka puchatego z okolicy?bo przyplątał się do nas na spacerze... Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 :shake:ayla1 napisał(a):wczoraj przywiozłam do krakowa dwie harbutowickie sunie. fotki później. obywie nieduże-jedna to mela-czarna kudłata do sterylki,prania,szczepienia,operacji oka:shake: druga to maja-maleństwo potulne,cała rabata oglądajcie dziś "Kundel bury.." o 18.40 tvp3 kraków,będzie rabatka,a kto jeszcze...cdn w kundlu:p Zadnych telefonów po sunie nie bylo i po naszego nieszczesliwego Murzynka tez nie ,tak ze mamy 3 suczki z harbutowic ,Majkela u pani Ani i Sarunie tez u pani Ani ,Ruda,kajtusia ,Alika 13 letniego psiaka ,ktorego włascicielka sie pochorowala i nie jest w stanie sie nim opiekowac,Were,Fobosa , Boryska ,2 psiaki rotwajlerowate ,ktore nawet nie wiem jak wolamy ,i jeszcze przyjezdza jamniczka i bernardynka Asiu jak i kiedy my te wszystkie bidy wydamy :shake:Juz mysle po nocach i dniach , a jeszcze szmana mi szkoda ,bo tam nigdy sie nie wyleczy:shake: Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 A i zapomniałam o Milce ,ktora miala miec juz dom ,nie szukałysmy i nie reklamowałysmy i pani wycofala sie w ostatniej chwili. Juz nie raz mówilam ze nie ma rezerwacji i jak ktos chce poczekac to spisujemy umowe i placi za hotel tak jak bylo to w przypadku bokserki ale tutaj bylam pewna ,ze osoba z polecenia i zrobila psiaka:mad: w balona, nigdy juz nie bedziemy rezerwowac:shake: Quote
Recommended Posts