karusiap Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Ploter napisał(a):trzeba zamienić bmp (bitmapa) na jpg w jakimś programie graficznym. mogę to zrobić jak dostane zdjęcia. przeslalam Ci foty,ja nie potrafie:oops: Quote
karusiap Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 hmmm podaj mi prosze na priwa bo wyslalam na tego co masz w profilu dogo Quote
ayla1 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Foksia i Dżekuś napisał(a):Do hoteliku przyjedzie tez Kinga ,pojdzie na spacer z Tarotem w chusteczce z napisem ,że szuka domu . Asia super to wymysliłas :loveu: Kinga to wymyśliła:p Quote
ayla1 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 jezu jaka ona piękna, szczęściara z niej co nie p.Beatko?ładny jej domek znalazłyśmy?:loveu: Quote
ayla1 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 pikuś.lat 5 maleńki piesek-nietoperzyk o wielkim sercu czeka na ocalenie w Harbutowicach Quote
Ploter Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 brawo ;) ale maluszek, ile tam jest jeszcze psów do oddania? Quote
ayla1 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Hanza-5 letnia srebrna wilczyca,idelny pies stróżujący Quote
ayla1 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Śnieżka-2-letnia sunia,wyrzucona do rowu z 5-ma szczeniakami w okolicach harbutowic.Zdesperowana wzięła w zęby ostatnie ocalałe dziecko i poszła szukać ratunku wsród ludzi.Tak trafiła do nas.Czeka w hotelu z maleńkim Teodorkiem Quote
ayla1 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Ploter napisał(a):brawo ;) ale maluszek, ile tam jest jeszcze psów do oddania? ........100? Quote
moana Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Mam teraz mocno ograniczony dostęp do sieci, niestety, ale chciałabym wystawić znowu psiaki na Allegro. Które wystawić? Albo, które mają allegro? :roll: Widziałam plakaty harbutowickie w Momo na Dietla :cool3: Quote
ayla1 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='moana']Mam teraz mocno ograniczony dostęp do sieci, niestety, ale chciałabym wystawić znowu psiaki na Allegro. Które wystawić? Albo, które mają allegro? :roll: Widziałam plakaty harbutowickie w Momo na Dietla :cool3: http://allegro.pl/show_item.php?item=377153967 i jeszcze Tarota mam. Na pewno Hanza i Pikuś chcą na allegro to proszę kopiować fotki. reszte fotek co mam z harbutowic moge wysłac na maila,komu? Quote
Jagienka Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108978 Może do tego wątku lepiej Asiu te zdjęcia i nie wiem czy tam wpisy sa aktualne w tych pierwszych postach? Quote
Ank@ Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Może to głupi i nierealny pomysł - sami oceńcie. Pomyślałam, że Dzień Dobry TVN szczególnie w niedzielę ogląda b. dużo osób. Można by się tam zaprezentować harbutowickie psiaki. Wiem, że do Warszawa, że dojazd, ale ten program ogląda naprawdę duuuużo osób. Może właśnie tam, ktoś wypatrzyłby psiaka. Quote
ayla1 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Ank@2 napisał(a):Może to głupi i nierealny pomysł - sami oceńcie. Pomyślałam, że Dzień Dobry TVN szczególnie w niedzielę ogląda b. dużo osób. Można by się tam zaprezentować harbutowickie psiaki. Wiem, że do Warszawa, że dojazd, ale ten program ogląda naprawdę duuuużo osób. Może właśnie tam, ktoś wypatrzyłby psiaka. fajnie,jak załatwisz nam miejsce to jedziemy.:cool3: ale jak to technicznie miałoby to wyglądać? Quote
ayla1 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='ayla1']Śnieżka-2-letnia sunia,wyrzucona do rowu z 5-ma szczeniakami w okolicach harbutowic.Zdesperowana wzięła w zęby ostatnie ocalałe dziecko i poszła szukać ratunku wsród ludzi.Tak trafiła do nas.Czeka w hotelu z maleńkim Teodorkiem mamy potencjalny domek z ogródkiem dla Śnieżki i Teodorka:multi: do góry psino!!! Quote
dorota1 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Szczęśliwe wiadomości:multi: Trzymam kciuki by sie udało:bigok: Quote
Ank@ Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Wysłałam maila do DD TVN , mam nadzieję , że szybko odpiszą. I zgodzą się na prezentację psiaków. Czy w Uwadze lub podobnym programie był reportaż o Harbutowicach ? jeżeli chodzi o stronę techniczną - niestety nie wiem jak by to miało wyglądać :shake: Quote
Ploter Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 postaram się w ty, tygodniu coś zdziałać z TVNem. Wątpię czy się uda z weekendowymi wydaniami ale może choć z tygodniowymi. Studiowałam dziennikarstwo i kilka ludzi ze studiów pracuje w TVN - popytam jakie są możliwości z innymi programami. Mam kumpla w Detektywach :evil_lol: Quote
Recommended Posts