Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Do hoteliku przyjedzie tez Kinga ,pojdzie na spacer z Tarotem w chusteczce z napisem ,że szuka domu .
Asia super to wymysliłas :loveu:

Kinga to wymyśliła:p

Posted

Śnieżka-2-letnia sunia,wyrzucona do rowu z 5-ma szczeniakami w okolicach harbutowic.Zdesperowana wzięła w zęby ostatnie ocalałe dziecko i poszła szukać ratunku wsród ludzi.Tak trafiła do nas.Czeka w hotelu z maleńkim Teodorkiem

Posted

Mam teraz mocno ograniczony dostęp do sieci, niestety, ale chciałabym wystawić znowu psiaki na Allegro. Które wystawić? Albo, które mają allegro? :roll:

Widziałam plakaty harbutowickie w Momo na Dietla :cool3:

Posted

[quote name='moana']Mam teraz mocno ograniczony dostęp do sieci, niestety, ale chciałabym wystawić znowu psiaki na Allegro. Które wystawić? Albo, które mają allegro? :roll:

Widziałam plakaty harbutowickie w Momo na Dietla :cool3:

http://allegro.pl/show_item.php?item=377153967

i jeszcze Tarota mam.
Na pewno Hanza i Pikuś chcą na allegro to proszę kopiować fotki.
reszte fotek co mam z harbutowic moge wysłac na maila,komu?

Posted

Może to głupi i nierealny pomysł - sami oceńcie.
Pomyślałam, że Dzień Dobry TVN szczególnie w niedzielę ogląda b. dużo osób. Można by się tam zaprezentować harbutowickie psiaki. Wiem, że do Warszawa, że dojazd, ale ten program ogląda naprawdę duuuużo osób. Może właśnie tam, ktoś wypatrzyłby psiaka.

Posted

Ank@2 napisał(a):
Może to głupi i nierealny pomysł - sami oceńcie.
Pomyślałam, że Dzień Dobry TVN szczególnie w niedzielę ogląda b. dużo osób. Można by się tam zaprezentować harbutowickie psiaki. Wiem, że do Warszawa, że dojazd, ale ten program ogląda naprawdę duuuużo osób. Może właśnie tam, ktoś wypatrzyłby psiaka.

fajnie,jak załatwisz nam miejsce to jedziemy.:cool3:
ale jak to technicznie miałoby to wyglądać?

Posted

[quote name='ayla1']Śnieżka-2-letnia sunia,wyrzucona do rowu z 5-ma szczeniakami w okolicach harbutowic.Zdesperowana wzięła w zęby ostatnie ocalałe dziecko i poszła szukać ratunku wsród ludzi.Tak trafiła do nas.Czeka w hotelu z maleńkim Teodorkiem

mamy potencjalny domek z ogródkiem dla Śnieżki i Teodorka:multi:
do góry psino!!!

Posted

Wysłałam maila do DD TVN , mam nadzieję , że szybko odpiszą. I zgodzą się na prezentację psiaków. Czy w Uwadze lub podobnym programie był reportaż o Harbutowicach ?
jeżeli chodzi o stronę techniczną - niestety nie wiem jak by to miało wyglądać :shake:

Posted

postaram się w ty, tygodniu coś zdziałać z TVNem. Wątpię czy się uda z weekendowymi wydaniami ale może choć z tygodniowymi. Studiowałam dziennikarstwo i kilka ludzi ze studiów pracuje w TVN - popytam jakie są możliwości z innymi programami. Mam kumpla w Detektywach :evil_lol: