Ank@ Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 pedigree organizuje akcje 'rosnij zdrowo' - rozdają paczki karmy dla szczeniąt. Można kilka takich paczek zamówić i przeznaczyć dla psów w hotelach/schronisku .... https://www.rosnij-zdrowo.pl/Dog.aspx?src=DA4FEE87-BEEF-4E23-87C7-5FE895D6744D Quote
Ploter Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 super wieści z domu Tarota!! wczoraj w TVP3 widziałam jakiś mini reportaż, bardziej ogłoszenie o Harbutowicach. Quote
Foksia i Dżekuś Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Dzisiaj przyjechała pani z ogłoszenia z gaety osiedlowej zobaczyc Majeczkę ale niestety jest dla niej zaduza:shake: Mjeczka wazy z 7-8 kg ale jest za duza:shake: Quote
Ank@ Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Jak człowiek jest zdecydowany na psa , chce mu pomóc to nie ważne czy waży 2kg więcej czy mniej !!! Quote
ayla1 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Foksia i Dżekuś napisał(a):Dzisiaj przyjechała pani z ogłoszenia z gaety osiedlowej zobaczyc Majeczkę ale niestety jest dla niej zaduza:shake: Mjeczka wazy z 7-8 kg ale jest za duza:shake: może chomika? Quote
ayla1 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Foksia i Dżekuś napisał(a):Dzisiaj przyjechała pani z ogłoszenia z gaety osiedlowej zobaczyc Majeczkę ale niestety jest dla niej zaduza:shake: Mjeczka wazy z 7-8 kg ale jest za duza:shake: 7 kilo to ona ważyła zanim ja Pani zaczeła dokarmiac:evil_lol: Quote
ayla1 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Perełka już w nowym domu.:multi::loveu: Szaman i Sadza jadą do domku w sobotę:multi::loveu: Reks niestety wrócił,bo miał mieszkac w domu z ogrodem ale nie wspomnieli że na łańcuchu i on wył cały czas i baba juz go nie chce.... Uważajcie na domy na wsi. a'propos: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117872 Quote
Foksia i Dżekuś Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Asiu ,przeczytał ten watek , tego babsztyla to bym gołymi rekami ..... :mad:, nie chce czytac takich żeczy bo mnie krew......,dla ludzi nie miala bym litosci to najgorsze stwory na tej ziemi:diabloti: Quote
wellington Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Reks niestety wrócił,bo miał mieszkac w domu z ogrodem ale nie wspomnieli że na łańcuchu i on wył cały czas i baba juz go nie chce.... W jaki sposob Reks sie tam znalazl u tej baby ? Kto go wydal ? Quote
Foksia i Dżekuś Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 wellington napisał(a):W jaki sposob Reks sie tam znalazl u tej baby ? Kto go wydal ? Niesety pani Xeniu ,psiaki ,ktore ogłaszane sa w gazetkach osiedlowych z Harbutowic sa z numerami do Harbutowic ,a wiadomo ze pani Małgosia nie jest wstanie sparwdzic domu ,dlaTEGO jak wycigamy psy z harbutwoic do programu czy aukcje juz tam nie wracja (jada do hotelu)bo oglaszamy je i sprawdzamy domki. Quote
ayla1 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 wellington napisał(a):W jaki sposob Reks sie tam znalazl u tej baby ? Kto go wydal ? pani małgosia go wydała bez sprawdzenia,bez umowy. pozdrawiam jak tam biały królewicz? Quote
Foksia i Dżekuś Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Asiu juz dawno mialam cie zapytac co ty masz za banerek? to nie sunia z harbutowic ,tylko nie mów mi ze nie ma domu? Quote
ayla1 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Foksia i Dżekuś napisał(a):Asiu juz dawno mialam cie zapytac co ty masz za banerek? to nie sunia z harbutowic ,tylko nie mów mi ze nie ma domu? niestety,to śnieżka z rowu,,,3 jej dzieciaków znalazła dom,a ona ciągle u Pani Ani... ona taka śliczna jest i niefart miała jak na razie.na aukcje jak coś ją weźmiemy.a gdzie foty tych psiaków z NT? Quote
Foksia i Dżekuś Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 ayla1 napisał(a):niestety,to śnieżka z rowu,,,3 jej dzieciaków znalazła dom,a ona ciągle u Pani Ani... ona taka śliczna jest i niefart miała jak na razie.na aukcje jak coś ją weźmiemy.a gdzie foty tych psiaków z NT? Asiu przeciez ona dawno miala jechac do domku ,ja nic z tego nie rozumiem ,trzeba jej zrobic zdjecia i wysłac do gazety i trzeba zapytac pania Anie jaki ona ma charakter bo tak to tez bedzie cięzko wydac. Foty sa w watku " za zrzeczone nie płacimy"załozyła Frotka Quote
Foksia i Dżekuś Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='ayla1']tinka Diekuje za wkleienie zdjec,tyko takie bym chciała ogladac bo czasem nie mam juz do tego siły. Asiu ty sie martwiłas ,że zrobilsymy sterylke aborcyjna Lisicy ,a ja dzisiaj nie bezposrednio byłam swiadkeim usypiania dwóch szczeniaków jednej suczki ktora przyjechała z Nowego Targu. Jak przyszłam do hotelu one juz były zadzwoniłam co ja mam robic i podjeto decyzje o uspieniu ,mam teraz wyzuty że zadzwoniłam ale sie przestraszyłam bo nie wiedziłam ile ich tam jest ,suczka nie chciała tam nikogo wpuscic a jeszcze musiałysmy 2 suczki ktore były z nia przeniesc do innego boksu ,jak juz przyszedł wet.i Maciek w koncu złapał matke okzało sie ze sa tylko dwa ,chcialm żeby jednak zostały ale od gornie pan wet.dostał prosbe o uspieniu .powiedziłam żeby sobie robili co chca ja sie zmywam Mam teraz wyrzuty:-(:-(:-( Quote
Foksia i Dżekuś Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Musze tez napisac o mojej kochanej majeczce,bardzo ładnie sie bawiła dzisiaj z jamniczka i nawet jak jamniczka wskakiwała mi na rece jej nie przeganiała tylko probowała bardziej sie do mnie wepchac. Bo Kajtucha to od razu na Murzynka z zabkami ale jak krzykne to zaraz odlatuje od niego. Majeczka pokazał tez jednak że jest zazdrosna jak siedziłam w kojcu obok gdzie jest jamniczka i od dzisiaj Bajka i Brawurka to zagladała przez dziurki i szczekala.:loveu: Quote
ayla1 Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Szaman i Sadza-czyli szczęśliwy koniec smutnej historii. Quote
Recommended Posts