ayla1 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Ploter napisał(a):postaram się w ty, tygodniu coś zdziałać z TVNem. Wątpię czy się uda z weekendowymi wydaniami ale może choć z tygodniowymi. Studiowałam dziennikarstwo i kilka ludzi ze studiów pracuje w TVN - popytam jakie są możliwości z innymi programami. Mam kumpla w Detektywach :evil_lol: super!!a jakie sa możliwości jeżeli napisałabym ładny artykuł(ponoć mam rękę do pisania:cool3:)z dramatycznymi zdjęciami o prywatnych pseudo schroniskach w Polsce?jakie są możliwości zeby wcisnac go do jakiejś poczytnej gazety?wie ktoś? Quote
Therion Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 To bajoro w , ktorym stoi Hanza fatalne...., jestem zdziwiony,ze ona jeszcze tam jest jakies 3 lata temu szukalem jej domu, ale bieda nadal siedzi w schronisku. Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Therion napisał(a):To bajoro w , ktorym stoi Hanza fatalne...., jestem zdziwiony,ze ona jeszcze tam jest jakies 3 lata temu szukalem jej domu, ale bieda nadal siedzi w schronisku. Szukałes jej domu i znalzles ? bo moze tym razem sie uda .Czym wiecej osob bedzie szukac domu dla konkretnych psów to wieksza mozliwosc ich adopcji. Jak by byly potrzebne nowe informacje o hanzie to asia wszystkiego sie dowie . Quote
Ploter Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Asia, jak masz chwile to napisz, z gotowym materiałem zawsze łatwiej :) Prześlij mi na maila to postaram się go gdzieś wysłać. Quote
ayla1 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 na razie nie wiadomo co z tym domkiem,ale za to:słuchajcie!!: znalazły się 2 zgubione dzieciaki śnieżki.tzn.jakieś baby zabrały jej te szczeniaki zeby się dosłownie pobawić a teraz je oddają.... więc 2 dzieci wraca do śnieżki do hotelu..na pewno się ucieszy:loveu: już się śmieje Quote
Ploter Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 hahaha ale radość :) fajnie - mama jak śnieg a synek jak smoła :) Quote
Ploter Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 czekam na jakiś dramatyczny tekścik ze zdjęciami od Asi i coś spróbuje podziałać. Asia jak nie masz czasu, to coś mogę sklecić te tego co na dogo jest. Quote
ayla1 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 jestem w trakcie pisania,czekam na zgode na uzycie zdjęć:roll: aga,może w piątek chcesz jechać do hotelu? Quote
Ploter Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Fajnie, czekam - możemy sprobować sie umówić na piątek - dogadamy się jakoś jeszcze. chętnie pojadę. Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Bardzo potrzebny jest transport psiakow w niedziele z hotelu na łuzyckiej pod pomnik Dzoka (Tarot i Hexa) na godzine 13 musza byc pod pomnikiem. Ja i Asia jedziemy po 3 psy do Harbutowic ,niestety na dzien dzisiejszy juz wiem ,ze w niedziele maz nie da mi samochodu bo ma juz dosc moich wycieczek i powiedzial ze nie bedzie siedzial znowu sam cala niedziele tylko zabiera nasze psy i z córka jada na działke ,w zwiazku z tym zostaje tylko Asi samochód ,a nie wezmiemy do samochodu 5 psów i opiekunow do nich. Pani Ania ma kogos zradzic i przyjedzie z Podłęza z maikelem, Potrzebujemy jeszcze 2 chetne osoby do trzymani piesków ,bo jest nas na razie 4 Prosimy o pomoc ,kto moze nam pomoc Quote
Ploter Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 A co się dzieje pod pomnikiem? i ile będzie trwało? Quote
ayla1 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Ploter napisał(a):A co się dzieje pod pomnikiem? i ile będzie trwało? W niedzielę pod pomnikiem Dżoka w godz.13-19 jest aukcja harbutowickich psów,zbiórka karmy,koców i pieniedzy oraz aukcja obrazów na rzecz zwierzaków.Organizuje to Pani Magda H.,tvp3,oraz my:p SERDECZNIE ZAPRASZAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Ploter Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 To ja się wstępnie piszę na transport na 13 i możliwe, że zawiezienie po 19 - no chyba i oby tak było, że nie będzie to potrzebne:) potwierdzę jutro, bo muszę skonsultować z szanownym małżonkiem, który wybył do stolycy. Quote
ayla1 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 ok,to świetnie,jak w piątek pojedziemy,to zobaczysz gdzie to jest:p pozdrawiam Quote
Ank@ Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 coś mi z tego DD TVN nie odpisują, i chyba nie odpiszą :mad: Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Ank@2 napisał(a):coś mi z tego DD TVN nie odpisują, i chyba nie odpiszą :mad: pewnie dla nich pies to tylko pies i maja w nosie zwierzece problemy:shake: Quote
agamika Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10307499#post10307499 wątek Heksy zgodnie z obietnicą . Quote
Ank@ Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Czy Murzynek ma wątek ? Jeśli nie, to z pewnością się nim zajmę (fizycznie i wirtualnie) jeśli tylko Gawuś znajdzie dom, żeby teraz nie wzbudzać zazdrości wśród psów i żeby się jeszcze bardziej nie gryzły w boksie. Quote
dorota1 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Ja żałuję, że nie mam warunków na więcej psów. Wtedy Heksa i Tarot byliby moi. Takie piękne psy! Mogę tylko rozesłać po znajomych. Quote
ayla1 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 dorota1 napisał(a):Ja żałuję, że nie mam warunków na więcej psów. Wtedy Heksa i Tarot byliby moi. Takie piękne psy! Mogę tylko rozesłać po znajomych. bardzo proszę,to już bardzo dużo...najważniejszy Tarot,bo jego nikt nie chce od początku-ani pół telefonu...powiedzcie mu to.:-( dziękuję Quote
Ploter Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Ja bym Gaworka porwała :) albo Tosie :) albo Milke :) mam zdjęcia Murzynka i Rudej wiec mogę udostępnić jak trzeba. Quote
Recommended Posts