Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki ale TU też wklejcie koniecznie - tak myślę że ten wątek zamiera bo brak mu "zapsienia" i konkretów - trzeba to koniecznie nadrobić;)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poszedł kolejny przelew na Harbutowice z bazarków (Diany79 i moich)
Tym razem uzbierało się 1068,90 zł:multi:
Bardzo dziękuję wszystkim kupującym smyczki, obróżki, ciuszki i inne rzeczy wystawiane przez nas na Harbutowice:loveu:

Posted

Widze ze nie ma chetnych do sprawdzenia domu w Gaju ,wiec niestety nie będzie sprawdzony bo jest to sporo kilometrow a ja w tym tygodniu wjeżdzilam juz bardzo duzo kilometrow i poświęcilam więcej czasu . mam tez swoje biedy w schronisku i w niepolomicach i nie mogę o nich zapominac .
W czwartek po programie kundel bury w transporcie obiecla pomóz wtatara ale moze sie okazac że chetnych bedzie wiecej na zwierzeta ,ze chetni będa z poza krakowa i wtedy albo stracimy domek ,albo domek będzie nie sprawdzony bo niestety sam nie dam rady.

Posted

wtatara napisał(a):
Oj z pomocy nie wycofuję się ale ten czwartek odpada -mam jajko w pracy, które ja organizuję

Pani Wando ,a czy jest możliwośc jak bedzie chetny dom zawieśc pieska w piatek ,bądz w sobote , napewno chętnie Karusiap lub Jagienka pomoga w adopcji i sprawdzeniue domku tylko one nie mają samochodu.

Posted

Zdjęcia przesłane przez Foksię :

Złotka w nowym domku :

Zdjęcia Pętelki i Kory z nowych domków :

Wiarus w nowym domku ( znalazł domek po ostatnim programie ) :

Posted

Nowe zdjęcia Portosa już wstawiłam do aukcji . Foksia , jesli będziesz jeszcze miała zdjęcia szczeniaków z Harbutowic to wyślij do mnie , wstawię do aukcji .

Posted

Wlasnie zadzwonila do mnie pan od Wiarusa ,wczoraj wieczorem przecisnał się przez ogrodzenie i dal nogę.:shake:
Państwo go szukali ,dali zgłoszenie do schroniska i rozwiesili plakaty ,mają mi przeslac nowe zdjecia żeby dac ogloszenie do kundla.
Ja nie wiem jak mogli go nie pilnowac ale się stalo ,prosze wszystkich o pomoc i powiadomienie na innych watkach wraz ze zdjeciem.

A pozatym jutro jedzie do domku na oś Jegiellońskie Misia ,a do Gaja Bernardynka.
Ja pana wypytalam i wydje sie wszystko byc okej ,a na miejscu jeszcze WSZYSTKO SPRAWDZI INSPEKTORKA tOZU ,KTORA BĘDZIE PSA ZAWOZIC.

W harbutowicach jest jeszcze większa tragedia niż byla ,pani Malgosia skrecila noge tak że nie ma kto karmic zwierzat.

Posted

Czy to z Łęgu miałabym przewieżć. w czwartek to zależy o której wrócę i mąż jest do 19 w pracy. W piątek zaraz po pracy jadę do mamy , która ma 75 lat i mieszka 140 km od Krakowa. wracam w niedzielę wieczorem. Tak wygląda ten tydzień.Przyszły czwartek to nie ma sprawy, a ten to raczej odpada. Mama , jak już pisałam to starsza osoba i muszę jej porobić porządki przedswiąteczne. Przepraszam

Posted

wtatara napisał(a):
Czy to z Łęgu miałabym przewieżć. w czwartek to zależy o której wrócę i mąż jest do 19 w pracy. W piątek zaraz po pracy jadę do mamy , która ma 75 lat i mieszka 140 km od Krakowa. wracam w niedzielę wieczorem. Tak wygląda ten tydzień.Przyszły czwartek to nie ma sprawy, a ten to raczej odpada. Mama , jak już pisałam to starsza osoba i muszę jej porobić porządki przedswiąteczne. Przepraszam

Po programie (na krzemionkach czekamy na tel.do 20 a potem jak jest chetny domek rozwozimy.

A tak wogole to nie wiem jak to będzie z harbutowicami , bo nie ma chetnych do pomocy ,a dotego pani Malgosia nie chce wspolpracowac ,bo zalatwilam z tozem transport tych dwoch psiakow DO DOMKU (MISI i bernardynka) a pani malgosia powiedzila że nie wposci Magdy inspektorki ,ktora ma przewiśc psiaki bo mam do niej jakies ale.
Powiedzilam pani Malgosi że jak tak zrobi to Toz wycofa sie z pomocy nie bedzie mial kto przywozic psów do programu ,a ja tez wycofam sie w tej sytuacji z pomocy)
Co dlaej bedzie nawet nie chce wiedzieć :shake:

Posted

Jagienka napisał(a):
Uffff już miałam czarne myśli...

ja jednak mialam nadzieje ze sie znjdzie ale strasznie sie martwilam zeby musie cos zlego nie przytrafilo ,przeciez to dziecko samo na ulicy.
Dobrze że sa jednak ludzie ,ktorzy zwracaja uwage na biegajace z przerazeniem psy.
Jak moj Dzekus sie przestraszyl i uciekl corce to 3 godziny żesmy go szukali ,wszyscy mowili albo ze go nie widzieli albo ze byla tam i tam ,a on biedny sie przemieszczal i nikt mimo tego że mial obrózke i adresatke nie zlapal go nikt żeby nie biegal po ulicy . Na cale szczescie mieszkal juz u nas ponad rok i przyszedl w koncu sam pod blok,musial slyszec jak go wolamy.

Posted

moana napisał(a):
Chetnie zrobie ogloszenia na allegro jakims harbutowickim psiakom. Prosze o informacje, ktore takich potrzebuja no i o informacje do ogloszen.

Bardz prosze o zrobienie Alegro Kajtusiowi .
Napisz mi swojego maila ,a wysle foty i informacje.
moj mail :porebska_beata@o2.pl

Posted

wtatara napisał(a):
kilka psiaków z Harbutowic ma u mnie Allegro

A ktore? Moze uporzadkujmy i dajmy linki do aukcji na poczatku watku?? :roll:

A to Kajtek, ktoremu zaraz zrobie allegrowe ogloszenie: