Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ploter napisał(a):
postaram się w ty, tygodniu coś zdziałać z TVNem. Wątpię czy się uda z weekendowymi wydaniami ale może choć z tygodniowymi. Studiowałam dziennikarstwo i kilka ludzi ze studiów pracuje w TVN - popytam jakie są możliwości z innymi programami. Mam kumpla w Detektywach :evil_lol:

super!!a jakie sa możliwości jeżeli napisałabym ładny artykuł(ponoć mam rękę do pisania:cool3:)z dramatycznymi zdjęciami o prywatnych pseudo schroniskach w Polsce?jakie są możliwości zeby wcisnac go do jakiejś poczytnej gazety?wie ktoś?

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To bajoro w , ktorym stoi Hanza fatalne...., jestem zdziwiony,ze ona jeszcze tam jest jakies 3 lata temu szukalem jej domu, ale bieda nadal siedzi w schronisku.

Posted

Therion napisał(a):
To bajoro w , ktorym stoi Hanza fatalne...., jestem zdziwiony,ze ona jeszcze tam jest jakies 3 lata temu szukalem jej domu, ale bieda nadal siedzi w schronisku.

Szukałes jej domu i znalzles ? bo moze tym razem sie uda .Czym wiecej osob bedzie szukac domu dla konkretnych psów to wieksza mozliwosc ich adopcji. Jak by byly potrzebne nowe informacje o hanzie to asia wszystkiego sie dowie .

Posted

na razie nie wiadomo co z tym domkiem,ale za to:słuchajcie!!:
znalazły się 2 zgubione dzieciaki śnieżki.tzn.jakieś baby zabrały jej te szczeniaki zeby się dosłownie pobawić a teraz je oddają....
więc 2 dzieci wraca do śnieżki do hotelu..na pewno się ucieszy:loveu:
już się śmieje

Posted

czekam na jakiś dramatyczny tekścik ze zdjęciami od Asi i coś spróbuje podziałać.
Asia jak nie masz czasu, to coś mogę sklecić te tego co na dogo jest.

Posted

Bardzo potrzebny jest transport psiakow w niedziele z hotelu na łuzyckiej pod pomnik Dzoka (Tarot i Hexa) na godzine 13 musza byc pod pomnikiem.
Ja i Asia jedziemy po 3 psy do Harbutowic ,niestety na dzien dzisiejszy juz wiem ,ze w niedziele maz nie da mi samochodu bo ma juz dosc moich wycieczek i powiedzial ze nie bedzie siedzial znowu sam cala niedziele tylko zabiera nasze psy i z córka jada na działke ,w zwiazku z tym zostaje tylko Asi samochód ,a nie wezmiemy do samochodu 5 psów i opiekunow do nich.
Pani Ania ma kogos zradzic i przyjedzie z Podłęza z maikelem,
Potrzebujemy jeszcze 2 chetne osoby do trzymani piesków ,bo jest nas na razie 4
Prosimy o pomoc ,kto moze nam pomoc

Posted

Ploter napisał(a):
A co się dzieje pod pomnikiem? i ile będzie trwało?

W niedzielę pod pomnikiem Dżoka w godz.13-19 jest aukcja harbutowickich psów,zbiórka karmy,koców i pieniedzy oraz aukcja obrazów na rzecz zwierzaków.Organizuje to Pani Magda H.,tvp3,oraz my:p
SERDECZNIE ZAPRASZAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

To ja się wstępnie piszę na transport na 13 i możliwe, że zawiezienie po 19 - no chyba i oby tak było, że nie będzie to potrzebne:) potwierdzę jutro, bo muszę skonsultować z szanownym małżonkiem, który wybył do stolycy.

Posted

Czy Murzynek ma wątek ?
Jeśli nie, to z pewnością się nim zajmę (fizycznie i wirtualnie) jeśli tylko Gawuś znajdzie dom, żeby teraz nie wzbudzać zazdrości wśród psów i żeby się jeszcze bardziej nie gryzły w boksie.

Posted

dorota1 napisał(a):
Ja żałuję, że nie mam warunków na więcej psów. Wtedy Heksa i Tarot byliby moi. Takie piękne psy! Mogę tylko rozesłać po znajomych.

bardzo proszę,to już bardzo dużo...najważniejszy Tarot,bo jego nikt nie chce od początku-ani pół telefonu...powiedzcie mu to.:-(
dziękuję